FoodPro Preloader

Vzorec igrače psi to storite sami


Pes je moški prijatelj! Ta resnica je znana vsem - tako odraslim kot otrokom. Toda ne samo žival je lahko pravi človeški prijatelj. Za mnoge otroke to vlogo igra pes. Prednost takšnih igrač je, da lahko šivajo veliko število, popolnoma drugačnih. Za to je potreben samo vzorec igrače (psa) in tkanina, ki jo želite. Različne

Pes je moški prijatelj! Ta resnica je znana vsem - tako odraslim kot otrokom. Toda ne samo žival je lahko pravi človeški prijatelj. Za mnoge otroke to vlogo igra pes. Prednost takšnih igrač je, da lahko šivajo veliko število, popolnoma drugačnih. Za to je potreben samo vzorec igrače (psa) in tkanina, ki jo želite.

Različne izbire

Sedanji modeli igralnih psov so bistveno drugačni od tistih, ki so jih starši lahko kupili ali kupili za svoje otroke pred mnogimi leti. Zdaj se takšne obrti lahko najdejo v popolnoma različnih različicah. Lahko so plišastih, krznenih in tkanin, materiala pa ni nujno monotono. Nasprotno, otroci ljubijo pse iz barvnih tkanin ali celo z majhnimi vzorci (cvetje, srca itd.).

Izbira modela, velikosti in videza - vse to je izbrano ob upoštevanju starostnih zahtev otroka. V vsakem primeru ne smete šivati ​​prevelikih igrač, ampak dati prednost tistemu, ki ga lahko otrok dolgo nosi v svojih rokah. Ostalo bo ustrezalo vsakemu vzorcu igrač (psov). Če je novinec vzet za delo, ni treba uporabiti preveč zapletenih shem z mnogimi majhnimi podrobnostmi. V nasprotnem primeru ne morete razumeti njihove pravilne umestitve.

Ljubko pero

Igrači psi, izšiti iz krzna, so bili priljubljeni že vrsto let. Ker so najbolj podobne pravim živalim. Zato je v zbirki vsakega otroka treba takšno igračo. Za majhne otroke je najbolje, da ne šivate odraslega psa, ampak psička. Spodaj je vzorec psa, ki bo privlačil vsakega otroka.

Kot je razvidno iz slike, ni težko šivati ​​takega mladička, ker je narejen iz preprostih delov. Za šivanje elementov vzorca morate vzeti tanke gosto nit, tako da med igro šivi ne bodo razpadli. Za zapolnitev igrač lahko uporabite kateri koli material. Vendar je najbolje, da izberete ne preveč gosto embalažo, saj bo treba igračo pogosto umivati, bombaž ali druga podobna snov pa se predolgo posuši. Če želite, da oči in nos za prijatelja igrače, morate kupiti posebne dele. Če pa ti niso na voljo, jih lahko zamenjamo z gumbi, kroglicami ali vezenimi nitmi.

Barvni sijaj

Igrače so zelo zanimive in edinstvene, za krojenje katerih se uporabljajo naravne tkanine različnih barv. Ne samo, da bodo otroka lahko zasedli z igro, ampak ga bo tudi dvignila z nenavadno obliko. In kako je izdelana ta obrt, vam bo spodnji vzorec psa (igrač) pomagal ugotoviti.

Deli vzorca so lahko izdelani iz istega materiala ali v kombinaciji z različnimi barvnimi in strukturnimi materiali. Bolj nenavadna igra bo videti, bolj zanimivo bo za otroka. Če želite, lahko tak pes šivanje lep ovratnik svetlega materiala ali kravato trak lok.

Kot je razvidno iz vzorca, so krogi pod očmi mladičev različno narisani. Posebej je zasnovan tako, da daje obrazu bolj dotikajoč videz in mehke oblike. Toda, če takšna slika ni všeč iglo, potem se lahko podrobnosti naredijo enake.

Odlična izbira

Za šivanje mladiča iz katere koli tkanine ni potrebno iskati podobe take igrače. Konec koncev, lepa oblačila iz tkanin lahko naredimo s katerim koli vzorcem igrače. Na primer, ta vzorec psa za igrače ni primeren samo za izdelavo plišaste živali, ampak tudi za obrtne izdelke iz klobučevine in drugih materialov.

Na isti vzorec lahko naredite več enakih igrač, vzemite različne barve, kot je prikazano na sliki. Čeprav so narejeni na istem modelu, so videti povsem drugačni. Opazite, kako lahko šivate oči na žival. V enem primeru so tesno locirani, v drugem pa so na daljavo in imajo lise. Prav tako je posebnost tega vzorca (vzorec tkanine psa igrača) možnost različnih šivanje na nogah. Žival se lahko naseli in jo lahko polno rastete.

Modni dachshund

Psi pasme dachshund, zašiti v slogu Tilda videti nenavadno in lepo. S takimi obrti se lahko igrate in lahko jih naredite del notranjosti prostora. Za njih je značilna preprostost rezanja in svetlost slike. Zelo enostavno jih je šivati ​​s shematično sliko. Spodaj je vzorec psa jazbečev (igrač), ki je sestavljen iz minimalnega števila delov.

Za dekoracijo gobca končnega izdelka morate uporabiti rouge, niti za vezenje in majhne črne kroglice. Blush je potreben za risanje lutk igrače, kroglic za oči in niti za vezenje nosu jazbečarke. Za šivanje te vrste psa morate uporabljati naravne tkanine (bombaž, lan, itd.).

Če ni na voljo bež bež tkanine, jo lahko dobite z barvanjem v beli barvi, s pivom čaja, infuzijo črne kave ali lupino čebule. Tak vzorec mehke igrače je zelo zanimiv. Pes, ki je prišit z lastnimi rokami, se lahko uporablja kot blazina za kavč ali kot vzglavnik.

Obleke za dekle igrače

Posebna čast za vse otroke so igrače, ki imajo oblačila. Ne bi ga bilo treba zašiti na plovilo, ampak ga je treba enostavno odstraniti in obleči. Še posebej ta dejavnost privablja dekleta. Zato mora biti skupaj z igračo zamenljive obleke. Tako je vzorec mehke igrače (psa) dolžan upoštevati te zahteve, zato mora imeti potrebne parametre.

V tej shematski ilustraciji ni vzorca oblačil, lahko pa se ga da narediti samostojno. Prav tako ta model psa omogoča plovilo, da stoji zahvaljujoč velikim nogam. Da bi zagotovili večjo stabilnost nog, ki jih potrebujete na dnu stopal, pod oblogo, vstavite vložke iz debelega kartona. Mnogim ljudem je všeč ta vzorec igrače. Psi, izdelani z lastnimi rokami, so lahko zelo nenavadni - imeti svoj obraz.

Nenavadna rešitev

Mehke igrače se lahko izdelujejo ne samo iz kosov tkanin, temveč tudi, da se jih spremeni iz drugih stvari. Na primer, navadne nogavice pri opravljanju določenih dejanj se bodo spremenile v očarljivega psa. Svetlejša je ta postavka, lepša igračka iz nje. In najbolj zanimiva stvar pri tej metodi šivanja je, da ne potrebujete vzorca mehkih igrač (psov) za izdelavo obrti, temveč je potreben le seznam ukrepov po korakih.

Izdelava psov iz nogavic je zelo vznemirljiva izkušnja. To ne traja veliko časa in je precej enostavno, tudi za otroke, stare 8 let in več. Takšne obrti se lahko zašijejo kot darilo za počitnice ali rojstni dan ljubljeni osebi.

Naredi si sam sadje: mojstrski tečaj.  Topiary 8. marcaVolumetrične božične čestitke z otroki naredite sami: navodila, ideje, opisi in oceneKako narediti otroški kotiček v državi z lastnimi rokami?  Ideje in nasvetiModeli velikosti Plus: parametri, fotografije.  Ruski modeli Plus SizeKaj je fuzija?  Fusing: mojstrski razred, tehnika, cenaKako narediti pav papir z lastnimi rokamiVzorec nosi tkanino.  Kako šivati ​​mehko igračo medved s svojimi rokamiBožični križić, miniature