FoodPro Preloader

Pletenje sledkov


Ko pride zima, se želite toplo obleči in še posebej ogreti. V hiši se lahko sprehodite po stezah. Nogo nežno privijajo, tako da noga čuti toplino in svobodo, ker se ne zategnejo in ne omejujejo noge. Pletenje sledkovko vse ni težko. In če se boste naučili tega, bodo vaši bližnji vedno v vročini in ne bodo prehladili. Sledki so

Ko pride zima, se želite toplo obleči in še posebej ogreti. V hiši se lahko sprehodite po stezah. Nogo nežno privijajo, tako da noga čuti toplino in svobodo, ker se ne zategnejo in ne omejujejo noge. Pletenje sledkovko vse ni težko. In če se boste naučili tega, bodo vaši bližnji vedno v vročini in ne bodo prehladili. Sledki so čudovito darilo za sorodnike in ljubljene. Vse, kar se počne z ljubeznijo, ne greje samo za telo, ampak tudi za srce. Da bi tako lepo darilo, vam ne bo treba porabiti veliko denarja, ampak takšno darilo bo veliko bolj osebno in nepozabno.

Poleg tega, vam ni treba biti zelo velik specialist, morate samo želite in poskusite. Pletenje kvačkanje obroči je veliko lažje kot pletenje, še posebej, če je to prvi korak na vašem, upam, dolgoročno sodelovanje z iglo. Za obvladovanje dobrih veščin in trdote je bolje začeti z majhnimi stvarmi. Kmalu se lahko zaključijo in uživajo v njihovih dosežkih. Da, in za takšne majhne stvari lahko uporabite niti iz stare pletenine, ki jo je treba raztopiti. Če začnete pletiti sledkoviz stare niti, vam svetujem, da pred tem raztopite stvar, in raztezanje in suho nit, in šele nato začeti pletenje, če nit ni oprana, pletenina ne bo šel v posteljo lepo in enakomerno.

Torej, pripravite se na pletenje. Najprej morate izbrati debelino kljuke. Njen premer mora biti trikrat večji od premera niti. To je običajno pravilo. Ampak, če želite, da je pletenje bolj gosto, potem je moj nasvet, da debelino kavelj vzamete več kot dvakrat.

Kvačkanje, Sledki se začne s prsti. Pletite naslednji opis.

Na kavelj vejmo več krogov niti v nastali obroč, vezamo osem stolpcev brez nakide, zaključimo krog, zavarujemo zadnji in prvi stolpec.

Obračamo delo, pletemo tri zanke verige, da dvignemo vrsto in zdaj pletemo s kvačkami. V prvi petlyucepchki spodnji vrstici smo plesti dvojno kvačkanje, in drugi dve dvojni crochets. Nato ponovite do konca serije. Ponovno pritrdimo prvi in ​​zadnji stolpec.

Obrni se, pokliči tri zanke verige za dviganje. V drugi vrsti imamo dvanajst stolpcev. Nadaljujemo širitev. V prvi zanki verige, eno dvojno kvačkanje stolpec, drugi - dva stolpca in nadaljevati. Skupno 18 dvojnih kvačkanje. Na koncu številnih pritrditev.

Spet se obrnemo, pletemo tri zanke verige. V tej vrstici povečamo prvo verigo z gumbnicami, zvežemo dva stolpca, naslednjo zanko v vsakem stolpcu, četrto zanko - povežemo dva stolpca, peto zanko - en stolpec in naprej do konca. V tej vrstici je treba dodati sedem stolpcev, izkaže se petindvajset stolpcev.

Nato nadaljujemo pletenje sledkov, dodamo šest stolpcev v vsaki naslednji vrstici, porazdelimo te dodatke enakomerno v krog. Število vrstic, v katerih naj se razširi, je odvisno od velikosti nog. Večja kot je velikost, več je treba plesti z dodatki. Poleg tega je odvisno od debeline niti, debelejše niti, višje so pletilne igle in hitreje se pletenje podaljša.

Širina kroga se mora ujemati s širino noge. V procesu pletenja, dobimo "vedro". Ko smo razširili na zahtevani obseg noge, pletenje brez širitve dva - tri vrste. Preštejte število stolpcev. Razdelite na tri dele. Pletene še samo dva tertolibolikov. Pletene dlinnoyudo pete. Ploščo prepognemo na pol in lepo kvačkamo z enojnimi kvačkami, ki povezujejo polovice. Na to pletenje Sledkov končano. Zdaj morate to storiti vse znova, in dobite par tople in udobne skladbe.

Šivamo vrečke iz klobučevineKvačkanje za začetnike puloverji: sheme, opis, nasvetiElegantni dodatki naredite samiOrigami orožja ali razvoj papirnega letalaOtroška obrt za pomlad to storite samiKako izgleda joker?  DIY kostumSkromno pletenje: shema, opis.  Kako plesti pletenica šivOlesya Mustaeva delavnica: pregledi