FoodPro Preloader

Kako narediti lonec pnevmatik?


Pogosto razmišljamo o tem, kako okrasiti svoj vrt, razmišljamo skozi shemo alpskega tobogana ali drugih kompleksnih strukturnih elementov. In obstaja enostavnejša rešitev, vendar nič manj zanimiva. Cvetlični lončki za cvetje iz pnevmatik so preprosti sami, s svojimi rokami. Omogočajo vrtu okrasitev in uporabo smeti. Obstaj

Pogosto razmišljamo o tem, kako okrasiti svoj vrt, razmišljamo skozi shemo alpskega tobogana ali drugih kompleksnih strukturnih elementov. In obstaja enostavnejša rešitev, vendar nič manj zanimiva. Cvetlični lončki za cvetje iz pnevmatik so preprosti sami, s svojimi rokami. Omogočajo vrtu okrasitev in uporabo smeti. Obstaja veliko različnih možnosti, med katerimi lahko poberete nekaj manj zapletenega.

Najlažjo možnost dobimo tako, da preprosto napolnimo tla v notranjem delu kolesa in posadimo rože. Tudi nepobarvana oblika bo še vedno privlačna, s poudarkom na posajenih rastlinah. In če pobarvate cvetlični lonček s pnevmatikami v svetli barvi ali naredite diapozitive več kosov, jih zložite v poljubnem vrstnem redu, dobite cvetlično posteljo. Preprostost te rešitve vam omogoča, da uporabite to rešitev na katerem koli področju, ni pomembno, če imate velik vrt ali majhen vrt pred hišo.

Odlična rešitev bi bila uporaba obešala za pnevmatike. Tukaj lahko tudi brez dodatnega dela. Dovolj je, da obesite kolo in v prazno votlino položite lonec s cvetjem ali pladnjem, nalijte zemljo in posadite rastline. Vsaka možnost je dobra in privlačna.

Za visoke rastline ali tiste, ki radi obesijo, lahko naredite lonec pnevmatik, samo da jih postavite enega na drugega. Tukaj je bolje, da izhajamo iz velikosti slepih. Če so vse pnevmatike enake, potem sta dovolj dva ali trije. Iz pnevmatik različnih velikosti lahko zgradite piramido, katere vsak sloj bo razcvetel v svoji barvi. Dobi zelo lep diapozitiv. In če pomislimo na sajenje in saditev na tak način, da vsak naslednji sloj cveti malo kasneje, lahko dobite živi vodnjak cvetja.

Lepo posodo s pnevmatikami dobimo z rezanjem dela in obračanjem s platiščem. Res je, da je precej zamudno delo, zahteva znanje. Tukaj, brez moške moči ne bo. Za cvetlično posteljo se ne prilegajo samo pnevmatike, ampak tudi kamere. Če jih razrežemo na polovico in obešamo na verigo, dobimo visečo lonec, ki bo služil kot odlična dekoracija hiše.

Stare pnevmatike lahko preprosto pritrdite na steno hleva ali garaže in cvetijo v notranjosti. Če uporabljate plezalne rastline, se sčasoma pojavi cvetna stena. Cvetlični lončki pnevmatik, katerih fotografije lahko vidite, so nepotrebne smeti. Kar ste pred kratkim načrtovali, si lahko s priloženimi rokami preoblikujete v čudovite poletne dekoracije. Pogosto niso potrebna posebna prizadevanja ali orodja. Najpomembnejša stvar je vaša želja, da spremenite svoj vrt ali ustvarite veselo razpoloženje med mimoidočimi, ki hodijo mimo vaših lepih ročnih del.

Če so pred nekaj leti pravkar ležali kupi zavrženih koles, se zdaj vedno bolj uporabljajo za dobro delo. Pnevmatike so odlične igrače, ki bodo našli primerno mesto na igrišču. To vrtiljak, in zibanje, in samo steno koles, na katerih je zelo priročno za vzpon. Otroci so navdušeni nad to priložnost. Starši so zadovoljni, da so otroci našli nekaj dela. Tako dobimo čisto in urejeno dvorišče brez nepotrebnih zavrženih izdelkov. Z uporabo vseh teh stvari sodelujemo tudi pri čiščenju našega planeta. To pomeni, da nam bo nekoč povedala "hvala".

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy