FoodPro Preloader

Šivajte pleteno obleko. Dva načina


V pleteni obleki boste udobno in udobno. Z dodatkom dodatka v obliki pasu ali nakita lahko iz oblačilne obleke preoblečemo v večerno obleko. Ob pobral lep rez, lahko šivati ​​obleko iz pletenin z lastnimi rokami, ne da bi spretnosti rezalnik. Spodaj sta dva načina za šivanje obleke brez vzorca. Izbira s

V pleteni obleki boste udobno in udobno. Z dodatkom dodatka v obliki pasu ali nakita lahko iz oblačilne obleke preoblečemo v večerno obleko. Ob pobral lep rez, lahko šivati ​​obleko iz pletenin z lastnimi rokami, ne da bi spretnosti rezalnik. Spodaj sta dva načina za šivanje obleke brez vzorca.

Izbira sloga

Pri šivanju obleke morate upoštevati značilnosti slike. Če imate trebuh, potem je bolje zavrniti obleko, saj bo pletenina samo povečala pomanjkljivosti. Izhod pa lahko najdete s šivanjem majhnega kosa tkanine v pasu v obliki kratkega krila (Baskija). Tudi ta tehnika bo pomagala skriti dodatne centimetre na bokih. Tudi polne roke ne smejo biti tesne, zato mora biti rokav prost.

Lastniki bujnih in lepih prsi priporočajo V-izrez, lahko pa naredite tudi vrat za vonj.

Funkcije za šivanje v Jerseyu

Za šivanje obleke pletenin zadostujejo tri meritve. To je obseg bokov, obsega prsnega koša in pasu. Na papirju lahko naredite vzorec ali pa ga narežete na tkanino. Rezanje pletenin je lahko samo na delnici, saj se razteza prečno. V ta namen združite robove tkanine in zložite sprednje strani notranjosti. Nadalje, da bi šivali obleko iz pletenin, smo na tkanini narisali vzorec, nato pa oba sloja odstranili z zatiči in izrezali dve podrobnosti hkrati. Pri šivanju pletenin je bolje uporabiti overlock. Če orodje ni na voljo, lahko uporabite cikcak šiv na šivalnem stroju. Za obdelavo vratu, mora biti obloga zlepljena z vmesnim slojem, da se prepreči prekomerno raztezanje. Robovi robov in robov lahko obrobite z roko ali na šivalnem stroju z dvojno iglo. Šiv bo v tem primeru elastičen in raztegljiv. Za šivanje obleke iz pletenin, morate uporabiti posebne igle, ki imajo okrogel konec. Takšna igla ne prelukne tkanine, ampak vstopi v njej, potisne vlakna narazen.

Šivamo obleko na srajci

Najlažji način za rezanje vam bo pomagal šivati ​​obleko iz pletenin, ne pa tudi meritve.

Čeprav je treba en ukrep še odstraniti. To bo dolžina izdelka, ki jo je treba izmeriti od ramena do želene dolžine spodaj. V ta namen lahko izmerite obleko z udobno dolžino. Za šivanje si vzemite najljubšo majico ali majico, ki vam dobro stoji. Likanje in polaganje na tkanino, zloženo v dveh slojih. Pripnemo majico in tkanino z zatiči. Okrog konture narišemo majico, ne da bi pozabili zapustiti pol centimetra vzdolž roba za dodatke. Izmerite dolžino. Izrežite dele in odstranite rame in stranske šive. Obliko vratu lahko naredimo tako, da oblečemo obleko, ki ni preveč redka in s kredo opažamo, kaj bo vratni izrez. Usta lahko obdelamo na dva načina. Prva je poševna vložek. Lahko ga kupite v trgovini s tkaninami ali izrezljate pod kotom tkanine 45 ° za obleko. Drugi način - obtachka. Za to morate obkrožiti vrat hrbta in sprednjega dela posameznih delov ter dodati notranjo stran 4-5 cm. Šivajte na vrat in s sprednje strani potrebujemo dvojno iglo ali dekorativni šiv.

Obleko oblečemo na tkanino iz Baskyja

Na tak način prešite pleteno obleko. Treba je odstraniti dimenzije oboda prsnega koša, pasu in bokov. Kot tudi razdalja med ramo in prsno linijo, do pasu in bokov.

Odrežite pregib in označite dolžino izdelka. Zdaj označimo vse meritve na tkanini in izrežemo dve podrobnosti obleke. Če želite obleki dodati obleko, potem je treba rezati pas. Iz pletenine izrežemo pravokotnik z dolžino, ki je enaka pasu, vendar podvojimo. Dolžina je poljubna - od 10 do 20 cm, šivamo na stroju s šibko napetostjo navoja in jo zategnemo. Zložimo zgornji in spodnji del obleke, med njimi vstavimo koš in se zmeljemo. Preostali del šivanja je enak kot pri prejšnji metodi.

Po branju tega članka si lahko zašiješ obleko iz pletenin zase ali za svojo hčerko. Uspehi!

Kvačkanje platno: diagrami in opisiMatryoshka kostum za počitnice - najsvetlejši in najlepši oblekoPletene zavese: ideje in možnosti, tehnika izvedbe, fotografijaBeaded ogrlica - shema tkanja.  Nakit iz kroglic in kroglicPleteni šiv pri pletenju: vrste in pravilna izvedbaVelikosti fotografij in njihova odvisnost od načinov fotografiranjaMaster class: kako so živali narejene v papirnem origami stiluDecoupage na steklu za začetnike, fotografija