FoodPro Preloader

Kako tkati venec in delati po pravilih?


Barvni venci travne trave ali elegantni venci na vratih, ki so postali znani okraski doma v novoletnih praznikih ... Lahko jih kupite ali pa jih naredite samostojno. Ponujamo majhno lekcijo o tem, kako tkati venec, da se izkaže, da je močna in da vas dolgo časa veseli s svojim razkošnim videzom. Venček na vratih Praviloma se smrekove veje uporabljajo za njihovo proizvodnjo, kot tudi različne jagode (viburnum ali pepel). Prav

Barvni venci travne trave ali elegantni venci na vratih, ki so postali znani okraski doma v novoletnih praznikih ... Lahko jih kupite ali pa jih naredite samostojno. Ponujamo majhno lekcijo o tem, kako tkati venec, da se izkaže, da je močna in da vas dolgo časa veseli s svojim razkošnim videzom.

Venček na vratih

Praviloma se smrekove veje uporabljajo za njihovo proizvodnjo, kot tudi različne jagode (viburnum ali pepel). Prav tako lahko vzamete kot dekorativni material naravni stožci, posušeni listi ali dodate umetne dekoracije končnemu izdelku. Vse je odvisno od vaše domišljije in notranjosti prostora, v katerem bo venček. Kako tkati venec na vratih? Za to morate narediti osnovo. Lahko je narejena iz vej vsakega drevesa, ki je prilagodljivo. Velika vrba ali mladi poganjki breze. Odrežite veje in jih nato nekaj ur namočite v toplo vodo. V tem času bodo postali mnogo mehkejši in z lahkoto jih boste lahko zavili v obroč. Da bo osnova za venec. Pritrdite ga s trakom ali tanko vrvjo. Ne smete ga pretesati, ker bo v tem primeru zelo težko okrasiti. Hkrati mora biti osnova sestavljena iz dovolj velikega števila vej. Ko končate prvi del, začnemo okrasiti. Dodajte veje smreke ali jelke, ki bodo prvi sloj venca. Bazo morajo popolnoma zapreti. Potem morate vključiti v sestavo dekorativnih elementov in, če želite, dodajte saten ali polipropilen trak. To je vse. Zdaj veste, kako na vrata vstavite venec.

Poletni venec

Ena izmed najbolj priljubljenih vrst. Lahko ga naredite v minutah v naravi ali v parku. Seveda, če ni prepovedano trgati divje rože tam. Kako na tvojo glavo vezati vence? To lahko storite na dva načina. V prvem primeru, da osnove, kot za novoletni venec, in nato okrasite z navadnimi cvetovi. V drugem primeru lahko tkate venec, tako kot običajno z regratami. Izberite rastline z dolgimi in fleksibilnimi stebli. Kot osnovo zapustijo tri ali štiri, nato pa vsaka naslednja pravokotna na podlago in prečkamo podnožje. Potem postavite stebla vzporedno z bazo. In tako z vsako naslednjo rožo. Za dokončanje takšnega izdelka morate le še povezati zadnji cvet s prvim. In vaš razkošen in eleganten venec je pripravljen.

Zeliščni venec

Kako tkati venec zelišč? Tehnologija se ne razlikuje od tiste, ki je bila uporabljena za tkanje božičnih okraskov na vratih.

Na enak način je treba najprej narediti bazo, nato pa v njej vtkati različna zelišča. Nered v barvah in sočno zelenico bo ustvaril pravi ljudski venec. In zdaj veste, kako vezati venec zelišč. Zato bo vsak odhod v naravo lahko zadovoljil vaše prijatelje in ljubljene s pisanimi in elegantnimi venci. Takšne obrti prinašajo otrokom posebno veselje. Kaj bi lahko bilo boljše od sposobnosti samostojnega zbiranja rastlin za venec?

Naredi si sam sadje: mojstrski tečaj.  Topiary 8. marcaVolumetrične božične čestitke z otroki naredite sami: navodila, ideje, opisi in oceneKako narediti otroški kotiček v državi z lastnimi rokami?  Ideje in nasvetiModeli velikosti Plus: parametri, fotografije.  Ruski modeli Plus SizeKaj je fuzija?  Fusing: mojstrski razred, tehnika, cenaKako narediti pav papir z lastnimi rokamiVzorec nosi tkanino.  Kako šivati ​​mehko igračo medved s svojimi rokamiBožični križić, miniature