FoodPro Preloader

Torta iz "Barneya" in sok s sirom: korak-po-korak recept s fotografijami


Rojstnodnevna torta je vsekakor slastna. Ampak včasih si želiš nekaj nenavadnega, da se otroci presenetijo in pokažeš svojo duhovitost. In kar je najpomembneje, vaše najljubše slaščice bi bile kot darilo na mizi. Kaj bi bilo bolje ... torto? Kot, še enkrat? Ja, vendar ne konfekcije kreme in torte, na katero so vsi navajeni. Kaj je p

Rojstnodnevna torta je vsekakor slastna. Ampak včasih si želiš nekaj nenavadnega, da se otroci presenetijo in pokažeš svojo duhovitost. In kar je najpomembneje, vaše najljubše slaščice bi bile kot darilo na mizi.

Kaj bi bilo bolje ... torto? Kot, še enkrat? Ja, vendar ne konfekcije kreme in torte, na katero so vsi navajeni.

Kaj je potrebno?

Kako narediti torto soka in "Barney" z lastnimi rokami? Zdaj pa povej. Najprej pa določimo, kaj je potrebno za torto. Potrebno bo veliko elementov: vezan les, karton, krep in krep papir, lepilo, satenski trakovi, spenjači. Neinformirana oseba bo rekla, da oseba, ki piše ta recept za torto, ne razume, kako je testo pripravljeno za peko. In tu ni nobene moke, niti sladkorja! Ker bo torta iz "Barneya" in soka pripravljena zdaj.

Potrebovali boste še drug pakiran sok, ki ga otroci radi, in več paketov okusnih piškotov v obliki medvedka z različnimi nadevi, to je znanega Barneyja. Kje jih najti, verjetno veste.

Lahko naredite Barney torto s svojim sokom. Majstorski razred te izvirne »jedi« je sedaj ponujen vsem, ki imajo radi izredna darila in presenečenja. Poleg tega recepta boste v članku našli še drugo, ne manj znane sladkosti.

Prva faza

Kako narediti torto iz "Barney" in sok z lastnimi rokami? Fotografije tega izdelka so všeč otrokom. Zato morate vsekakor ustvariti torto.

Najprej se pripravi prazno polje za prihodnji izdelek. Cut tri kroge, kot je bilo načrtovano, da bi tri-stopenjski torto. Predstavljajte si, da morate zalepiti škatlo okrogle oblike. Treba je pustiti za "dodatke za šiv" na robovih vsakega dodatnega centimetra. Napravite stranske stene, jih pritrdite s spenjalnikom na navpično steno in jih pritrdite na krog, ki bo opravljal funkcijo dna. Priporočljivo je, da se vsi šivi lepijo z lepilom, ki bo trajno in zanesljivo.

To zahteva tri stopnje: eno manj kot prejšnje. Zunaj izgleda kot praznični paket za večnitno torto. Praznino lahko okrasite z barvnim papirjem, darilnim trakom.

Toda to ni najpomembnejša stvar. Do sedaj so bili materiali uporabljeni za izdelavo navadnih okrasnih obrti in kako narediti torto iz soka in Barneyja?

Druga faza

Najzanimivejša stvar je, da sestavimo preostalo strukturo. Otroške slaščice čakajo na vrsto. Zdaj začenjamo izdelovati Barneyjevo torto in sok z lastnimi rokami.

Sokovi in ​​piškoti so pritrjeni na stranice vsake vrste. Lahko se meša. In to je mogoče in ločeno: graditi na nižji ravni sestave medvedov, pritrditi sok na drugo stopnjo, dal škatlo s sokom, piškotom, sokom spet ... in tako naprej na tretji list prazen.

Vse to je lepo urejeno, darilo za otroka, ki praznuje svoj rojstni dan, je postavljeno na vrh. Torta iz "Barney" in sok je pripravljena z lastnimi rokami. Ta skoraj povsem užitna sladica se je izkazala za odlično in privlačno.

Alternativni način

Razmislili smo o tem, kako narediti torto iz soka in »Barney« z lastnimi rokami, toda navsezadnje lahko tako zanimivo in nenavadno darilo naredimo iz karkoli! Potrebno je le vedeti, da so otroci povabljeni na počitnice ljubezen, in, seveda, rojstni dan človek sam.
Lahko izpolnite zadnjo stopnjo s tem okusno torto, če ne želite, da bi otroke prikrajšali za tradicionalni atribut praznika.

Ne želite uporabljati Barney Sponge Cakes? Lahko ga zamenjate s piškotki ali vaflji. To bo ceneje. Za dekor lahko uporabite različne barve.

Na vrh

Če postavite sveče na zgornjo stopnjo glede na številko, ki sovpada z rojstnim dnem rojstnega dne, kaj ni tradicionalna praznična torta? Ne želite prižigati sveč zaradi skladnosti s predpisi o požarni varnosti? Potem lahko na vrhu postavite številko 2, 3, 4, koliko je stara - to bo številka.

In lahko tradicionalni lok od zgoraj - skromno, brez ekscesov. Tudi dobra izbira. Izdelava takšne tortice - to bo stvar okusa tistega, ki daje tako presenečenje. Ne smemo pozabiti, da je prejemnik otrok, zato morate pokazati maksimalno domišljijo, da bo otrok zadovoljen. Torta je lahko izdelana v obliki gradu s stolpi in zvoniki. Lahko je tudi velika dama v elegantni obleki z loki.

Torta s sokom in "Kinder"

Namesto piškotov, vafljev in piškotov lahko uporabite katerokoli sladilo Kinder ali mlečno čokolado. Ker je na festivalu navadno veliko otrok, je možno uporabiti številne igrače »mila mehurčki« kot »polnilo« za torto skupaj s sladkarijami in drugimi sladkarijami. Pridobi veliko rojstnodnevno zabavo.

Deklica bo zadovoljena s svetlo embalažo, v okrasju katere se uporabljajo številni trakovi in ​​lepe igrače. Naj se srčkan zajček ali medvedek krasi na vrhu. To so prihodnji igralci prijateljev rojstni dan. In bolj nenavadni so predstavljeni, bolj bo nepozabno to darilo. In kako lepo videti na obrazu domačega otroka nasmeh sreče!

Za fanta in dekleta

Fantje so po svoji naravi konstruktorji, zato se lahko zanje pripravi torta iz pakiranega soka in prijaznejših presenečenj. Takšno darilo bo dvakrat koristno. In okusno, seveda in informativno, saj igrače, skrite v prijaznejšem presenečenju, vedno povzroča nevihto čustev in priložnost, da pokažejo svojo inteligenco pri zbiranju presenečenja.

Kraj se bo spomnil, da so v nekaterih slaščičarnah za prodajo na voljo sladke kroglice. Ta izdelek lahko uporabite tudi pri izdelavi tortice za dekle. Tak element bo užival uspeh vseh prisotnih, potem pa ga lahko razdelimo med goste. Ali organizirati zanimive natečaje, nagrade, v katerih bodo "kosov" torto.

Zaključek

Sedaj veste, kako narediti Barneyjevo torto in sok s svojimi rokami korak za korakom. Iz fotografije smo opisali vse faze ustvarjanja tako zanimivega izdelka. Naučili ste se, kako narediti sladko darilo iz prijaznejših presenečenj.

Pri izdelavi takšnih nenavadnih spominkov s spominki si je treba zapomniti še eno pravilo. Vse, kar se naredi ročno, mora izgledati estetsko. Zasnovan je tako, da razvija okus otrok. Zato je nujno treba upoštevati barvno kombinacijo izdelkov in dekorativnih elementov. Naj se otrok navadi na lepoto že od zgodnjega otroštva.

Če je denar, vendar ni moč in sposobnost ali ni dovolj sposobnosti za ustvarjanje takšnih izdelkov, ampak res želim, da prosim otroka, potem so torte so po naročilu. Včasih pobegnejo različni predlogi. V naši dobi tehnologije ni nič nemogoče. Ampak še vedno, bo otrok zadovoljen, če mama in oče vzeti težave sami in graditi v več ravneh, v rasti otroka veliko torto. Lahko se slovesno zapelje v prostor, kjer poteka dogodek.

Takšne torte ne morejo biti le stopnje. Starši, ki ljubijo tinkanje in razmišljanje na izreden način, ne bodo težko dati otroku kot sladkarije in piti avto že pet ali šest let. Glavna stvar, ki jo želimo, in potem bo vse odvisno od naložbe, iz fantazije odraslih, iz sanj otroka. Če želite izvedeti, kaj otrok hoče, lahko opravite pred-humorno anketo.

Starši se morajo zavedati, da bodo otroci s svojimi rokami poučevali o darilih iz srca, zato bodo vzgajali pozornega in skrbnega sina ali hčerko. Poleg tega lahko sanj postane resničnost, vdihnite življenje v to, kar ustvarjate in ustvarjate z lastnimi rokami. Morate biti blizu otrokom, jih preučiti in uživati ​​v komunikaciji.

Kvačkanje platno: diagrami in opisiMatryoshka kostum za počitnice - najsvetlejši in najlepši oblekoPletene zavese: ideje in možnosti, tehnika izvedbe, fotografijaBeaded ogrlica - shema tkanja.  Nakit iz kroglic in kroglicPleteni šiv pri pletenju: vrste in pravilna izvedbaVelikosti fotografij in njihova odvisnost od načinov fotografiranjaMaster class: kako so živali narejene v papirnem origami stiluDecoupage na steklu za začetnike, fotografija