FoodPro Preloader

Obvladovanje ročnih ur


Da bi si sami ustvarili ure, boste potrebovali kakršenkoli vinilni zapis z zahtevanimi dimenzijami. Odstranite oznako. Najbolje je, da ploščo vzamete s sredino bele barve, saj bo rdečo s pomočjo bele barve zelo težko ubiti. Če želite narediti uro z lastnimi rokami, morate poskusiti kupiti mehanizem v posebnih trgovinah ali od urarjev. Standa

Da bi si sami ustvarili ure, boste potrebovali kakršenkoli vinilni zapis z zahtevanimi dimenzijami. Odstranite oznako. Najbolje je, da ploščo vzamete s sredino bele barve, saj bo rdečo s pomočjo bele barve zelo težko ubiti.

Če želite narediti uro z lastnimi rokami, morate poskusiti kupiti mehanizem v posebnih trgovinah ali od urarjev. Standardni komplet mora vključevati mehanizem za ure, roke, ki prikazujejo minute, sekunde, ure, pranje, centralno matico.

Ploščo napolnite z belo prstjo iz pločevinke. Pravilno je, da uporabimo univerzalni univerzalni premaz ali z vsebnostjo alkidov. Poleg tega, z belo akrilno barvo in gobo, lahko barve plošče, vendar morate imeti v mislih, da med uporabo tal z aerosolom površino bo bolj primerna za delo. Po končanem delu sušite končano delo.

Ustvarite ozadje in uro z lastnimi rokami, premešajte barvo in jo nanesite na površino plošče. Za sušenje

Naprej. Za izdelavo ure s svojimi rokami, na podlagi kartice decoupage, je izrezan motiv. Če želite to narediti, razširite površino plošče PVA z lepilom, mokro kartico, jo položite na lepilo, ne pozabite na mazati vrh z lepilom, poskrbite, da je vsak mehurček odstranjen iz pod dekoupage kartico, in suho površino s sušilnikom za lase.

Če želite izdelati elektronsko uro z lastnimi rokami, lahko kupite kartice podjetij Richelieu in Dekameenia ter kartice z osnovo za rižev papir. V posodo, napolnjeno z vodo, je treba položiti nalepko z nalepko, da se prtiček prenese na površino in pusti približno pet minut. Nato vzemite list, pustite, da voda odteče, nato položite list na podlago in prevedite risbo. Ko je list prenesen, se morate z lopatico znebiti zračnih mehurčkov. Posušite sliko in jo lakirajte.

Rižev papir je treba lakirati vsaj trikrat. Nato narišite obris, z lepimi rokami zlepite figure iz plastike na uro.

Ko je luknja zapečatena v kartici decoupage, je mogoče z vstavitvijo škarij narediti luknjo in jo večkrat obrniti, da bo premer luknje večji.

Nato, da bi ura z lastnimi rokami, morate vstaviti uro mehanizem, vstavite ravno pranje in zategnite matico. Pri varianti, ko je mehanizem opremljen z zanko, ga je potrebno pritrditi na hrbtni strani plošče. Če v napravi ni mehanizma zanke, ga lahko naredite sami, zato morate na lepilo »Moment« zalepiti dve zanki in med njimi povezati žico ali vrv. Gobico lahko uporabite za boljšo vidnost puščic in barvanje. Obleci vsako puščico. Ker ima vsaka puščica drugačno luknjo, naročilo ne bo zmedeno.

Vstavite baterijo.

Zadovoljen s trenutkom, ko proces izdelave takih ur traja približno štiri ure. Uporabite lahko grundirano platno, nepotrebne diske, leseno paleto kot osnovo za prihodnje ure. Clockwork lahko kupite in lahko se učite iz rabljenih ur. Ni vredno govoriti o tem, kako okrasiti pokrajino, veliko jih je.

Je izpostavljenost najpreprostejša fizika ali čarobnost ustvarjanja mojstrovine?Kako zgraditi vzorec kril?  Sonce je odličen rez za modno kriloŠarmantna šablona metuljev na steni z lastnimi rokamiDIY graviranje - starodavna in večno mlada umetniška oblikaTople in dekorativne pletilne dokolenke: diagrami in opisKako tkati zapestnico iz gumijastih trakov z lastnimi rokamiKako šivati ​​poletno obleko z lastnimi rokami?  Beležka za začetnikeBimetalni kovanci: seznam.  Bimetalni kovanci Rusije.  Bimetalni kovanci za 10 rubljev