FoodPro Preloader

Kako vezati pulover igle za pletenje za ženske (s shemami)?


Vsaka ženska, ne glede na starost, želi pritegniti pozornost drugih. Ena od podrobnosti, ki omogoča izstopanje od ostalih, so oblačila. Sodobna industrija tkanin ponuja široko paleto oblačil, toda tudi najbolj privlačne od njih se lahko včasih ponovi na drugi osebi. Zato se mnoge ženske začenjajo ukvarjati z iglo in ustvarjajo ekskluzivne modele stvari, ki se osredotočajo na individualni okus. Takim obr

Vsaka ženska, ne glede na starost, želi pritegniti pozornost drugih. Ena od podrobnosti, ki omogoča izstopanje od ostalih, so oblačila. Sodobna industrija tkanin ponuja široko paleto oblačil, toda tudi najbolj privlačne od njih se lahko včasih ponovi na drugi osebi. Zato se mnoge ženske začenjajo ukvarjati z iglo in ustvarjajo ekskluzivne modele stvari, ki se osredotočajo na individualni okus. Takim obrtnikom ne bo težko privezati pulover z iglami za pletenje za ženske (s vzorci, ki jih navdihujejo sodobni modni trendi). Če želite ustvariti edinstveno stvar, ki je ne morete kupiti v kateri koli trgovini, dobesedno dovolj za dve ali tri noči.

Bela klasika v mreži

Za lepe elegantne stvari ne nujno zatekajo k zapletenim risbam in izgredom barv. Bela barva in preprost mrežasti vzorec v usposobljenih rokah kvalificiranega delavca bosta dala odličen pulover za ženske, z vzorci pletenja, ki jih lahko enostavno razume tudi začetnik.

Za delo boste potrebovali:

  • 9 štrenc volnene preje (vsaka 175 m in 56 gramov);
  • 3 rožice moherja (855 m in 100 gramov);
  • Igle za pletenje številka 5;
  • krožne igle številka 5 (dolžina 100 cm);
  • Držala za zanke ali zatiče;
  • posebne oznake.

Posebno pozornost je treba posvetiti izbiri preje. Volna je pogosto bodičasta in lahko povzroči nelagodje, če nosite pleteno. Torej je treba po licem nanj nanj nanj natikati. V odsotnosti draženja se lahko takšna preja varno vzame za delo in pleteni originalni pulover z iglami za pletenje za ženske (z ali brez diagramov). Opozoriti je treba, da je zadevni proizvod pleten iz dvojnega navoja.

Manjkajoči pripomočki in orodja za delo lahko kupite v kateri koli trgovini za iglo.

Delovni nalog

Vsi izračuni so za velikost M: dolžina izdelka - 69, 5 cm; obod v prsih - 101, 5 cm; Dolžina rokavov - 39, 5 cm Izkušeni igralci ne bodo težko izbrali velikosti zase. V ta namen je za določitev gostote modela pleten majhen vzorec. Pri uporabi priporočene preje bo kvadrat velikosti 10 x 10 cm sestavljen iz 24 vrstic po 20 zank, pri čemer je vzorec vreča izdelan v 2 nitkah na iglicah št.
Da ne bi zamenjali z velikostjo modela, je pomembno, da poskusite vsak vezani del na sebi. Ročno delo je tako dobro, da se lahko stvar vedno popravi in ​​prilagodi glede na sliko. Prav tako je treba med seboj povezati vse podrobnosti, tako da nazaj, na primer, ne deluje več.

Na igle za pletenje pokličite 102 igle in zaženite pletenje z vzorcem, ki sledi shemi.

Nadaljujte pletenje puloverja za ženske (z vzorci), ki ponavlja vzorec od 1. do 8. vrstice, do višine 42 cm. Na tej stopnji lahko poskusite hrbet na sebi. Podrobnosti morajo pokrivati ​​2/3 hrbta. Zelo pomembno je, da delo zaključite z bližnjim obrazom.

Kako plesti raglan?

Torej, kaj morate storiti, da naredite raglan? Preprosto je. Če želite dobiti raglan, začenši od znotraj, morate zmanjšati vsako vrstico po naslednji shemi:

  • 5 od n., nato pa pleten z vzorcem, ki je odprt (opis je naveden zgoraj), zadnjih 5 predmetov je tudi izven.;
  • 3 l. n., skupaj 2 n., vzorec, kot je opisan zgoraj, 2 n. skupaj s štrlino, 3 l. str.

Torej plesti še 64 vrstic, ki se zmanjšujejo v vsaki celo vrsti. 36 odstavkov, ki so ostali, odstranite krožne igle. Dokler niso vse podrobnosti pripravljene, jih ne zapirajte ali se jih ne dotikajte. Na enak način, pletene spredaj in rokavi. Rezultat bo pleteni pulover raglan za ženske. S shemami, ki so podane v tem članku, si lahko preprosto predstavljate, kako bo stvar videti v resnici.

Razlika v pletenju drugih delov

Preden se prilepite na enak način kot hrbet. Edina razlika je v globljem vratnem izrezu vratu, za katerega je potrebno na višini 50 cm (po 26 padcih za raglan) z označevalcem označiti 6 zank v sredini.

Odstranite označeno zanko na držalu ali veliki zatič. Nato vsako ramo ločeno, dodamo še eno nit in iglo. Pin se premakne 3-krat s 3 str., 2 str. 2 str. In 2 str. 1 str To je treba storiti dosledno, pred pletenjem vsake zanke. Zank ni treba zapirati. Rezultat je okrogel izrez. Preostalih 36 p.

Če želite končati pulover z iglami za pletenje za ženske (s shemami v skladu), je še vedno vezati rokavi. Če želite to narediti, pokličite 50 točk z dvojno nitjo, začnite pletenje iz 2. vrstice vzorca jakne in ga nadaljujte do 44, 5 cm, dodajte 1 točko v vsakem 6. p. (torej 17-krat). Tako je posnetek rokavov narejen. Rezultat bo 80 zank. Nato začnite oblikovati raglan, kot na hrbtu, dokler ni 14 zank na iglih. Prenesite rokavi na krožne igle na obeh straneh hrbta.

Skupščina

Na zadnji stopnji ostaja le zbiranje vseh podrobnosti. Najprej premaknite sprednji del krožno igel do hrbta in rokavov in zaprite vse reglanske šive. To se ponavadi opravi s pletenim šivom. Nato zaprite vse vrste z obraznimi zankami na krožnih igel. In seveda, stranski šivi z istim pletenim šivom.

Treba je omeniti, da bi bilo treba po montaži vsekakor oprati, posušiti na brisačo in pari. Tako bo izgledal bolje v končani obliki. Po naporu, porabljenem na izhodu, bomo dobili originalni pulover (igle za pletenje) za ženske. S shemami in brez njih lahko pletite zanimive stvari za sebe in svojo družino, od katerih bo vsaka majhna mojstrovina.

Dodatni bonus

Šal, povezan z običajnim elastičnim trakom, je lahko lep dodatek končnemu puloverju. Če želite začeti, morate poklicati 55 str Na igle in pletene, izmenično Žuborenje in obraza zank. Tako pletene 142 cm (dolžina se lahko spremeni po volji) in zaprite zanko. Kljub enostavnosti pletenja (samo 1 x 1 elastika se uporablja), bo šal izkaže elegantno in, kar je najpomembnejše, toplo. Nosimo ga lahko tako z puloverjem kot ločeno.

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy