FoodPro Preloader

Kako plesti mitten z iglami za plašč peresa v toplo in lepo obleko


Pozimi je potrebno držati ročaje na ulici. Zakaj na njih ne nosite rokavic? Obstaja veliko različic tega izdelka, ki se razlikujejo glede na barvo, vzorce, vzorec. Če veste, kako s pletenimi iglami pletkite rokavico, potem lahko na dolgem potovanju, na televizijskem zaslonu, čakate, da se obrnete na kliniko in obiščete zdravnika. Plete

Pozimi je potrebno držati ročaje na ulici. Zakaj na njih ne nosite rokavic? Obstaja veliko različic tega izdelka, ki se razlikujejo glede na barvo, vzorce, vzorec. Če veste, kako s pletenimi iglami pletkite rokavico, potem lahko na dolgem potovanju, na televizijskem zaslonu, čakate, da se obrnete na kliniko in obiščete zdravnika. Pletenje je tudi zelo sproščujoče in pomirja živce, zato je tudi koristno.

Kako plesti mitten z iglami, da bi bilo enostavno, vendar hkrati lepa

Če ste pozorni na fotografijo, lahko vidite, da so pletenice pletene na rokavicah, ki so zelo impresivne. Ustvarjanje takšne slike je enostavno. O tem, kako ga narediti, bomo razpravljali malo kasneje. V tem času morate začeti vznemirljiv proces ustvarjalnosti s pripravo niti in igel za pletenje. To bo trajalo le 50-100 gramov preje, odvisno od debeline in velikosti izdelka, in 5 enakih igel za pletenje.

Dobro bi bilo, da najprej povežemo majhen vzorec, nato izmerimo obseg roke in izračunamo število zank, ki jih je treba klicati. Mora biti večkratnik štirih. Recimo, da je izšlo 40 zank. Najprej so natipkani v dve pletilni igli. Potem pletenje prevrne in plesti drugo vrsto "elastičen", prevajanje dela v 4 igle. Lahko zamenjate eno po eno ali dve zanki obraza in Žuborenje. Tako so plesti okoli 5 cm.Tu je, kako plesti mitten z iglami, začenši od samega začetka.

Vezava palca

Če iglo še ni močna v tej umetnosti, potem lahko za začetek poveže tako originalne rokavice kot na fotografiji. Dovolj je, da naredite luknjo za palec, preostanek prstov povežete z začetkom, zaprite zanke in šepetajte. Vendar pa ruske zimske zmrzali verjetno ne bodo odpustili tako lahkomiselnosti in prsti bodo zamrznili. V jeseni, je povsem mogoče hoditi v takšnih stvareh, seveda, če veš, kako plesti roka z iglami. Za izvedbo celotnega izdelka, morate imeti idejo o tem, kako vezati prst.

Po vzorec "gumi" plesti še približno 6 cm na palec. Luknja za njega je na igli, ki se nahaja na levi strani dlani. Prva zanka na njem je pletena, preostali 5-6 pa se odstranijo na zatič, pletene vrsto naprej. Naslednja vrstica: nad krajem, kjer so zanke na zatiči, pridobite čim več zračnih zank, kot so na njem. Znova končajo serijo in tiste zanke, ki so po vzorcu že pletene. Ko je izdelek končan, nato ob robu luknje prsta, pokličejo zahtevano število zank, pletene s prstom želene dolžine. Za 3 vrstice do konca skozi eno pletenico na dveh zankah skupaj. Zadnji dve se povežeta, nit skozi njih je potegnjena, pritrjena in odrezana. Prst je pripravljen.

Kako plesti palčnike z iglami za pletenje

Če želite izdelati risbo na rokavicah, je tudi preprosto plesti. Uporabite lahko že pripravljeno ali pa jo narišite na list papirja. Na primer, prikazuje območje zanke 10x10. Zgoraj lahko narišete srce (kot na sliki). Recimo, da je osnova pletena s sivo nitjo, risba pa je rožnata, gleda na shemo. Jasno bo, kje plesti v drugi barvi.

Ustvarite lahko in narišete "Spit". Za to se odstranijo 3 zanke, naslednje 3 pa pletene, nato odstranjene zanke ponovno spustijo na levo pletilno iglo in tudi pletene. Štiri vrstice opravijo sprednji satenski šiv, nato pa spet po shemi.

Ko je do konca 6 vrstic, začnejo pletenje 2 zank skupaj na vsaki govorici in zapiranje zadnjih 2, navijanje niti v njih in zategovanje. Na enak način je mogoče pletkice s pletenicami plesti z iglami.

Kvačkanje platno: diagrami in opisiMatryoshka kostum za počitnice - najsvetlejši in najlepši oblekoPletene zavese: ideje in možnosti, tehnika izvedbe, fotografijaBeaded ogrlica - shema tkanja.  Nakit iz kroglic in kroglicPleteni šiv pri pletenju: vrste in pravilna izvedbaVelikosti fotografij in njihova odvisnost od načinov fotografiranjaMaster class: kako so živali narejene v papirnem origami stiluDecoupage na steklu za začetnike, fotografija