FoodPro Preloader

Origami "transformator"


Origami je edinstvena tehnika zlaganja papirnih številk. Zahvaljujoč tej spretnosti, ne boste le pridobili veliko število lepih in zanimivih igrač in okraskov, temveč boste lahko tudi razvili fine motorične sposobnosti rok. Origami vam bo pomagal in izboljšal vaš značaj: od pozitivnih lastnosti v vas bo razvila vzdržljivost, vztrajnost, potrpežljivost in pozornost. Strinjam

Origami je edinstvena tehnika zlaganja papirnih številk. Zahvaljujoč tej spretnosti, ne boste le pridobili veliko število lepih in zanimivih igrač in okraskov, temveč boste lahko tudi razvili fine motorične sposobnosti rok. Origami vam bo pomagal in izboljšal vaš značaj: od pozitivnih lastnosti v vas bo razvila vzdržljivost, vztrajnost, potrpežljivost in pozornost. Strinjam se, da je to koristen nabor za vsako moderno osebo. Še bolje bo, če otroku dodate hobija - ta aktivnost bo tudi njemu koristna!

Torej je veliko številk, vendar vam bomo pokazali nekaj izvirnega. Ta papirna igračka lahko spremeni obliko in se preoblikuje na način, ki ga želite. Predlagamo vam, da odložite origami "transformator".

Origami "transformator" je igrača, ki ima lahko več različic. Na primer, obstaja suriken - metanje zvezdico japonskih - starodavno orožje. Lahko se spremeni v redno zvezdo in tulipan. In obstajajo origami "transformator", ki je lahko kocka in vrtnica. Praviloma imajo otroci takšne igrače veliko.

Kako narediti origami "transformator"? Za začetek vam bomo povedali o suriken. Upognite se vodoravno na polovico, nato odvijete in na to linijo znova upognite dve polovici lista papirja. Zdaj morate spet preložiti pol - ponovno vodoravno. Zložite vogale na desni in levi strani proti sredini. Zdaj jih upognemo po kosi. Enako ponovite z drugim listom, lepilne dele z lepilom ali trakom. In vaša figurica je pripravljena. Če jo zavrtite z drugo stranjo in pospešite vogale v nasprotni smeri, dobite šestkrako zvezdo.

Origami papir "transformator" je lahko drugačen. Kocka, ki se spremeni v cvet, se imenuje Kusudama. To lahko storite tako:

Da bi dobili referenčne črte, upognite pločevino dvakrat - križno oblikovan ovinek. Odvežite list, ga zložite na polovico vodoravno. Naredite zlaganje in spet spet. Sedaj ponavljajte navpično vse vodoravne gubice in ponovno odprite. Zdaj boste morali zložiti dvojni trikotnik. Če lahko ovinek vogali sprejem "dolina", potem vaš origami "transformator" bo dvobarvno.

Zdaj izdelujemo zadrge na eni in na drugi strani - to nam bo omogočilo, da potisnemo vogale našega izdelka v notranjost. Ponovite iste manipulacije na drugi strani. Vrh izdelka mora biti položen na desno. In potem ga nežno upognite v notranjost. Dva od vrhov na strani dvignejo. Prvi modul, ki smo ga naredili. Še vedno je treba narediti še pet enakih. Te dele med seboj pritrdite z lepilom ali trakom. Moral bi imeti kocko - odličen origami transformator. In zdaj je ta, na prvi pogled nezapletena figura, pripravljena pokazati svetu in se sprašujete o reinkarnaciji. Če zavihate vogale vsakega majhnega kvadrata v središče, boste imeli puhasto žogo. Če se ti isti vogali upognejo navznoter, dobiš vrtnico. Poskusite lepljenje kosov vnaprej, da se ne razpadejo v trenutku, ko boste pokazali preobrazbo na vaše ljubljene.

Želite presenetiti svojega otroka z novo igračo, ki ne bo le lepa figura, ampak stvar, ki lahko razvije vašega otroka? Potem bi za njega tako origami "transformator" - ta stvar bo veliko bolj koristno kot vse izobraževalne igre, ki se prodajajo v trgovinah. En minus - izdelek je zelo krhek. Najprej pa lahko otroka opozorite, da se njegov transformator lahko raztrga, potem pa bo bolj previden pri rokovanju. In mimogrede, potem vam bo ta igračka pomagala, da vzgajate otrokovo skrb in natančnost. Ustvarite svoje papirnate mojstrovine in razveselite sebe in svoje otroke!

Je izpostavljenost najpreprostejša fizika ali čarobnost ustvarjanja mojstrovine?Kako zgraditi vzorec kril?  Sonce je odličen rez za modno kriloŠarmantna šablona metuljev na steni z lastnimi rokamiDIY graviranje - starodavna in večno mlada umetniška oblikaTople in dekorativne pletilne dokolenke: diagrami in opisKako tkati zapestnico iz gumijastih trakov z lastnimi rokamiKako šivati ​​poletno obleko z lastnimi rokami?  Beležka za začetnikeBimetalni kovanci: seznam.  Bimetalni kovanci Rusije.  Bimetalni kovanci za 10 rubljev