FoodPro Preloader

Obrti iz ovinkov so zanimiv hobi


Za vedno bo ostala skrivnostnost, ki se je najprej odločila, da bo zalepila, snags in štore bizarnih oblik za zbiranje in ustvarjanje lepih kompozicij. Korice se lahko uporabijo za okrasitev vrta in vrta. Ta umetnost je dobila zanimivo in evfonično ime "rutarium". In jih lahko uporabite v notranjosti stanovanja, doma, v pisarni, kar ustvarja edinstven slog sobe. Č

Za vedno bo ostala skrivnostnost, ki se je najprej odločila, da bo zalepila, snags in štore bizarnih oblik za zbiranje in ustvarjanje lepih kompozicij. Korice se lahko uporabijo za okrasitev vrta in vrta. Ta umetnost je dobila zanimivo in evfonično ime "rutarium".

In jih lahko uporabite v notranjosti stanovanja, doma, v pisarni, kar ustvarja edinstven slog sobe. Čreda, kvrgalne veje in štori čudežno spremenijo dom, prinašajo mu udobje in naravnost. Obrti, izdelane iz ovinkov, so zanimiva in zanimiva dejavnost, ki so jo pred kratkim izvajali tako profesionalni oblikovalci kot amaterski obrtniki.

Designer Stuff

Elementi dekorjev iz vej in koryag so okolju prijazen material, pa tudi oblikovanje stanovanja, hiše ali koče v enem samem in edinstvenem izvodu. Naravni material se uporablja pri okraševanju domov v različnih stilih. To je lahko državni, skandinavski, ekološki slog. Slog kmetije ali plaže, kot tudi dodatki pri oblikovanju vej ali barja skorje.

S pomočjo materiala, ki leži pod nogami, oblikovalci in stilisti ustvarjajo veliko število stvari za domačo uporabo, vse vrste nakita in obrti iz snags. Let fantazije je neomejen!

Obrtniki lahko vse

Navadna veja ali uganka, ki je padla pod noge na sprehod, lahko navdihuje obrtnika, da ustvari celo mojstrovino. In v smislu lepote in funkcionalnosti, takšne konstrukcije niso slabše od dragih modelov. Iz tega materiala lahko naredite mizo ali nočno omarico, svetilko ali obešalnik, svečnik ali polico.

Za ustvarjanje takšnih stvari primerne veje po obrezovanju vrta ali palice in štore zanimivih oblik, ki jih je mogoče najti na ulici, v parkih ali gozdnih nasadih. Ulovljene reke ali morje bodo prav tako delovale. Šele preden se dobro posušijo.

Vreče in veje na vrtu

S pomočjo naravnega materiala, ki se dobesedno pod nogami poda, preoblikujejo podeželsko hišo ali vrtno ulico do neprepoznavnosti. Rutariy je ime za to plovilo. Prihaja iz angleškega korena, kar pomeni koren.

Različne veje, korenine, štori in škrbine so se zbrali v slikovitem položaju na vrtu ali doma. To je središče sestave rutarija. Dodatek k njej so rože, vse vrste rastlin, pritlikava drevesa. Dober dodatek bi bila lončena posoda, celo rahlo razsekana ali lomljena, kamenje in gospodinjski predmeti.

Če želite zaskočiti ali igrati vejo, jo je treba rahlo spremeniti. Za to odstrani umazanijo, razpadajoče lubje in odvečne elemente, ki se ne prilegajo sestavi. Lubje, ki je trdno pritrjeno na hlod, se ne sme odstraniti. Za preprečevanje zajedavcev je treba les obdelati z ustreznim antiseptikom.

Obrti iz snags z lastnimi rokami - zanimivo in zabavno

Ustvarjanje skladb iz vej in koryag privablja ne samo odrasle, ampak tudi male oblikovalce. Navsezadnje je to veliko področje dejavnosti in prostor za otroško domišljijo. Otroci z velikim veseljem fantazirajo in ustvarjajo edinstvene obrti iz ovinkov.

Lahko so različni moški, gnomi, vilini. Smešni zajčki pridejo iz diagonalno odrezanih štorkelj. S pomočjo majhnih krogov, izrezanih iz povprečne debeline veje, lahko okrasite pločevinasto pločevinko pod vazo ali kozarec za svinčnike.

Obstaja veliko možnosti, zlasti ker je les tempran material. Otroške obrti iz koryaga so ustvarjalnost in polet domišljije otroka. In koliko radosti in pozitivnega dojenčka prejme ob pogledu na končni rezultat. Tak članek se hrani dolgo časa in opozarja otroka, ki je odraščal, na čudovit čas, ki ga žal ni mogoče vrniti.

Naredi si sam sadje: mojstrski tečaj.  Topiary 8. marcaVolumetrične božične čestitke z otroki naredite sami: navodila, ideje, opisi in oceneKako narediti otroški kotiček v državi z lastnimi rokami?  Ideje in nasvetiModeli velikosti Plus: parametri, fotografije.  Ruski modeli Plus SizeKaj je fuzija?  Fusing: mojstrski razred, tehnika, cenaKako narediti pav papir z lastnimi rokamiVzorec nosi tkanino.  Kako šivati ​​mehko igračo medved s svojimi rokamiBožični križić, miniature