FoodPro Preloader

Kako vezati s trakovi volumetrične slike


Težko je reči, kdaj in kje se je prvič pojavila ta ali ta ročna tehnika. Vendar je povsem gotovo, da je že konec XVII. - začetek XVIII. kralji Francije so znali šivati ​​trakove. Louis XV pogosto predstavlja kot darilo drage dame majhne stvari, izvezene z lastno roko. Hkrati pa lahko rečemo, da ta vrsta umetnosti ni ustvaril, temveč jo je obvladal. Dejansko, v

Težko je reči, kdaj in kje se je prvič pojavila ta ali ta ročna tehnika. Vendar je povsem gotovo, da je že konec XVII. - začetek XVIII. kralji Francije so znali šivati ​​trakove. Louis XV pogosto predstavlja kot darilo

drage dame majhne stvari, izvezene z lastno roko. Hkrati pa lahko rečemo, da ta vrsta umetnosti ni ustvaril, temveč jo je obvladal. Dejansko, več stoletij pred njim, so kitajske, grške in rimske ženske svoje vezenje okrasile s trakovi. Trakovi za vezenje so bili prisotni v narodni noši nemških, danskih in poljskih žensk. Ona je bogato okrašena praznična obleka - tako ženske kot moški. Z njegovo pomočjo so pogosto oblikovali notranjo opremo in dodatke: blazine, torbice in namizni prti. Vendar pa je bila priljubljena ne le med plemstvom, ampak tudi med navadnimi ljudmi. Res je, da se je material, iz katerega so bili izdelani trakovi, zelo razlikoval po kakovosti: namesto dragih svile so to lahko trakovi iz lanu ali bombaža.

V preteklih stoletjih se pravila o vezenju s trakovi niso bistveno spremenila. Osnovni šivi so še vedno preprosti, rezultat pa je še vedno spektakularen. Morda so se spremenili samo trakovi: svila, saten, šifon, naravni in sintetični, postali so bolj raznoliki in dostopni. Danes je njihova barva lahko ne samo monofona, temveč tudi melange, odtenek. To daje končnemu delu še dodatno svežino, življenje diha.

Sodobna oblačila, priložnostna in praznična, so lahko okrašena s trakovi za vezenje. Fotografije oblek v tej tehniki so impresivne s svojo izvirnostjo. Enak vzorec ali njegovi elementi so lahko prisotni na torbici, rokavicah in, v primeru poroke, na primer na vzglavniku.

za obroče. Handmade daje poseben chic celo najbolj preprosti obleki. Ampak, če oblikovanje večerne obleke zahteva resnično izdelave, potem poleti otroška obleka lahko dobro okrašena s preprostimi risbami, ki z več šivi začetka iglo.

Čudoviti spominki, majhne slike, elegantne stvari v tej tehniki lahko izvede tudi otrok, ki ve, kako se obleči s trakovi. Tisti, ki so že obvladali to tehniko, zagotovijo, da je preprostejša od klasične vezenine s satenskim šivom, tapiserijami ali križem. Pomembno je le izbrati prave materiale in igle, potem pa je vse preprosto in hitro. Tistim, ki želijo obvladati tovrstno ročno delo, je priporočljivo kupiti komplet za vezenje trakov, ki že ima vse, kar potrebujete. Kupiti morate obroček ali poseben nosilec okvirja in začeti

delo In morda boste kmalu lahko izvedli ne samo najpreprostejše risbe, temveč tudi čudovite tridimenzionalne slike, kar bo povzročilo največje zadovoljstvo občinstva. V takih slikah so trakovi v kombinaciji z drugimi vrstami vezenin, dopolnjujejo vzorec, ki se uporablja za tkanine s posebnimi barvami, okrašen z biseri, sequins, okrasnih.

Takoj, ko boste razumeli, kako oblekati trakove, lahko že sami ustvarjate unikatna darila za svoje družine in prijatelje. Vaša fantazija v povezavi z izkušnjo, ki se je pojavila, vam bo zagotovo povedala, kako najpreprostejše šive spremenite v prave mojstrovine.

Je izpostavljenost najpreprostejša fizika ali čarobnost ustvarjanja mojstrovine?Kako zgraditi vzorec kril?  Sonce je odličen rez za modno kriloŠarmantna šablona metuljev na steni z lastnimi rokamiDIY graviranje - starodavna in večno mlada umetniška oblikaTople in dekorativne pletilne dokolenke: diagrami in opisKako tkati zapestnico iz gumijastih trakov z lastnimi rokamiKako šivati ​​poletno obleko z lastnimi rokami?  Beležka za začetnikeBimetalni kovanci: seznam.  Bimetalni kovanci Rusije.  Bimetalni kovanci za 10 rubljev