FoodPro Preloader

Hvala dedek za zmago: prijave za dan zmage


Dan zmage je veliko praznovanje spomina na to, kako je uničujoča vojna uničila vse in vsi na njeni poti so bili ustavljeni. Vloge za dan zmage ne bi smele biti vojaške narave, ampak nasprotno, izraziti konec vojne. Glavni simboli zmage so najprej trak sv. Jurija, bele golobice, glavni atributi spomina pa so večni ogenj in nageljni. In

Dan zmage je veliko praznovanje spomina na to, kako je uničujoča vojna uničila vse in vsi na njeni poti so bili ustavljeni. Vloge za dan zmage ne bi smele biti vojaške narave, ampak nasprotno, izraziti konec vojne. Glavni simboli zmage so najprej trak sv. Jurija, bele golobice, glavni atributi spomina pa so večni ogenj in nageljni. In rdeča zvezda je simbol vojske, ki je osvojila veliko zmago.

Materiali

Aplikacija na temo "Dan zmage" je lahko izdelana iz različnih materialov. Ta papir in plastelin in celo krpo. Ti materiali lahko celo združite, da dobite zanimivo aplikacijo. Dobro obarvan list svetlega kartona, kot je modra - barva čistega neba, je primerna za podlago.

Papir

Iz papirja bo dobro, da naredimo nageljne. Na aplikacijah za dan zmage bodo izgledale lepše, če jih naredite zajetno.

Treba je pripraviti: barvni papir, škarje, lepilo.

Če želite narediti pecelj, morate odrezati dolg, širok trak zelenega papirja, ga poviti v cev in ga zalepiti, tako da se papir ne razpne. Pripravljen steblo je potrebno malo zmečkati in lepiti na podlago. Nato razrežite list iz zelenega papirja in ga zlepite na podlago na pecelj. Na vrhu stebla morate zalepiti še en kos zelene papirja, da naredite odebelitev - pripravo za cvetne liste.

Ostaja, da naredimo cvet sam. Izrežite ga iz rdečega papirja. Potrebno je rezati vsaj devet enakokrakih trikotnikov. Strnite vsakega od njih na dolgi strani in lepilo - nastale latice bodo izgledale kot stožec. Lahko se tudi sploščijo in na vrhu naredijo več kosov, da je videti kot obrobje, kot so rože nageljnov.

Prvih 5 cvetnih listov se razmaže na pripravljen vrh stebla. Preostali cvetni listi so zlepljeni tudi z ventilatorjem, vendar že nad prvo vrsto. Cvet pripravljen! Za aplikacijo Dan zmage lahko naredite več cvetov in jih postavite glede na vrsto šopeka.

Plastelin

Možno je prikazati ogenj iz plastelina.

Potrebno za pripravo: plastelin, palica.

Najprej morate zrnati ven iz rumenega, rdečega in oranžnega plastelina. Ogenj je svetel v sredini in temnejši okoli robov. V skladu z isto shemo postavite plastelino flagelico - rumeno bolj v sredino, nato oranžno in rdeče. Čelno steno pritisnemo na karton.

Z uporabo palice ali zobotrebca gremo po glini od spodaj navzgor, tako da dobimo neravne, plitke utore. Izgledati mora kot raztrgan plamen. Večni plamen za dan zmage se lahko vnese v bazo - zvezda - ali pa kot bakla.

Tkanina

Tkanina je povezana z mehkobo in toplino. Če je narejen iz tkanine belega goloba - daje mehko aplikacijo. Bela filcana tkanina je najboljša.

Potrebno je pripraviti: belo klobučevino, igle, svinčnik, golob na papirju, škarje, lepilo.

Da bi prihranili čas pri risanju, lahko sliko goloba preprosto natisnemo. Zdaj morate goloba prerezati na elemente, ločeno na trup in krila. Pritrdite te predmete na tkanino, jih nežno potisnite z zatiči, tako da se ne bodo pomotoma pomaknili in obrisali. In še enkrat, da prerežemo goloba, zdaj iz tkanine.

Kuhane tkanine zlepite na podlago. Kljun in oči so lahko iz papirja. Lepilo oči neposredno na vrhu tkanine. Da bi bila golobova kontura videti bolj izrazita, in krila, da se ne združijo s telesom, morate skrbno obkrožiti vse s sivim svinčnikom.

George Ribbon na Danih zmage se lahko uporablja iz že pripravljene tkanine. Postavite ga na aplike, tako da izgleda, kot da ga golob nosi v kljunu ali nogah. Ali pa z njo povežite šopek nageljnov.

Zaključek

9. maj - dan zmage. Aplikacija na to temo mora biti svetla, nositi v sebi veselje do življenja, hkrati pa odražati značilnosti hvaležnosti in ponosa. Dajanje takega pomena v delo je lahko zelo težko, če pa poskusite - vse bo zagotovo uspelo!