FoodPro Preloader

Obrti iz časopisov - preprosta in izvirna


Tehnični napredek ni vzpostavljen. In to je le plus! Vendar pa obstajajo dobre stare stvari, brez katerih si je težko predstavljati svoje življenje (na primer tiskane časopise in revije). Kmalu bodo popolnoma izginili s prodajnih polic, saj nam internet daje skoraj vse potrebne informacije. Vendar je prijetno držati svež časopis v rokah in ga prelistati v iskanju zanimivega članka. Kmalu

Tehnični napredek ni vzpostavljen. In to je le plus! Vendar pa obstajajo dobre stare stvari, brez katerih si je težko predstavljati svoje življenje (na primer tiskane časopise in revije). Kmalu bodo popolnoma izginili s prodajnih polic, saj nam internet daje skoraj vse potrebne informacije. Vendar je prijetno držati svež časopis v rokah in ga prelistati v iskanju zanimivega članka. Kmalu bomo zamudili te občutke. V tem času lahko ohranjate vaš najljubši tisk, izdelujete obrti iz časopisov in listov revij. Konec koncev, vsekakor zbirajo prah v celih kupih na pozabljenih policah ali v kotih, polnih stvari.

Kmalu bodo obrti iz starih časopisov zelo dragoceni in celo donosni. Morda se bo med ljubitelji antike in zbiralcev začelo veliko hitenja. Tudi običajna tehnika papier-máché bo postala pravi zaklad. V šoli smo v tej tehniki opravljali različne obrti. Zdaj lahko prevzamete obrazce, ki so težji in ustvarite umetniške mojstrovine. Če želite to narediti, morate časopis raztrgati na majhne koščke in jih navlažiti z vodo in zlepiti nad katerimkoli predmetom. Obstaja več takih časopisnih slojev. Nato morate mokro papir v razredčeno PVA lepilo in še naprej nalagati na obrazcu. Navsezadnje je model posušen, poliran, barvan in lakiran (slednji - po potrebi). Končni izdelek je lahko odličen dodatek k zasnovi hiše.

Tudi obrti iz časopisov so danes narejeni v tehniki tkanja. Ta nova tehnika je podobna izdelavi izdelkov iz brezovega lubja in palic, pa tudi iz palice. Tehnika je v tem, da so obrti iz časopisov in revij narejeni tako, da se sploščijo cevi ali trakovi tiskovnih listov in njihovo nadaljnje prepletanje. Končni izdelki se lahko pobarvajo in lakirajo ali ostanejo v izvirni obliki - v časopisnem tisku. To jim daje poseben eleganten in dragocen starinski videz.

Obrt iz časopisov sodobnih mojstrov je prinesel visoko raven ročnega dela. Zdaj, ne samo skodelice in košare so izdelane iz časopisnih cevi, ampak tudi izvirne svetilke, mizice, torbe, podstavki za kakršne koli predmete, celo stole in različne dekorativne elemente notranjosti. Na primer, preprosto lahko ustvarite ekskluzivni fotookvir. Če želite to narediti, morate zviti iste cevi iz časopisov ali revij tako široko kot končni okvir. Nato ju zlepite skupaj in v okvir v vodoravnem položaju. To je osnovni primer. Možno je tudi, da se takšne cvetje ali kodre iz takih cevi, krat nekaj od njih navpično - okvir se bo izkazalo še bolj izvirno in bo okrasil vsako hišo, zaradi česar je bolj udobno in toplo, ogreti z ročno delo. In če naredite takšne obrti iz časopisov kot darilo, potem bodo še vedno zadovoljili oči novih lastnikov za dolgo časa in ustvarili udobje v svojih domovih. To je tako lepo, da se spomnimo svoje ljubljene in sorodnike prikazane na fotografiji, ki je v okvirju, ki s posebno strah.

Obrti iz časopisov postajajo vse bolj priljubljeni. So ekskluzivni, izvirni in ustvarjalni. Ne čakajte dolgo časa - vzemite zaloge tiska in vzrok! Uspelo vam bo!

Kvačkanje platno: diagrami in opisiMatryoshka kostum za počitnice - najsvetlejši in najlepši oblekoPletene zavese: ideje in možnosti, tehnika izvedbe, fotografijaBeaded ogrlica - shema tkanja.  Nakit iz kroglic in kroglicPleteni šiv pri pletenju: vrste in pravilna izvedbaVelikosti fotografij in njihova odvisnost od načinov fotografiranjaMaster class: kako so živali narejene v papirnem origami stiluDecoupage na steklu za začetnike, fotografija