FoodPro Preloader

Kako šivati ​​božično obleko sladkarije za dekleta


Kmalu na novo leto v vrtcu ali šoli? Ne veš, kaj naj oblečem hčerko? Če se še niste odločili za kakšno idejo, poglejte, kako je izdelana bombažna obleka. Ni zelo težko. Glavna stvar je, da naredite pokrivala določene oblike, ki spominja na oviti ovoj, in lahko preprosto izberete obleko, ki se bo ujemala z barvo. Ta možnos

Kmalu na novo leto v vrtcu ali šoli? Ne veš, kaj naj oblečem hčerko? Če se še niste odločili za kakšno idejo, poglejte, kako je izdelana bombažna obleka. Ni zelo težko. Glavna stvar je, da naredite pokrivala določene oblike, ki spominja na oviti ovoj, in lahko preprosto izberete obleko, ki se bo ujemala z barvo. Ta možnost je precej vsestranska - lahko jo postavite na božično drevo, za rojstnodnevno zabavo in za tematski ples.

Božični kostum sladkarije za dekleta: modeli in možnosti

Ta obleka se lahko izvede v obliki:

 • Obleke
 • Krila in bluze.
 • Bluze in hlače.
 • Bluze in kratke hlače.

Najpomembnejše je, da imate glavno obleko v ustrezni obliki. Vse ostalo je neobvezno. Na splošno se lahko omejite s klobukom, ki je podoben ovitku konice bonbonov. Naj bo barva obstoječe elegantne obleke - in kostum je pripravljen.

Obleko lahko dopolnimo tudi s tkanino v obliki sladkarije, ki jo lahko enostavno zašijemo na kupljeno obleko. Da bo vaš kostum še bolj zanimiv, dodajte obleko z velikimi bonboni iz kartona in valovitega papirja ali tkanine. Lahko preprosto podari dekle roki ali pa pripravi različico torbice.

Suit sladkarije to storite sami

Če imate dovolj časa in izkušenj, oblecite obleko popolnoma na vsak model, tako da je vsaka stvar narejena iz istega materiala. Tukaj posebno pozornost posvečajte barvi in ​​kakovosti tkanine: mora biti svetla, elegantna in še boljša - sijoča, mavrična. Kot je za oblike stvari, lahko izberete katero koli možnost - obleko ali hlače z bluzo. Okrasite spodnje robove nog, rokavov, kril z naborki iste tkanine ali čipke. To bo popolnoma podoben obrazcu, zavito v ovojnino.

Orodja in materiali

Za šivanje čokoladne obleke potrebujete naslednje:

 • Papir z vzorcem (grafični papir, pavs papir, časopisni papir ali kateri koli drugi).
 • Svinčnik in ravnilo ali pripravljena tiskana predloga.
 • Škarje
 • Tkanina
 • Pins.
 • Kroja ali ostanki po meri.
 • Niti z iglo za pometanje.
 • Šivalni stroj.
 • Dekorativni elementi (plače, kroglice, kroglice, čipke; satenasti trakovi, šalček).

Kot lahko vidite, še posebej ne potrebujete ničesar. Vse, kar je potrebno, je v vsaki iglo. Treba je kupiti samo primerno tkanino in niti ustrezne barve.

Kako narediti klobuk

Kot smo že omenili, lahko bombažno obleko za novo leto sestavljajo obleka in bluza s krilom, kratkimi hlačami ali hlače, v vseh različicah pa mora biti klobuk.

To se opravi na naslednji način:

 1. Izmerite obseg otrokove glave na najširšem mestu.
 2. Izrežite trak papirja za risanje ali kartona, ki se zlahka zloži in se ne zlomi, kar pomeni, da je iz škatle ne valovita. Višino si lahko izberete po lastni presoji, tako da je glava na otroški glavi lepa. Najmanjša vrednost je običajno 10 cm, vzemite dolžino v skladu z izmerjenim obsegom glave plus dovoljeno lepljenje. Običajno se doda približno 3 cm, če ni traku želene dolžine in širine, se z zadnje strani glave lahko zalepi ozek trak.
 3. Zavijte trak in prekrijte lepilo. Za večjo moč lahko uporabite spenjač.
 4. Za dekorativne namene je potrebno površino lepiti z lepim papirjem ali vsaj z ustrezno barvo. Smiselno je, da naredite ta korak, če zavijete prazen papir, bo transparenten material, če ne, pustite rjavi karton, kakršen je.
 5. Vzemite pripravljeno krpo. Preizkusite, kakšne velikosti potrebujete.
 6. Pripravljen material položite v eno ali več plasti (iz večih zavihkov različnih odtenkov je mogoče narediti slepi vzorec, zložen eden na drugega).
 7. Kartonski prstan ovijte tako, da ohlapni konci ostanejo na eni strani, kar bo vrh konca.
 8. Tie ohlapno tkanino s satenastim trakom ali lepo pletenico.
 9. Sew na tkanino "ovoj" dekorativni predmeti. Če je material uporabljen pregledno, lahko okraski prilepijo, nasprotno, na kartonsko podlago. Uporabite elemente v obliki bonbonov, izrezane iz barvnega papirja, prave majhne bonbone, kroglice, kroge - z eno besedo, kaj je pri roki ali se vam zdi primerno.

Cap pripravljen.

Kako narediti okrasne sladkarije

Ne glede na to, kako boste izdelali bombažno obleko z lastnimi rokami, jo lahko okrasite s pomočjo dodatnega dodatka - velike sladkarije, ki jo lahko dekle prevzamejo ali, če pritrdite trak, jo nosite kot originalno torbico. Lahko naredite sladkarije iz pene, kartonske škatle primerne velikosti in oblike ali iz lista kartona.

Delo poteka na naslednji način:

 1. Odrežite kos pene primerne velikosti. Če je debelina majhna, naredite gredico dveh enakih. Če imate primerno škatlo, jo pripravite. Če ni pene ali škatle, vzemite kos kartona in izvlecite iz njega cevko, kot so jo naredili za pokrovček, zalepite šiv.
 2. Obložite obdelovanec z valovitim papirjem.
 3. Vezite trakove na robovih, da oblikujejo sladkarije.
 4. Če je potrebno, pritrdite zanko ali trak za enostavno nošenje.

Vse je končano.

Torej, videl si, kako poteka bombažna obleka. Izberite svojo najljubšo možnost in način izdelave. Ustvarite ekskluzivno obleko za vašo malo karamelo!

Šivamo vrečke iz klobučevineKvačkanje za začetnike puloverji: sheme, opis, nasvetiElegantni dodatki naredite samiOrigami orožja ali razvoj papirnega letalaOtroška obrt za pomlad to storite samiKako izgleda joker? DIY kostumSkromno pletenje: shema, opis. Kako plesti pletenica šivOlesya Mustaeva delavnica: pregledi