FoodPro Preloader

Kako narediti zapestnico "Shambala" z lastnimi rokami in dobiti originalni nakit?


Zapestnica "Shambala" - je priljubljena med ljudmi katerekoli starosti okras, ampak predvsem mladi ljudje to. Kot stvari, ki jih lahko kupite v trgovini. Da se vedno držite grebena vala in se držite modnih trendov, ni potrebno kupiti končnega izdelka. Lahko se seznanite s tehniko, primeri kako narediti zapestnico "Shambhala" z lastnimi rokami in ustvarite svoj, edinstven amulet. V

Zapestnica "Shambala" - je priljubljena med ljudmi katerekoli starosti okras, ampak predvsem mladi ljudje to. Kot stvari, ki jih lahko kupite v trgovini. Da se vedno držite grebena vala in se držite modnih trendov, ni potrebno kupiti končnega izdelka. Lahko se seznanite s tehniko, primeri kako narediti zapestnico "Shambhala" z lastnimi rokami in ustvarite svoj, edinstven amulet.

V tkanju ni nič težkega, saj se tukaj uporablja makramska tehnika. Za zapestnico potrebujete 3 metre voščene vrvi, škarje, devet velikih okroglih kroglic (lahko so kovinski, podobni kristali, izdelani iz naravnega kamna ali keramike), lak za nohte. Da bi bila dekoracija lepa in lepa, potrebujete pletenje za tkanje. Ko se boste spoznali, kako narediti zapestnico Shambala z lastnimi rokami, boste videli, da je to zelo vznemirljiva in enostavna vaja. In z rezultatom boste zadovoljni.

Najprej morate pritrditi žebelj na ploščo, pritrditi ga na kabel, zategniti vozel. Nato na nastalo dekorativno podlago vtaknite kroglice v načrtovanem vrstnem redu in pritrdite drugi konec niti na drugi noht. Zdaj potrebujete drugo vrvico dolžine dveh in pol metrov. Privezati ga je treba na podlago, odhajati od konca dveh centimetrov, zategniti vozel in nadaljevati s tkanjem. Če ste seznanjeni z makramom, potem sledite navodilom o tem, kako narediti zapestnico "Shambhala" z lastnimi rokami, ne bo težko. Osnova tehnologije je ustvarjanje vozlišč. Opravimo jih na naslednji način: en konec vezanega kabla mora biti položen na podlago in levo čez desno. To pa naj bi se držalo nad navpično napeto nitjo in začelo čez levi segment. Zategnite konce, dobite vozel. Nato nadaljujte s tkanjem, vendar vsakič, ko začnete z nitjo, ki je višja. Pri dvajsetih vozlih pride na vrsto kroglic, jih je treba na podoben način spletati, med vsakim dekorativnim elementom je treba ustvariti tri vozle.

Sčasoma boste ugotovili, da obstaja kar nekaj načinov, kako narediti zapestnico Shambala z lastnimi rokami in vsi so zelo dostopni. Ob koncu izdelave vsakega modela je potrebno vezati petnajst vozlov in odstraniti delo iz čepov. Nato je treba na obeh straneh navoje naviti na običajen način in konice namažiti z lakom za nohte. Za ustvarjanje prostega pritrdilnega elementa je treba zapestnico zapreti v krogu, konce pa zapeti z vrvico, ki je bila uporabljena za glavno delo. Preostale ohlapne niti lahko okrasimo z kroglicami manjšega premera, njihove konice pa lahko obdelamo z lakom ali lepilom.

Za začetnike obrtnika dvojno zapestnico "Shambala" se zdi težko. Ampak to je skoraj enako kot eno. Glavna razlika je v tem, da je za tkanje potreben navpičen navoj večje dolžine in da se na osnovi 2 vozlov ustvarita drug ob drugem. Oblikujejo dvojno vrsto, v katero so vključene kroglice. Dekorativni predmeti morajo biti postavljeni navpično. Pred izdelavo nakita morate razmisliti, kako shema zapestnice Shambala kaže na njihovo lokacijo. Vsak krog je vezan z dvema vozloma.

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy