FoodPro Preloader

Kako narediti fračo (na več načinov)


Vsak od nas vsaj enkrat, vendar moramo biti sami s fantom. In ok, če je v najslabšem primeru računalnik, TV ali škatla z igračami. Toda kaj storiti, če ni ničesar blizu? Medtem, mali deček zavrti svoje ustnice in začne jokati, da mu je dolgčas, da mu je mati naročila, da zabava in uči nekaj dobrega ... Ampak ni

Vsak od nas vsaj enkrat, vendar moramo biti sami s fantom. In ok, če je v najslabšem primeru računalnik, TV ali škatla z igračami. Toda kaj storiti, če ni ničesar blizu? Medtem, mali deček zavrti svoje ustnice in začne jokati, da mu je dolgčas, da mu je mati naročila, da zabava in uči nekaj dobrega ...

Ampak nič dobrega, na žalost, ne gre na mojo glavo, razen spominov v otroštvu, ki govorijo, kako narediti pračico. Wow, lepa stvar! To je zagotovo, mama ni zelo srečna, ko se vrne, potem ko je videla naše črne oči in razpokane jedi.

In mimogrede ... Zakaj ne? S svojimi rokami s fračo je koristna dejavnost, ki razvija spretnosti v ročnem delu, modeliranju in vztrajnosti. In ustrelil drug drugega ali v jedi ni potrebno. Iz lista papirja bomo naredili tarčo in jo obesili na hodniku. Ustreli bomo koščke gline, da se bodo držali tarče, in nato prešteli točke. Vaša barva bo, na primer, zelena, in pustite, da človek zvija svoje "krogle" iz rdeče.

Ostaja samo, da se spomnimo, kako narediti pračico. Pravzaprav obstaja veliko načinov, kako narediti to starodavno orožje. Navsezadnje so prvi ljudje izumili pračico za lov na divje živali. Samo namesto gume so uporabili neosušena čreva zaklanih živali.

Takoj sem se spomnil načina prvega, najhitrejšega in najlažjega. Kako narediti fračo s samo eno gumo? Ta metoda je izjemno primerna za huliganske trike med poukom. Zakaj - bomo razpravljali spodaj.

Letalski gumi je najprimernejši ali pa se lahko uporabi tudi medicina (to so obročki, ki jih nekatere dame zavrtijo, zaposleni v banki pa potegnejo svežnje denarja. Imenujejo jih medicinski, ker so jih najprej ranili na vratu medicinskih posod. ). Prstan pred delom je potrebno odrezati tako, da gumi izgleda kot običajen kos.

Na koncih naredijo zanke, ki jih položijo na indeksni in srednji prst leve roke, v desnem delu pa v sredino elastike položijo ključ, zategnejo, usmerijo in streljajo.

To je zagotovljeno, da strel izvede desno. Pri levičarjih se ta postopek odvija kot v "zrcalni podobi": na desni strani se namesti gumijast trak in zato je treba ustreliti levo roko.

Zdaj majhno odstopanje o tem, zakaj je ta metoda v šoli uživala uspeh s huligani. Na primer, med lekcijo je bil nemirni deček in včasih deklica, ki je bila strašno utrujena od trikov posebej "pozornega" sošolca, počasi položila dlesni na roko in, medtem ko se učitelj obrne na tablo, ustreli ključ "na cilj". "Udarjena tarča" se po naravni poti vpije, učitelj se obrne in strašno vpije: "Kdo je ustrelil?"

V odgovor, replike so nalivanje v - citati iz "Vasily Türkine": "Kdo ustrelil?" - klic iz sedeža. Kdo je ustrelil? Kje ste šli? «Nato jezen učitelj zahteva, da vsi položijo roke na mize, pokažejo žepe, aktovke in tako naprej.

In v tem času, z nevidnim gibanjem, je treba z lahkoto naviti gumi iz prstov. Ko se zasuče v majhno grudo, se bo nekje na tleh varno izgubil, huliganski trik pa bo ostal nekaznovan.

Seveda, to je bolj verjetno ne praćka, in tako - eno razvajanje. Prava pračica mora biti narejena iz lesene piste - tako razdeljena vejica. Na zgornjih koncih malo morate prerezati vdolbine, tako da gumi med skoki ne skoči.

Najboljša domača pračica - je tista, ki ima gumo na sredini veliko širša kot na koncu. Nato lahko streljate ne le s papirnimi ali žičnimi mozniki, ampak tudi z nečim večjim.

Torej, taka pračica je najbolje, da ne gre za otroka. Ja, in v stanovanju ne more biti niti podružnice ali trde žice, ki jo je mogoče zamenjati, ali dobre, trajne in elastične gume.

Torej morate ponovno razmisliti, kako narediti pračo iz tega, kar je. Imamo prazno plastično steklenico in zdravniški prst, najdemo v kompletu za prvo pomoč. To nam bo dovolj!

Odrežite vrat steklenice, da dobite malo lijaka. S prstom položite na vrat. Za fiksiranje lahko uporabite medicinsko gumo, ki smo jo že opisali. V vratu je tesno ovitek - pripravljena je pračica!

Aha, nov problem: v kompletu za prvo pomoč ni bilo nobene gume, ki bi jo potrebovali. Nato lahko prstan pritrdite z navadnimi nitmi, šivanjem ali volno. Samo treba položiti niti v več plasteh, doseči potrebno moč in mokro. Oviti ovratni vrat s šokom v več zavojih in ga zavrtite v močan vozel. Ko je suha, se škarje zvežejo in pritrdilo postane močnejše.

In zdaj nadaljujemo s tekmovalno igro, ki je bolj natančna. Lahko posnamete suhi grah, jagodičevje ali, kot že omenjeno, plastelinske kroglice. "Krogla" je postavljena znotraj prsta, druga roka potegne proti sebi, nato pa se sprosti "krogla" in zadene tarčo! Ali malo nižje. Toda to ni tako pomembno.

Glavna stvar - vzeli smo otroka prostega časa. Zdaj pa bomo razvili ostro oko in močno roko. Zabavno, koristno in relativno varno!

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy