FoodPro Preloader

Preprost vzorec naredi si sam


Ko se otrok pojavi v družini, se starši ne morejo veseliti, z njimi pa tudi stari starši. Družinski člani skušajo storiti nekaj za otroka z lastnimi rokami, da pokažejo tople občutke. Očka izdeluje pohištvo, babica plete čevlje, mama pa šivane patchwork odejo. Otrok je obdan z ljubeznijo z vseh strani! Te stvari

Ko se otrok pojavi v družini, se starši ne morejo veseliti, z njimi pa tudi stari starši. Družinski člani skušajo storiti nekaj za otroka z lastnimi rokami, da pokažejo tople občutke. Očka izdeluje pohištvo, babica plete čevlje, mama pa šivane patchwork odejo. Otrok je obdan z ljubeznijo z vseh strani! Te stvari je mogoče kupiti, vendar iz izdelkov sešiti z lastnimi rokami, diha posebno toplino in nežnost.

Bib za hranjenje: jej lepo

Svoje roke lahko šivate tudi za dojenčka. Vzorec v takšnem izdelku je zelo preprost, lahko pa ga tudi narišemo ročno. Bibi bi morali biti več, tako da jih lahko spreminjate podnevi. Estetski okus otrok je treba vzgajati od otroštva. Malčki bi morali vedeti, da morajo biti oblačila čista in čista. Otroku ni treba dajati umazane pikice, v zgodnjem otroštvu ne smete v njem razviti občutka malomarnosti. Ne bodite leni, da spremenite opremo na čisto, če po predhodnem hranjenju ni bil v najboljšem stanju.

Otroci hitro odraščajo in ne bodo se morali dolgo zadrževati s ponjavami, vendar se bo otrok naučil pomembne lekcije, da je bil vedno čist in lep. In morate ohraniti to blagovno znamko!

Enostaven vzorec

Bib bi moral biti otrok v velikosti. Ker dojenčki hitro rastejo, bo razlog za šivanje različnih hladnih pičnikov z lastnimi rokami. Vzorci s klobučevino, z žepi, z vezenimi dekorativnimi elementi, z ogrinjali - to je le del možnosti, ki jih je mogoče izvesti.

Na internetu lahko najdete vzorec piškotka, velikost papirnega lista A-4 pa bo ustrezala otroku. Ko bo odraščal, bo mogoče povečati vzorec v velikosti. Izberete lahko modele s kravatami ali tiste, na katere so prišiti Velcro ali gumb, vsi so priročni za uporabo.

Za pravilno konstrukcijo vzorca z lastnimi rokami morate list papirja prepogniti na pol, tako da je izdelek simetričen. Priporočljivo je, da poskusite na papirni vzorec na otroka in se prepričajte, da se končni izdelek dobro prilega vratu. Ocenite dolžino stvari in po potrebi skrajšajte vzorec ali dodajte centimetre. Vzorec za predpražnike naredi si bolj praktičen, ker je zgrajen, da ustreza določenemu otroku. V skrajnih primerih lahko tiskano različico prilagodite.

Izbira tkanin za predpasnik

Tkanina za izdelek mora imeti dobre absorpcijske lastnosti. Bolje je, da se odločite za naravne materiale. Lahko je posteljnina, grobo platno ali tkanina za brisače. Bombažne krpe se prodajajo v različnih barvah, z različnimi vzorci, zato iskanje pravega ne bo problem. Izberete lahko več barv istega sloga in jih združite v izdelek.

Prav tako morate izbrati debelo tkanino za zbijanje, lahko uporabite celo frotirno brisačo. Za obdelavo kosov boste potrebovali poševno podporo, lahko pa jo uporabite tudi za strune.

Šivalni izdelki

Ko je tkanina izbrana, lahko pridete na delo. Prav tako je potrebno imeti nožice in del krede, s katerim se bo odrezal vzorec. Z lastnimi rokami je enostavno izdelati različne modele.

Za najenostavnejšo možnost potrebujete le dva enaka dela. Sprednja stran je izrezana iz tanke tkanine, na napačni strani pa iz frotirja ali drugega, ki se dobro vpije.

Lahko pa vzamete model malo težje in na dno izdelka dodajte žep. Vzorec za to bo spodnji del kape.

Zgornji rob žepa je obdelan poševno in pripet na sprednji strani.

Vzorec za predpražnik, ki je preveden v gosto tkanino, mora biti popolnoma enake velikosti kot tkanina na sprednji strani.

Vsi trije deli morajo biti povezani skupaj, da se določi njihov položaj. To bo zelo olajšalo delo, ko boste začeli šivati ​​trak.

Danes je v šivalni delavnici na voljo velik izbor peciv; Če ni bilo izkušenj s pečenjem, je bolje, da ga pripnete.

Ker, ko šivate trak za šivanje, ga ne vidite na hrbtni strani, lahko črta preide pod rob od znotraj in ga ne zgrabi, potem boste morali odpreti trak in ga ponovno šivati.

Takšno delo zahteva nekaj izkušenj. Ne bodite obupani, če prvič ne deluje tako skrbno, kot bi si želeli. Otrok ti bo odpustil tako majhne napake.

Utelešenje zanimivih idej

Ročno delo se poostri. Ko si naredil eno piko, hočeš poskusiti nekaj drugega. Otrok bo odraščal in nova pripomoček, ki ga je naredila mama z ljubeznijo, bo zelo koristen. Enostavno šivanje smešnih pikic z lastnimi rokami. Vzorce lahko uporabite najbolj preprosto, vendar jih dopolnite z zanimivimi elementi.

Klobučevina je zelo dober material, ki se lahko uporablja za aplikacije, poleg tega pa je tudi popolnoma pralna. Pri dekletih je priporočljivo, da se robovi prsnega koša obrezujejo z ryushem. Izdelek lahko šivate v patchwork stilu in združujete različne tkanine.

V prodajalnah se prodajajo silikonske pikice, ki imajo spodnji del, v katerem se zbira hrana. Zdi se, in to je priročno, da vse ne pade na mizo, vam ni treba pranje takih bib, samo obrišite z mokro gobo. Ampak on je pravzaprav precej trden in ni zelo prijeten, ko se nekaj podobnega ovratniku potisne v vrat. Otrok ne bo povedal o svojem nelagodju, lahko pa je mučen in živčen. Prepričajte se, da ima otrok mehko predpasnik za prsi na gumbu ali velcro z možnostjo, da prilagodite obod okoli vratu. Naj bo vaš obrok prijeten tako za otroka kot za vas!

Bodite pozorni!

  1. Na predpasniku ne smete tesno vezati vratu.
  2. Poskrbite, da se Velcro ne dotika vratu in ne drgne.
  3. Na predpražniku je nezaželeno šivati ​​majhne dele, ki jih otrok lahko odtrga in mu položi v usta.
  4. Za šivanje uporabite naravne tkanine.
  5. Če je vreča mokra, jo takoj zamenjajte z drugo, zato je zelo neprijetno, če ste na mokri podlagi.

Metulji iz plastične steklenice to storite sami: kako narediti, kar je potrebno, nasvetePrijetno malenkost, ali Kako narediti organizatorja, da dvigne razpoloženjePleteni šal z iglami za pletenjeKako narediti kostum PierrotVolumetrični vzorec pletenja: diagrami in opisiPatchwork: sheme, vzorci in vzorci.  Kompleti za mozaikStarodavni kovanci: portugalski, ameriški, brazilski, sovjetski.  Koliko stanejo starodavni kovanci danes?Tilda Tulipani: mojstrski tečaj za izdelavo brstov, stebel in listov