FoodPro Preloader

Učenje, da bi lepoto, ali Kako narediti šopek igrač z lastnimi rokami?


Veliko darilo za pošten spol je lahko šopek mehkih igrač. Takšna darila postajajo danes vse bolj priljubljena. In vse zato, ker je to zelo praktično darilo. Sodnik za sebe: oseba prejme dva darila naenkrat v enem - tako šopek kot igrače. V prihodnosti bo takšno kompozicijo mogoče razstaviti, po kateri bosta srčkan medved ali zajček ostal spomin. V trgovin

Veliko darilo za pošten spol je lahko šopek mehkih igrač. Takšna darila postajajo danes vse bolj priljubljena. In vse zato, ker je to zelo praktično darilo. Sodnik za sebe: oseba prejme dva darila naenkrat v enem - tako šopek kot igrače. V prihodnosti bo takšno kompozicijo mogoče razstaviti, po kateri bosta srčkan medved ali zajček ostal spomin. V trgovini s darili dizajn teh šopkov ni poceni. Ponujamo vam, da se naučite, kako to storite sami. V tem članku lahko preberete, kako narediti šopek igrač, kakšni materiali so potrebni za to. Študirajte mojstrski razred in se pridružite ustvarjalnemu procesu.

Pripravljalna dela

Za izdelavo šopek mehkih igrač poskrbite za nakup naslednjih materialov in orodij:

 • pletena košarica z nizkimi stranicami;
 • mehke igrače 9-11 kosov;
 • leseni nabodalniki (lahko bambusove palice);
 • Pena;
 • valoviti papir;
 • mrežasta cvetlična zlate ali srebrne barve;
 • ovojni papir;
 • satenasti trakovi;
 • lepilni trak;
 • toplotna pištola ali PVA lepilo.

Kako narediti šopek igrač. Opis postopka izdelave sestavka po korakih

 1. Položite košaro na peno in jo obkrožite na dno. Izrežite slepo vzdolž predvidene konture.
 2. Dobljeni predmet ovijte z valovitim papirjem, tako da konce pritrdite s scotch trakom. Prilepite ga na dno košare.
 3. Iz rjavega papirja izrežemo dva kvadratna kosa 12x12 centimetrov. Enake podrobnosti sledijo iz mreže. Na enem kvadratu papirja, postavite drugi, premikanje kotov za 45 stopinj. Na te dele postavite dele iz mreže. To ste vi, ki tvorite "krilo" za igračo. Takšne praznine opravite s številom mehkih številk.
 4. Vsaka igračka preluknja leseno dno ražnja. Zaželeno je, da to naredite na mestu, kjer je šiv, tako da je po razstavitvi šopek mogoče šivati. Da bo palica ostrejša, jo lahko namastite z lepilom.
 5. Na poševnik postavite kvadratne kose, pritrdite jih od spodaj s prsti in tako oblikujete obrobo okoli igrače. Zavarujte ga s trakom ali navojem.
 6. Kako narediti šopek igrač? In potem je vse zelo preprosto. Začenši s strani košare, pritrdite mehke figure na palice na peno. Postavite jih tako, da so osrednje igrače nekoliko višje od tistih v bližini sten iz protja. Potem bo šopek videti večji.
 7. Napolnite vrzeli med igračami z umetnimi rožami ali sladkarijami na palicah. Vsako sladko lahko izdelamo tudi iz "krila" iz papirja ali mreže.
 8. Zavijte ročaj za košaro s cvetličnim trakom, privežite lep lok. Zunanji del posode prekrijte s cvetjem ali lokom iz satenastih trakov.

Tako ste se naučili, kako narediti šopek igrač. Za take skladbe so primernejše majhne številke. Bolje je, da so 9-11 majhne igrače kot 3-5 velikih. Pri pripravi takšnega darila se lahko uporablja kot vse iste igrače in popolnoma drugačna. Če je to darilo za otroka, potem lahko sestavite vse junake vaše najljubše risanke ali pravljičnega junaka priložnosti. Za okrasitev košare in zakrivanje vrzeli med številkami lahko uporabite različne materiale: perje, kroglice, sisal vlakna in tako naprej.

Kako narediti šopek igrač? Odgovor na to vprašanje že poznate. Želimo vam, da se naučite izvajati take skladbe in presenetite svoje prijatelje in ljubljene z originalnimi mehkimi darili.

Kvačkanje platno: diagrami in opisiMatryoshka kostum za počitnice - najsvetlejši in najlepši oblekoPletene zavese: ideje in možnosti, tehnika izvedbe, fotografijaBeaded ogrlica - shema tkanja. Nakit iz kroglic in kroglicPleteni šiv pri pletenju: vrste in pravilna izvedbaVelikosti fotografij in njihova odvisnost od načinov fotografiranjaMaster class: kako so živali narejene v papirnem origami stiluDecoupage na steklu za začetnike, fotografija