FoodPro Preloader

Napačna zanka v pletenju


Pletenje z iglami za pletenje je stara in dolgoletna vrsta igle. Ročno izdelani izdelki so bili vedno pomembni. S pomočjo pletilnih igel lahko pletite izdelke za otroško, žensko in moško garderobo. Takšna oblačila imajo edinstven in izviren videz. Sedaj je pletenje, bolj kot kdajkoli, pomembno in spet postalo modno. V nje

Pletenje z iglami za pletenje je stara in dolgoletna vrsta igle. Ročno izdelani izdelki so bili vedno pomembni. S pomočjo pletilnih igel lahko pletite izdelke za otroško, žensko in moško garderobo. Takšna oblačila imajo edinstven in izviren videz. Sedaj je pletenje, bolj kot kdajkoli, pomembno in spet postalo modno. V njem ne sodelujejo samo babice in zrele ženske, ampak tudi zelo mladi ljudje, ki se še vedno učijo, kaj je tehnika pletenja in kako jo obvladati.

Lahko se naučite pletiti tudi sebe s pomočjo posebne literature, ki je resnično na voljo v redni knjigarni. Osnova pletenja je obrazna zanka in žvečilna zanka, s pomočjo katere je mogoče ustvariti tudi najbolj zapletene in kompleksne vzorce. Pokažite največjo potrpežljivost in vztrajnost, nato pa boste lahko obvladali vse razlik ročnega pletenja.

Tradicionalna žabica

Izvedba tradicionalne žuborenje, ki jo poznajo vse pletilke, ima svoj pomen v naslednjih akcijah. Za začetek odstranite robno zanko in postavite glavni delovni nit pred levo pletilno iglo na vrh kazalca. Desno, vstopi v prvo zanko z desne proti levi. Primite glavni delovni navoj, zvijte navoj in ga potegnite v zanko. Vaša žabica je pripravljena. Najbolj spektakularni vzorci, ki jih je mogoče dobiti pri pletenju z žuborenjimi zankami, je biserni vzorec, šalni vzorec, žvečilni šiv. Vedno boste morali uporabiti tehniko vezanja zank. Praktično noben vzorec ne more brez njih, ker so prisotni v najbolj enostavnih in kompleksnih vzorcih hkrati.

Žametna zanka

Druga vrsta zanke je žuborenje, ki se preči. Prav tako se mora naučiti plesti, da bi obvladala to tehniko ročnega dela. Vzamemo in na levo iglo začnemo z delovno nitjo. Pravo iglo uvedemo v gladko gibanje proti sebi od leve proti desni. Poskušamo trdno zagrabiti delovni nit z gladkim gibanjem v smeri stran od nas in izvleči novo uho. Če smo pletene Žuborenje prečkajo zanke, v tem primeru, vse obraza tiste, ki jih je treba tudi pletene s prečkane zanke.

O pletenju

Ko ste obvladali osnove pletenja, boste žabo zanko in sprednji vedno uporabili vi, da ustvarite čudovite volnene in bombažne izdelke. Konec koncev, ne samo vrhnjih oblačil lahko pletene z iglami, ampak tudi poletne kopalke za ženske in dekleta. To je še posebej modno v tej sezoni. Pletenje kopalke ne traja veliko časa, učinek pa bo preprosto neverjeten: zajamčena je večja pozornost drugih. To kopalko lahko okrasite z ročno vezenjem ali toplotno aplikacijo.

Zelo pomembna pletenina, izdelana z lastnimi rokami, za otroke predšolske starosti. Mehke volnene čevlje so udobne za dojenčke. V vzorcih teh izdelkov je še posebej pomembno žuborenje zanke. Z njo so pleteni številni izdelki iz volne, mešane preje ali naravne bombažne preje.

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy