FoodPro Preloader

DIY kartice: pomoč pri izdelavi albumov


Čudovito darilo, ki ga lahko predstavimo za vsako priložnost - DIY kartice. Scrapbooking - ena od tehnik za izvajanje te obrti - celo otrok lahko zlahka obvladuje. Tehnika je sestavljena iz ustvarjanja kolaž iz fotografij, nepozabnih malenkosti, različnih zanimivih stvari in vsega tega na naslovnici fotoalbuma, zvezka ali razglednice. Mn

Čudovito darilo, ki ga lahko predstavimo za vsako priložnost - DIY kartice. Scrapbooking - ena od tehnik za izvajanje te obrti - celo otrok lahko zlahka obvladuje. Tehnika je sestavljena iz ustvarjanja kolaž iz fotografij, nepozabnih malenkosti, različnih zanimivih stvari in vsega tega na naslovnici fotoalbuma, zvezka ali razglednice.

Mnogi ljudje zavržejo zlomljene frizure, nepotrebne gumbe, raztrgane satenske trakove, trakove in druge predmete. In ustvarjalni posamezniki najdejo svojo uporabo. Na primer, deli stare zdrobljene zapestnice lahko pridejo v poštev pri izdelavi škatle, oznake iz prtljage pa se uporabijo pri oblikovanju fotoalbuma, ki govori o potovanju.

Pri približevanju zimskih počitnic, se ne morete boriti s tem, kaj dati sorodnikom, in narediti božične čestitke. S svojimi rokami, ki jih naredimo skrbno in z ljubeznijo, bodo zagotovo vsem prinesli veliko veselje. Vsak izdelek bo individualno, edinstven. Da bi jih lahko privabili otroke. Dekleta bodo verjetno všeč to dejavnost, bodo z veseljem pobral kroglice, gumbi in kosi pletenic. Privabljanje njihove pozornosti in rezanje papirja s pomočjo vogala in roba udarec.

Dovolj preprosto, da naredite razglednico z lastnimi rokami. Scrapbooking vključuje uporabo posebnega papirja, če pa ta ni na voljo, lahko uporabite tanek karton, list papirja ali kakšen debel papir. Nato se list razreže na želeno velikost in prepogne na pol.

Najprej morate izbrati elemente izdelkov ali jih narediti sami. Obstajajo posebni figurirani udarci, s katerimi lahko iz papirja izrežete različne vzorce. Z uporabo tehnike scrapbookinga so srečne rojstne dneve okrašene z rozetami iz tkanine, pripravljenimi trakovi in ​​izrezljane črte. Končane materiale za dekoracijo lahko kupite v trgovini. Izbor je zelo raznolik: to so plastične in lesene majhne figure: cvetje, metulji, srca. Izdelki iz polimerne gline, dodatki, s pomočjo katerih so izdelani ročaji na škatlah.

Če se za izdelavo razglednice uporabi bel papir, potem pa za dekoracijo njegovega sprednjega dela izberemo manjši trak kontrasta po širini in obdelamo njegove navpične robove s posebnim luknjanjem.

Na ta način naredite svoje kartice. Scrapbooking samo kot določena tehnika pomaga, da je edinstven in lep. Na obdelovanec se prilepi trak kontrastne barve, nadaljnji dekor je odvisen od domišljije proizvajalca - na njega lahko nalepimo čipkast trak ali papirnate marjetice, s kroglicami v sredini, natisnemo s posebnim žigom ali ga natisnemo na barvnem tiskalniku. Notranjost razglednice je sestavljena s pomočjo letakov, na katerih so napisane želje. Njihovi robovi so okrašeni tudi s kodrastimi potaknjenci.

Izvirno darilo, predstavljeno na poroki, bodo ročno izdelane karte. Scrapbooking, možnosti, ki so neskončne, vam omogoča, da ustvarite edinstveno darilo. In ko ga gledamo, bodo vsi slavili vašo izvirnost in ustvarjalnost.

Je izpostavljenost najpreprostejša fizika ali čarobnost ustvarjanja mojstrovine?Kako zgraditi vzorec kril?  Sonce je odličen rez za modno kriloŠarmantna šablona metuljev na steni z lastnimi rokamiDIY graviranje - starodavna in večno mlada umetniška oblikaTople in dekorativne pletilne dokolenke: diagrami in opisKako tkati zapestnico iz gumijastih trakov z lastnimi rokamiKako šivati ​​poletno obleko z lastnimi rokami?  Beležka za začetnikeBimetalni kovanci: seznam.  Bimetalni kovanci Rusije.  Bimetalni kovanci za 10 rubljev