FoodPro Preloader

Ročna obrt na vojaški temi iz različnih materialov


Obrt na vojaški temi je lahko zanimiv ne samo za fanta, ampak tudi za odraslega moškega. Model vojaške opreme je pametno darilo, dokončanje zbirke in seveda odlična kopija za razstavo v vrtcu ali šoli. Vsak fant ljubi igrati "bradavice", tako da bo proizvodnja postavitev bo srečen. Če vzamete proces resno, vendar z domišljijo, se lahko izkaže zelo naturalistični objekt! Kje začet

Obrt na vojaški temi je lahko zanimiv ne samo za fanta, ampak tudi za odraslega moškega. Model vojaške opreme je pametno darilo, dokončanje zbirke in seveda odlična kopija za razstavo v vrtcu ali šoli. Vsak fant ljubi igrati "bradavice", tako da bo proizvodnja postavitev bo srečen.

Če vzamete proces resno, vendar z domišljijo, se lahko izkaže zelo naturalistični objekt!

Kje začeti?

Seveda, majhen otrok ne bo mogel narediti nekaj zelo realističnega z lastnimi rokami. Zato morate začeti majhno. Vsak otrok se rad igra s papirnim letalom, vendar vsi ne vedo, da je to prava umetnost na vojaški temi. Z lastnimi rokami ga lahko vaš otrok spremeni v bojni letalski nosilec. Daj mu list papirja in gvaš. Naj barve papir v kamuflažni barvi (otroka vnaprej seznanite z vojaško opremo). Tudi tukaj lahko prikažete zvezde ali kakšno drugo simboliko. Pustite, da se list izsuši. Nato iz nje vzemite letalo in ga dajte otroku. Njegova prva obrt na vojaški temi je pripravljena!

Sponka za pomivanje posode

Najpogosteje uporabljen material za obrt je papir, tkanina, karton ali plastelin. Ampak lahko pokažete domišljijo in naredite tank, na primer, iz najbolj običajne peneče gobe. Mora imeti trdo plast.

Začetek z zaokroževanjem gobice. Na stran gobice, ki leži na strani polkrožnih vogalov, narisamo pisalo s konico in ga odrežemo. Nato razrežite peno po celotni površini. Goba mora biti polkrožna (trda plast na vrhu). Nato odrežite majhen košček pene od zgoraj, da se oblikuje izboklina. Trdi del gobice naj štrli nad mehko. Zdaj narišite dve črti s črnim označevalcem na dnu rezervoarja, ki posnema sledi. Izrežite trdo polico vzdolž teh linij. Obrti na vojaški temi postane realistična.

Srednji del po zarezi se z lahkoto upogne, potrebno ga je prilepiti na gobo. Na strani z označevalcem potegnite okrogle gosenice.

Kako narediti stolp za rezervoar?

Ko je pripravljen rezervoar iz penaste gobe, morate za to narediti stolp. Vzemite majhen kozarec ali steklenico (na primer iz kreme), boljšo od zelene barve. Lahko vzamete kozarec katere koli barve, ga pre-barve z zeleno akrilno barvo, prilepite z samolepilnim ali brisom z glino. Nato vzemite zeleno knjigo, cev izvlecite iz nje in jo prilepite na kozarec s plastelinom. Zalepite kozarec na rezervoar gobe.

Od plastelina s papirjem zgradite loputo za vojaško opremo. Izpuščen čudovit rezervoar za stolp, gobec in loputo. To delo je odlično za mojstrski tečaj v vrtcu, otroci starejših skupin se bodo z veseljem spopadali z delom.

Kako narediti rezervoar v tehniki quilling

Otroške obrti na vojaški temi so lahko zelo lepe in realistične. Poskusite narediti rezervoar v tehniki rojevanja z mlajšim študentom. Iz zelene valovite lepenke morate rezati nekaj trakov. Naredite dva traka širine 2 cm, deset trakov širine 1 cm, vsak del pa morate zaviti v ohlapno kolo in pritrditi z lepilom. Imeli boste več koles različnih premerov. Lepljenje treh koles večjega premera skupaj, pritrdite majhne podrobnosti na stranice. Zavezane elemente stisnite okoli roba s trakom navadne barvne zelene papirja. To so cisterne.

Še eno veliko kolo je loputa. Za to potrebujete lepilo sodu zvitega papirja. Potem posnetke rezervoarja razporedite na zahtevano širino in lepilni list kartona na vrhu. Povežite cev in loputo, pritrdite na rezervoar. Obrti na vojaški temi je skoraj pripravljena, ostaja jo okrasiti. Na stolp s cisterno lahko pritrdite rdečo zvezdo. Tudi zastavo lahko naredimo iz zobotrebca in rdečega papirja.

Vojaška razglednica

Obrti na vojaški temi, fotografije, ki jih vidite v članku, so lahko drugačne. Otroci lahko naredijo lepo razglednico v obliki uniforme iz barvnega papirja. Iz belega papirja morate rezati pravokotnik, narediti odrezke iz zgornjih vogalov in seseti vse v obliki ovratnika. Iz črnega papirja izrežemo kravato, ki ustreza velikosti. Zlepite majico in kravato. Nato nadaljujte s proizvodnjo uniforme. Zložite pravokotnik zelenega papirja v treh in prepognite robove.

Obrežite naramnice iz rumenega papirja, jih prilepite ali na njih povlecite zvezdo. Na svoje uniforme pritrdite tudi gumbe. Še vedno ostane lepljenje srajce in uniforme in pisanje čestitk za počitnice v notranjosti.

Kaj še lahko naredite obrti na vojaški temi?

  • Iz razvajane glasbene plošče izgleda odlično zvezdo. Najprej morate izrezati veliko zvezdo iz kartonske rdeče. Nato zlepite disk od zgoraj in ga okrasite po želji.
  • Iz matice, vijakov in vijakov lahko naredite originalno razglednico. Na primer, prilepite napis z vijakov na kartonu, ga pobarvajte z akrilno barvo. Ta kratek videz je lep in zelo izviren
  • Iz kartona in folije lahko naročite, s katerim bo otrok nagradil svojega očeta ali dedka.
  • Veliko ljudi doma je polno zabojnikov iz spodaj prijaznih presenečenj. Vzemite eno od njih. Od kroglice iz plastelina in se držite jajca. To je cisterna in stolp. Zložite plastelin v slamo ali vzemite palico iz "Chupa-Chups". To je bil sod cisterne. Zdaj slepi deset majhnih kroglic in jih malo poravnaj - to so kolesa našega rezervoarja. Lepilo na petih kolesih na vsaki strani telesa. Zdaj zavijte klobase-gosenice in prilepite okrog kolesa. Ta obrt je zelo lahka za ustvarjanje, vendar bo resnično zadovoljila otroka. Ročna obrt na vojaški temi z lastnimi rokami je odlična zabava!
Kvačkanje platno: diagrami in opisiMatryoshka kostum za počitnice - najsvetlejši in najlepši oblekoPletene zavese: ideje in možnosti, tehnika izvedbe, fotografijaBeaded ogrlica - shema tkanja.  Nakit iz kroglic in kroglicPleteni šiv pri pletenju: vrste in pravilna izvedbaVelikosti fotografij in njihova odvisnost od načinov fotografiranjaMaster class: kako so živali narejene v papirnem origami stiluDecoupage na steklu za začetnike, fotografija