FoodPro Preloader

Spomini s svojimi rokami za vsako priložnost. Uživajte ljubljene z edinstvenimi darili


Spominek je nepozabno darilo, stvar, ki spominja na določeno mesto, osebo, čas. Ljubke nakit se vedno pripelje s potovanj. Spominki lahko izdelate z lastnimi rokami in prosim prijatelje in sorodnike. Dobre male stvari Iz vsakega potovanja želite priti stvari, ki spominjajo na prijetne počitnice. Vse je lahko spomin - od majhne verižice za ključe do narodne noše. Izdel

Spominek je nepozabno darilo, stvar, ki spominja na določeno mesto, osebo, čas. Ljubke nakit se vedno pripelje s potovanj. Spominki lahko izdelate z lastnimi rokami in prosim prijatelje in sorodnike.

Dobre male stvari

Iz vsakega potovanja želite priti stvari, ki spominjajo na prijetne počitnice. Vse je lahko spomin - od majhne verižice za ključe do narodne noše. Izdelava spominkov je pomembna dejavnost v državah, ki živijo od turizma.

Na primer, med potovanjem v Italijo se je težko upreti nakupu usnjenih izdelkov, oblačil, nakita. Središče italijanskih spominkov je Benetke. Domačini so ustanovili številne delavnice za izdelavo karnevalskih mask, izdelkov iz posebnega muranskega stekla, ogledal. Francija in Anglija sta med vodilnimi spominki tudi v Evropi. Afriške države so bogate z etničnimi nakitom, ki na nek način spominjajo na državo. V številnih turističnih centrih lahko kupite le končni izdelek, pa tudi lastne roke naredite spominek. Novi mojstri se bodo naučili slikati steklo, ustvarjati izdelke iz gline, lesa, tkanin.

Tkaninski nakit

Vaše najdražje lahko zadovoljite z ročno izdelanim darilom. Ustvarjanje spominkov z lastnimi rokami iz tkanine je preprosto. Potrebovali boste komplet za šivanje, tkanine, dodatke in domišljijo. Lahko naredite vzglavnik, denarnico, mehke igrače, notranjo opremo, počitniške dekoracije.

Mehka igrača je odličen spominek. To je zelo enostavno narediti sami. Za šivanje srčkan zajca, boste potrebovali vzorec in več vrst tkanin - dva ali več. Uporabite lahko spodnjo risbo.

Najljubši material je treba rezati, pri čemer je treba upoštevati barvo, v kateri želite videti vsako podrobnost. Elemente bodoče igrače je treba zašiti - ne tako pomembno, na pisalnem stroju ali ročno. Izdelek mora biti napolnjen s poliestrom ali drugim materialom. Zadnja faza je dodatna dekoracija igrače z akrilno barvo, kroglicami ali drugimi elementi. Torej se izkaže, da so veliki spominki za otroke. S svojimi rokami jih je mogoče izdelati skupaj z otroki.

Iz tkanine lahko naredite lepe ovitke za elektronske pripomočke, očala, ključe. Ročni izdelki iz tkanin so okrašeni z vezeninami.

Delo z drevesom. Lesne obrti

Za obdelavo lesa boste morda potrebovali posebna orodja - dleta, noži, noži, stroji. Za izdelavo ročnih lesenih spominkov visoke kakovosti potrebujemo veščine. Kipov ali skrinjic ni treba rezati. Dovolj je, da kupite praznine - za njihovo končno obdelavo boste potrebovali barve in dodatke za dodelavo.

Kaj je lahko izdelano iz lesa? Čare, nakit, igrače, jedi, skrinjice, dodatki v etničnem slogu. Material se lahko poslika - tako se bo običajno prazno spremenil v sliko.

Da bi lepo pobarvali polje boste potrebovali akrilne barve, laki, krtače, vodo, svinčnik, ravnilo. In, seveda, sam obdelovanec. Za začetek morate na površini narisati sliko s svinčnikom. Potem lahko začnete slikati. Barva je fiksirana z lakom. Poleg slikarstva dodajte še dodatke iz tkanine, kamnov. Skrinje ali naslikani šarmi so svetli, pisani spominki-darila. S svojimi rokami jih okrasimo kot odraslega in otroka.

Glavna lutka

Lutke niso le igrače, ampak tudi veliko darilo. Zelo enostavno je izdelati takšen spominek z lastnimi rokami. Najenostavnejši materiali so pletilne niti, trakovi, kroglice in vejice. Dodatki za ta izdelek so odvisni od domišljije iglo.

Veje so navite z nitmi želene barve. To je enostavno narediti glavo z gosto tkanino, šivanje kroglice oči in okrasite plovilo s trakovi.

Lutko se lahko zašije na vzorec in polni poliester. Za lase najpogosteje uporabljajo nit. Za izdelavo tekstilnih lutk narišite vzorec, lahko uporabite že pripravljene. Shema se prenese na tkanino in se izreže, pri čemer se dopusti. Nadaljnje podrobnosti šivanje.

Da je lutka samozavestna, so lahko noge izdelane iz lesa ali drugega materiala, zavite v krpo. Na primer, ko ustvarjate lutko sovo, lahko izdelate tace iz žice. Ko je trup sešiti, lahko okrasite obrti s slikarstvom, čipko, vezeninami. Zelo priljubljeni so spominki, narejeni iz tkanine, zašiti z ljubeznijo in fantazijo.

Sladice in darila

Dajanje preproste škatle čokolade je dolgočasno. Dovolj, da pokažejo malo domišljije - in dobite edinstveno darilo, ki ga lahko ne samo občudovali.

Kako narediti košarico sladkarij? Potrebovali boste majhno okroglo škatlo ali košaro, zlat trak, trak, škarje, ovojni papir. Najpomembnejša stvar je slasten sladkarij. Polje je narejeno z ovojnim papirjem. Nato položite stene in dno bonbonov, da jih pritrdite s scotch trakom. Spominki iz čokolade lahko okrasite s trakom.

Nič manj priljubljenih šopkov bonbonov. Sladice dopolnjujejo sestavo cvetov ali ustvarjajo le sladkarije.

Od bonbonov lahko naredite veliko, potrebujete le potrpljenje in zadostno količino materiala. Številke v obliki kitare, avtomobila, lutke, celo globusa in pištole bodo odlično darilo.

Majhen spominek z lastnimi rokami lahko dodamo s čokolado.

Prisotna za mamo

Zelo enostavno je darilo za mamo ali babico. Za ljubljeno osebo lahko naredite spominek z lastnimi rokami, kar je koristno v kuhinji. Vedno je potreben komplet, ki ga sestavlja čajnik, rokavice in rokavice. Za izdelavo kompleta lahko uporabite koščke draperije ali usnja. Ni potrebno biti mojster rezanja, izrezati majhen kvadrat za lepljenje iz teh materialov, orisati rokavico z dodatkom približno treh ali štirih centimetrov v širino, izrezati dva enaka dela in jih šivati ​​čez rob z lepo barvito nitjo za pletenje.

Kapa za kotliček je lahko izdelana v obliki piščanca. Če želite to narediti, morate zmanjšati dve identični obriski kokoši takšne velikosti, tako da se čajnik prilega, šivate čez rob, šivate pokrovček drugega materiala, krila, pri čemer dno ostane prosto za čajnik. Kljun in oči so lahko narejeni iz gumbov ali kože. Spominki so pripravljeni.

Na veselje otrok

Otroci imajo radi majhne spominke, ki jih je bolje opraviti z lastnimi rokami. Zabavno igračo lahko ustvarite v pol ure. Iz obeh koncev je prebodena surovo surovo jajce in vsebina se vlije. Nato lahko rahlo operete lupino, rahlo poveča luknjo z enega konca. Medtem ko se vse posuši, morate vzeti dve majhni leseni palici ali par nezaželenih svinčnikov, jih pritrditi s križem z uporabo viskija in jih položiti na improviziran trup. Oblačila se lahko izdelajo iz cvetnih listov, listov, papirnatih prtičkov, barvnega papirja ali bombažnih ovojev - vse, kar je pri roki, je koristno in folijsko ohranjeno brez lepila. Nato se glava lupine obarva s pisalom iz filca in vošči na svinčniku. Bolje je, da na glavo igrače položite papirnato zaporko. Da ne pade, je svinčnik pritrjen na dno plastelina ali kos posušenega testa. Humpty Dumpty je pripravljen - takšne igrače je mogoče izdelati v vseh angleško govorečih državah. Otroci z zanimanjem ustvarjajo take ročno izdelane spominke.

Magic cup

Prijeten spominek za prijatelje, ki so pogosto na poti, bo čarobna skodelica. Seveda, zdaj lahko kupite vse v trgovini, toda darilo, ki je skrbno izdelano z lastnimi rokami, je vedno bolj prijetno. Vsakdo, ki se pogosto dogaja na poslovnih potovanjih, ve, da je vroč čaj na poti redkost. Termos je ponavadi pozabljen in čarobna skodelica je tam. Sprva se spremeni v resno naravno vrv (na lepilo). Vrv se prilega na skodelico kot navoj na kolutu - tesno prilegajoč, tako z začetkom kot tudi s koncem, ki je nameščen pod navitjem. Bolje je vaditi najprej brez lepila. Ko se bo lepo izkazalo, lahko pretvorbo navadnega predmeta v čarobno. Če imate dovolj potrpljenja, potem uporabite več barv in plasti - ta skodelica popolnoma drži temperaturo in ne opeče roke. Lahko se uporablja tudi med vožnjo. Za ljubljeno osebo lahko v plašč vstavite amulet.

Luksuzna očala

Steklena slika je v zadnjem času postala zelo priljubljena. DIY poročni spominki s pomočjo takšne tehnologije je enostavno narediti. Če želite okrasiti očala s čudovitimi cvetovi ali vzorci, boste potrebovali naslednje: barvo za obdelavo stekla, sredstvo za razmaščevanje, svinčnik ali flomastor, čopič, lepilni trak, bombažne palčke, konture, lak na osnovi akrila. Najprej morate vzeti kozarec in ga obdelati s posebnim orodjem. Obstajata dve vrsti barve na steklu in vitražu. Prve so neprozorne, druge pa prozorne, zato jih lahko v pečici pražite. Po obdelavi je treba steklo poskusiti, da se ga ne dotakne, tako da se vsaka maščoba ne dotakne površine.

Naslednja vrstica je skica - na papir, izrezana in pritrjena s steklenim trakom v steklu, tako da je risba vidna od zunaj. Na površini stekla označite konturo s posebnim orodjem. Po popolnem sušenju se napolni z drugimi barvami. Če se zmotite, lahko odvečno barvo obrišete z bombažnimi popki. Poslikano steklo je dodatno okrašeno z iskricami, kroglicami in okrasnimi kamni.

Etnični motivi

Folklorni dodatki niso nikoli izginili iz mode. Vsak narod ima edinstveno kulturo, ki se izraža v različnih vezeninah, tkanju, okraskih iz naravnih materialov.

Vezenje je priljubljeno - lahko ga uporabljamo za dekoriranje oblačil, vzglavnika, prtiča, elegantne torbice za očala ali telefona, ključe za ključe.

Za izdelavo elegantne zapestnice boste potrebovali kroglice, kroglice, tudi kovance. Pritrditev bo služila kot nit ali kot ribiška vrvica. Kroglice so lahko iz kovine, stekla, lesa. Uporabite lahko tudi školjke, trakove - vse to pove fantazija. Tkanje je lahko izdelano iz trakov ali grobih niti. Leseni elementi so značilni za etnične okraske - lahko jih okrasimo s slikarstvom in rezbarstvom. Če želite sestaviti zapestnico, lahko uporabite pripravljeno shemo ali ustvarite ekskluzivno možnost.

Zanimiv spominek so amuleti. Vsaka stvar opravlja svojo funkcijo. Venček je za čistost misli, ključ za bogastvo, labodi so varuhi ljubezni in zvestobe, sončnice so otroški simbol, metulji so za nove ljubitelje mladega dekleta, ris je za zaščito. Številke so narejene iz solnega testa iz moke in vode. Čar lahko daje kakršnokoli obliko. Najpogostejši - venec in panicles.

Za prijatelje

Eleganten fotookvir je čudovit spominek za prijatelje. Olajšajte. Na gostem kartonu naredimo risbo notranjega kontura potrebne velikosti. Ni potrebno, da je pravokotna, lahko izberete poljubno obliko, ampak da je fotografija vidna. Nato zunanji obris potegnemo v korakih po 2-3, 5 cm. Okvir se najprej razreže po zunanjem obrisu, nato se sredina odstrani. Zdaj morate narediti popolnoma enak del brez reže znotraj. Na njem je potrebno odrezati podporno nogo širine 5 cm z orientacijo na sredini s treh strani. Ni potrebno, da ga ločimo od vrha okvirja, samo ga upognemo, v spodnjem delu pa moramo biti z robom 2 cm, sedaj pa oba dela nalepimo vzdolž roba s trakom 0, 5 cm.

Zdaj lahko greš na oblikovanje. Sprednji del okvirja je okrašen z lepilom z različnimi predmeti - lupinami, gumbi, koščki usnja, slamo, posušenimi listi, peskom. Fantazija nima meja.

Decoupage - modna in lepa

Posebna tehnika dekoriranja plošč in škatel vam omogoča ustvarjanje elegantnih stvari. Taka stvar sploh ni težka. Zahteva ploščo, barve na osnovi akrila, lepila, serviete, konturne barve, gvaša, laka. Lahko vzamete tudi pladenj ali škatlo.

Najprej je treba stvar prekriti z barvo na vodni osnovi. Na robovih je zalepljen prtiček, tako da so zloženi. Ko je vse suho, morate barvati v gvašu prilepljeno prtiček in ga pokrijemo z lakom. Nato se osredotočite na gube z akrilnim barvilom. V središču plošče postavimo katerokoli sliko z volumetrično prtičkom in jo lepimo. Spet lak. Sušimo se. Izdelek je pripravljen.

Za zaključek

Souvenir je odlična priložnost, da pokažete svoje ustvarjalne sposobnosti in presenetite svoje sorodnike in prijatelje z izvirnim darilom. Upamo, da vam bo ta članek pomagal pri tem.

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy