FoodPro Preloader

Dandelion iz papirja korak za korakom: foto, mojstrski razred


Papirne obrti so odličen način za vadbo z otroki. Iz belega ali barvnega papirja lahko izdelate različne stvari. Na primer, če se odločite za izdelavo originalnega izdelka, lahko naredite šopek iz različnih papirnih cvetov ali pa naredite lepo kompozicijo v domači košarici ali vazi. Kar se tiče tehnik izvedbe - so dovolj za diverzifikacijo njihove ustvarjalnosti. Danes va

Papirne obrti so odličen način za vadbo z otroki. Iz belega ali barvnega papirja lahko izdelate različne stvari. Na primer, če se odločite za izdelavo originalnega izdelka, lahko naredite šopek iz različnih papirnih cvetov ali pa naredite lepo kompozicijo v domači košarici ali vazi.

Kar se tiče tehnik izvedbe - so dovolj za diverzifikacijo njihove ustvarjalnosti. Danes vam bomo razložili, kako narediti regrat iz papirja v več tehnikah.

Papirni regrat naredite sami z uporabo volumetrične tehnike krčenja

Za pripravo čudovitega pomladnega cvetja pripravite naslednji material:

 • papirnati trakovi rumene barve, merilni 30 cm x 2 cm;
 • papir zelene barve;
 • lepilna palica;
 • škarje.

Vzamemo trak rumene barve in na njem naredimo številne kose, s čimer ustvarimo videz papirnega roba.

Nato ga zavijemo v tesen snop, zunaj pa ovijemo prazno z zelenim papirjem, ki ga lahko tudi narežemo na liste.

Papirski regrat, ki je skoraj pripravljen, ostane le, da se sredi njegovega perja in ga pritrdi na razglednico ali katero koli drugo površino.

Če bi regrat v kompoziciji stal na nogi, je treba poleg plovila vzeti prazno palico iz kemičnega svinčnika ali lesenega nabodala, zalepiti z zelenim papirjem in na vrh cvetja nanesti vrh.

Takšni regrati lahko naredijo veliko raznolikost, da bi potem eden od njih lahko naredil lepo pomladansko kompozicijo za darilo ali dekoracijo nečesa.

Papirni regrat: mojstrski tečaj v tehniki volumetričnega modeliranja

Prav tako lahko naredite bolj kompleksen papirni regrat. Ampak za to bodite pripravljeni na bolj naporno delo, saj boste morali vsako padalo narediti ločeno. Potrebno bo veliko časa in trdega dela. Toda rezultat vas bo zagotovo zadovoljil.

Za izdelavo obrti pripravite naslednje materiale:

 • bel in zelen valoviti papir;
 • lesena palica ali karton;
 • lepilna palica;
 • pincete;
 • škarje.

Na delo.

Najprej morate odrezati trak belega valovitega papirja širine 1, 5 cm in na njem narediti številne reze.

Nato delite ta trak na več pogojevno enakih delov s širino približno 1 cm.

Vsak od teh listov papirja bo treba zaviti na tak način, da bo naredil padalo. Za en regrat potrebujete vsaj 40 kosov padal.

Po tem, iz barvnega papirja zelene je treba zmanjšati "raztrgana" listi. Da bi plovilo dobilo bolj naraven videz, lahko izrežemo stebla iz kremastega papirja in jih zlepimo z listi.

Sredina cvetja je kos vate, navlažene z lepilom, iz katerega je bila kasneje oblikovana kroglica.

Steblo je lesen nabodalo ali karton, prekrit s papirjem iz mesa.

Cvetni sklop

Začni z lepilom iz regratov iz papirja. Z lepilno pištolo zlepite jedro rože z nogo. Nato takoj vzemite pinceto in nadaljujte z nakitom, tako da vsak padalo pripnete v središče bodočega cvetja.

Ob zaključku dela so cvetovi pritrjeni.

To je vse, papir iz regratov je pripravljen!

Odprta klobučasta beretka: shema in opis. Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami? Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami