FoodPro Preloader

Alien kostum za otroke in odrasle


Na karnevalu, maškaradah, nočnih nočih in drugih zabavnih festivalih lahko oblečete smešno in izvirno tujo kostum. V številnih spletnih trgovinah lahko kupite že pripravljeno obleko, vendar bo to zelo drago. Tujec je tako neraziskana in raznolika, da lahko izdelate tuje kostume iz skoraj vseh razpoložljivih orodij in materialov. V bist

Na karnevalu, maškaradah, nočnih nočih in drugih zabavnih festivalih lahko oblečete smešno in izvirno tujo kostum. V številnih spletnih trgovinah lahko kupite že pripravljeno obleko, vendar bo to zelo drago.

Tujec je tako neraziskana in raznolika, da lahko izdelate tuje kostume iz skoraj vseh razpoložljivih orodij in materialov. V bistvu je ta tema neomejena, saj nihče še ni videl tujcev, čeprav obstaja več kontaktov, ki so prispevali k razdelitvi tujcev v več skupin. Glede na to, da so kostumi znakovnega tipa filma "Alien" zelo težko graditi, se lahko omejite na najbolj poceni in preprosto.

Različice kostumov

Večina ljudi pozna tako imenovane "zelene moške", "sive tujce z velikimi črnimi očmi", "tujce v bleščečih srebrnih oblekah" in nekatere druge. Za izdelavo maskirnih kostumov je potrebno določiti kategorijo gostov iz drugih planetov in izbrati vse potrebne elemente te slike. Ta tuja obleka se lahko zašije za otroke in odrasle. Razlika med otroškimi kostumi je v tem, da vam ni treba ustvarjati zastrašujoče podobe novinca, saj se otroci lahko prestrašijo.

Najpogostejša podoba tujca je bitje z veliko, nenavadno glavo različnih barv v široki črni obleki, obrobljeno s sijočo tkanino nekaterih "kislih" odtenkov.

Alienska obleka iz običajnega kombinezona

Za njegovo izdelavo bodo potrebovali kombinezon, ki ga lahko obrežemo s sijočo tkanino. Za zapletanje slike je možno izdelati reže na različnih mestih kostuma, v katere so vstavljene in čvrsto pritrjene žične strukture, prekrite s folijo ali sijočo tkanino. Te projekcije bi morale biti podobne rasti na telesu tujcev. Če želite pokriti hrbtno stran glave, pritrdite ohišje na ohišje. Lice pridiha je najlažje izvesti v tehniki papier-máchéja in ga barvati v želeni barvi. "Prašič" za njo se lahko oblikuje iz gline. Na tem praznem razporejenem kosu tankega papirja. Za natančno ponavljanje kontur maske papir navlažite z vodo in belim lepilom.

Za pridobitev močne "obraz" bo dovolj 9-10 plasti. Maska se mora izsušiti 24 ur. Po popolnem sušenju se lahko barva z akrilno barvo. Črna barva oddaja velike oči. Za človeško oko morajo narediti luknje. Maska je pritrjena na glavo z vzdržljivim gumijem. Rokavice in masivni škornji morajo dopolnjevati tujo kostum.

Alien Game Kostumi

Srebrno obleko za dekle, ki je sestavljena iz srebrno visokih škornjev in kratke svetleče obleke s kontrastnimi vložki tujih tem, bo videti zelo lepo in impresivno. Za dokončanje te slike bo pomagala svetla lasulja in dolge rokavice. Ta tuji kostum je primeren tudi za otroke, samo v otroški verziji visoki škornji niso potrebni, krilo pa mora biti daljše. Za fanta bi bila idealna obleka srebrne tkanine in čelada iz folije z majhnimi antenami popolna.