FoodPro Preloader

Floss Baubles - zapestnice kot znak ljubezni in prijateljstva


Tkanje iz nitnih konic, kot je bilo, in še vedno ostaja elegantna in lepa vrsta ročnega dela. Žal pa so danes žebljički iz nitke kot zapestnice za prijateljstvo izgubili prvotni pomen. Zdaj, v naši državi, se uporabljajo bolj kot stilsko in izvirno dodatno opremo. Vsakdo ga lahko nosi, ne glede na starost ali spol. Čepra

Tkanje iz nitnih konic, kot je bilo, in še vedno ostaja elegantna in lepa vrsta ročnega dela. Žal pa so danes žebljički iz nitke kot zapestnice za prijateljstvo izgubili prvotni pomen. Zdaj, v naši državi, se uporabljajo bolj kot stilsko in izvirno dodatno opremo. Vsakdo ga lahko nosi, ne glede na starost ali spol. Čeprav je po navadi domača drobna tkanina predstavljena kot znak ljubezni ali prijateljstva. Tisti, ki je naredil žlico, naj si postavi svoje in ga poveže v roko svojemu prijatelju in le v tem primeru bo prinesel pravi uspeh uporabniku.

Baubles iz nitke. Neposredne obeske za tkanje

Brez dvoma so bile najbolj nepozabne in spektakularne vedno bile kroglice z imeni. Izdelava te zapestnice ni preveč zapletena. Proces takega tkanja je na voljo vsem začetnikom. Neposredno tkanje baubles je najbolj priljubljen in najlažji način, da te lepe nakit med igle. Zapomnite si le nekaj preprostih pravil. Sestavljajo jih dejstvo, da obstajata le dva načina tkanja kroglic. Prvi je poševno tkanje, drugi je neposredno tkanje. Obe vrsti sta narejeni na vrvi ali okvirju. Med seboj se razlikujejo v načinu vezanja vozlov in vzorcu, ki bo rezultat.

Metode vezanja vozlov neposrednega in poševnega tkanja

Zelo pogosto se s pomočjo neposrednega tkanja izdelujejo baubles z imeni ali besedami.

Od poševnega se ne razlikuje samo po vzorcu, ampak tudi po metodi vezanja vozličkov. Pri poševnem tkanju je potrebno narediti navaden vozel, v ravnem vezavi pa dvojni vozel. Bombažne nitke so običajno vezane na naslednji način. Na nit, ki je pletena, vrzite pletenico, ki mora iti v ustvarjeno zanko. Po tem morate takoj povezati drug vozel, ki je enak prvemu. Oba je treba zategniti. Po končanem vezanju je treba vozle vezati z isto nitjo, vendar v nasprotni smeri. Izdelati jih je treba kot zrcalno sliko.

Mouline navojne čebulice

Za izdelavo moulinovih baubles iz neposrednega tkanja boste morali kupiti nekaj orodij in materialov. To so posebne niti, ki jih je mogoče zamenjati z najmanjšimi težavami z nitmi šarenice, zatiči, saj bo brez njih zelo težko, če je vozel nepravilno ali neuspešno vezan, in škarje. Uporablja se tudi preprost lepilni trak za montažne namene. Izdelava teh neverjetnih baubles je enostavna. Najprej vzemite dve nitki z nitko treh barv, jih zavezujte v vozel in poskusite pritrditi na delovno površino.

Pletenica 2-3 centimetra v kobilici. Držite drugi niz, ga povežite prva 2-krat. Moral bi imeti 2 vozla. Nato začnite povezovati podobne vozle na naslednjih nizih. Zavrtite nekaj vrstic, na primer v rdeči in nekaj vrstic v beli barvi, nekaj več v črni barvi. Nato znova zaženite prvo, na primer rdečo. To tkanje je dovolj preprosto, toda da bi bilo zelo lepo, se morate potruditi. Poskusite narediti vozličke enake in gladke. Če je to potrebno, jih povlecite navzgor. Na koncu zategnite vrvice z vozlom. Če ste sledili vsem zgoraj navedenim priporočilom, potem bi morali imeti čudovito čudovito torbico, ki bo pokazala vso iskrenost vašega prijateljstva.

Je izpostavljenost najpreprostejša fizika ali čarobnost ustvarjanja mojstrovine?Kako zgraditi vzorec kril?  Sonce je odličen rez za modno kriloŠarmantna šablona metuljev na steni z lastnimi rokamiDIY graviranje - starodavna in večno mlada umetniška oblikaTople in dekorativne pletilne dokolenke: diagrami in opisKako tkati zapestnico iz gumijastih trakov z lastnimi rokamiKako šivati ​​poletno obleko z lastnimi rokami?  Beležka za začetnikeBimetalni kovanci: seznam.  Bimetalni kovanci Rusije.  Bimetalni kovanci za 10 rubljev