FoodPro Preloader

Za pletenje nogavic z iglami za pletenje - je to preprosto?


Tople volnene nogavice, vezane z lastnimi rokami, bodo zagotovo zelo prijetno in dotikalno darilo za vsako bližnjo osebo in nikogar ne bodo pustile ravnodušne. Že dolgo časa pletenje nogavic in copat, rute in klobukov se šteje za dokaz ljubezni in nege, in nogavice so v tem pogledu še posebej dobre, saj so vedno najugodnejše, najtoplejše in najbolj puhasto, sposobne zaščititi pred zimskim mrazom in slabim vremenom. Bodite p

Tople volnene nogavice, vezane z lastnimi rokami, bodo zagotovo zelo prijetno in dotikalno darilo za vsako bližnjo osebo in nikogar ne bodo pustile ravnodušne. Že dolgo časa pletenje nogavic in copat, rute in klobukov se šteje za dokaz ljubezni in nege, in nogavice so v tem pogledu še posebej dobre, saj so vedno najugodnejše, najtoplejše in najbolj puhasto, sposobne zaščititi pred zimskim mrazom in slabim vremenom. Bodite prepričani, da imate takšnega otroka, ker imajo otroci nepopolno termoregulacijo, zato je treba otroke ogrevati tako, da potrebujejo pomoč od zunaj. Najboljša zaščita pred prehladi so pletene volnene nogavice.

Pletenje nogavic z iglami za pletenje je bila vedno priljubljena dejavnost in zanimanje za to se do sedaj ni zbledelo. Ženske radi ustvarjajo lepe in udobne stvari s svojimi rokami, želja po izvirnosti pa vam omogoča nenehno rojevanje vseh novih in novih vzorcev za pletenje in modele. Obstaja veliko tehnologij tega kompleksnega poslovanja. Mnogi raje pletenje nogavic z dvema pletilne igle, in večina kvalificiranih delavcev raje možnosti, ki temeljijo na uporabi delnega elastičnega traku, tri del pete dno, in trak pete.

Za tiste, ki so prvič ali prvič vstopili na pletilno pot, lahko podate nekaj nasvetov. Konec koncev, pletenje nogavic z iglami za pletenje ni najlažji postopek. Prvič, če ste šele pred kratkim prevzel igle za pletenje in preje, in zato nimajo pojma o izvajanju pete toe, morate najprej pozorni na model brez pete. Izvajajo se z ravno cevjo, ki je za red velikosti lažja kot vezanje pete prstov. Drugič, v tem primeru je najbolje, da pobere niti iz sto odstotkov volne ali v skrajnih primerih - z volno. Možno je uporabiti niti, ki ostanejo iz drugih pletenin, tudi najmanjših. Glavna stvar - da so enake kakovosti in debeline. Tretjič, v primeru, da še vedno ne morete plesti vzorcev z barvnimi nitmi ali je to preveč težko, lahko preprosto ustvarite nogavice z iglami za pletenje z večbarvnimi trakovi različnih širin. Izšli bodo iz nič manj ljubki kot nogavice s kompleksnimi vzorci. Obstajajo tudi različne metode imitacije, na primer imitacija žakardov (vzorci pletenja z večbarvnimi nitmi), ko je narejena enobarvna platna, na katero se na zgornje zanke na shemi nanesejo kasnejši šivi potrebne barve, kar ustvarja imitacijo obarvanih zank.

Ustvarjanje lastnih vzorcev, ko pletenje ni le možno, ampak potrebno. Individualnost in izvirnost nista bili nikoli v modi. Vendar, če še vedno ne veste, kako razmišljati skozi svoja lastna dela z iglo, uporabite že pripravljene diagrame in različice modelov. Med njimi so včasih resnično izjemne, na primer, modeli nogavic z odprtim vzorcem. Klasična možnost je model z večbarvnimi vzorci, ki jih mnogi menijo za najbolj udobne debele zimske nogavice. Ne pozabite natančno izbrati preje. Veliko ljudi imenuje najboljšo prejo, katere sestava je približno naslednja: 75% naravne ovčje volne, osemnajst odstotkov poliamida, sedem odstotkov poliakrila. Vendar pa je treba prednost katere koli preje dati na podlagi modela, ki ste ga izbrali. Prav tako pravilno potegnite igle. Obstajajo posebne možnosti skladiščenja, ki veljajo za najboljše, če ste vzeli pletene nogavice. Njihova velikost je izbrana tudi glede na shemo in model.

Pletenje ni nič takega. Seveda se na prvi pogled zdi, da je dolgotrajen, monotoni proces. Vendar pa je treba spomniti, da vsak posel se začne s škripanjem, nato pa vstopi v rutino. Pletene nogavice - eno najboljših daril, ki jih lahko sestrira gospodinja. Torej, vas prosimo, da sprejmejo preje in igle za pletenje in prevzame ustvarjanje resnične lepote.

Šivamo vrečke iz klobučevineKvačkanje za začetnike puloverji: sheme, opis, nasvetiElegantni dodatki naredite samiOrigami orožja ali razvoj papirnega letalaOtroška obrt za pomlad to storite samiKako izgleda joker?  DIY kostumSkromno pletenje: shema, opis.  Kako plesti pletenica šivOlesya Mustaeva delavnica: pregledi