FoodPro Preloader

Kako narediti japonske zavese to storite sami


Zavese za japonske izdelke, ki jih naredite sami, so zanimiv, moden in dokaj sodoben element oblikovanja, ki se pogosto uporablja v Aziji, vendar je že pridobil popularnost med ruskimi potrošniki. So zelo praktične, trajne in kakovostne, obenem pa jih pritegnejo s svojo novostjo in nenavadnostjo. Na splošno morate poskusiti narediti japonske zavese z lastnimi rokami in pomagali vam bomo. To

Zavese za japonske izdelke, ki jih naredite sami, so zanimiv, moden in dokaj sodoben element oblikovanja, ki se pogosto uporablja v Aziji, vendar je že pridobil popularnost med ruskimi potrošniki. So zelo praktične, trajne in kakovostne, obenem pa jih pritegnejo s svojo novostjo in nenavadnostjo. Na splošno morate poskusiti narediti japonske zavese z lastnimi rokami in pomagali vam bomo. Torej, verjetno, vsakdo jih je vsaj enkrat videl v kavarni ali s prijatelji, zato popolnoma predstavlja, kako izgledajo - asketski, hkrati pa eleganten in eleganten. Kako narediti dostojne japonske zavese z lastnimi rokami? Dejstvo je, da to ne zahteva posebnih spretnosti, dovolj je vedeti nekaj značilnosti in razlik v njihovi obdelavi. In potem celo začetnik, ki se je pravkar srečal s šivalnim strojem, bo lahko ustvaril lepe izdelke v japonskem slogu.

Izdelava zaves

Ta postopek je zelo preprost za izvajanje. Za začetek pobiranja materiala. Lahko naredite japonske zavese z lastnimi rokami iz debele tkanine ali svetlobe prosojne. Kar se tiče slike, ne bi smela biti široka, ker je platno omejeno na 60 cm, kar je posledica dejstva, da so zavese obešene na posebne palice za zavese, ki so natanko te velikosti in nobene druge. Barva je bolje izbrati mirne tone: zelena, zemeljska ali modra. Uporabite za izdelavo zaves vzorcev (jih je mogoče izrezati iz ozadja), tako da se je izkazalo, gladko.

Obdelava

Najverjetneje, da bi za vas, da popolnoma zaprete okno odpiranje, boste morali šivati ​​nekaj zaves. Torej, iz tkanine izrežite ravne trakove. Njihova širina mora biti približno 64 cm (ekstra bo šel na robov robov in krčenje po pranju), dolžina pa je odvisna od višine vaših stropov. Zdaj obdelajte robove in dna, ne da bi izgubili dodatke na straneh. Šivajte Velcro na vrh, da se povežete s streho. Na poseben način ga je treba zašiti. Da bi se lepilni trak skrčil, ga je treba najprej likati, nato pa se obrnemo navzgor, z zgornjim rezom proti vam. Na zalogo nanesite Velcro, pritrdite vse nožice in šiv na stroj. Zdaj z velcrojem zavijte z brazdasto stranjo, ponovno ga pritrdite in šivajte. Skoraj končano je le pritrditev tehtalnega sredstva na spodnjo vrvico. Dobro likajte japonske zavese z lastnimi rokami, saj so ravne črte osnova tega sloga in jih obesite na okno. Če so umazane, jih je mogoče zlahka odstraniti in očistiti na način, ki ga zagotavlja izbrana vrsta tkanine.

In v zaključku

Japonski zavese odlično prilegajo v vsako notranjost - od klasičnih do modernih. Z njihovo pomočjo lahko zelo učinkovito uredite notranjost za vsak prostor, poudarili bodo izbrani slog in dodali eksotičen orientalski pridih. Čim širše je okno, tem bolje izgledajo japonske zavese, saj se uporablja več zaslonov. Da bi ohranili en sam slog, jih uporabili in razdelili sobo v cone, na primer kuhinjo in jedilnico, dnevno sobo in hodnik, spalnico in pisarno - obstaja veliko možnosti, glavna stvar je, da pokažete domišljijo.

Naredi si sam sadje: mojstrski tečaj.  Topiary 8. marcaVolumetrične božične čestitke z otroki naredite sami: navodila, ideje, opisi in oceneKako narediti otroški kotiček v državi z lastnimi rokami?  Ideje in nasvetiModeli velikosti Plus: parametri, fotografije.  Ruski modeli Plus SizeKaj je fuzija?  Fusing: mojstrski razred, tehnika, cenaKako narediti pav papir z lastnimi rokamiVzorec nosi tkanino.  Kako šivati ​​mehko igračo medved s svojimi rokamiBožični križić, miniature