FoodPro Preloader

Gradimo vzorce kril z bantovimi gubami


Moda na modelu kril se spreminja, vendar obstaja konstantna klasika, ki je vedno v trendu. Še vedno veljajo stroga krila, krila za svinčnik in nagubana krila. Samo moda se spremeni v dolžino, zdaj pa se spušča nad kolenom, zdaj spodaj. Zdaj v modi krila z bantovye gube, ki dosežejo približno sredi tele. Za ši

Moda na modelu kril se spreminja, vendar obstaja konstantna klasika, ki je vedno v trendu. Še vedno veljajo stroga krila, krila za svinčnik in nagubana krila. Samo moda se spremeni v dolžino, zdaj pa se spušča nad kolenom, zdaj spodaj.

Zdaj v modi krila z bantovye gube, ki dosežejo približno sredi tele. Za šivanje izdelkov in uporabo najtanjših lahkih tkanin in gostih, ki popolnoma ohranijo svojo obliko.

Ta model poudarja tanek pas in odlično izgleda na visokih in majhnih ženskah. Dobro se kombinira s čevlji na peti in na ravnem podplatu. Odvisno od tkanine, iz katere je prišit izdelek, lahko krilo nosite tudi z mokasinami.

Ustvarjanje vzorca kril s plezati

S par krila z gubami različnih barv, lahko ustvarite več dodatnih slik. Vzorci krila z bantovye gubami so zgrajeni zelo preprosto. Za takšen model ne zahteva konstrukcije risbe, ampak prvič lahko vadite na papirju, da bi razumeli, kako pravilno narisati in položiti gube. Tkanina se lahko v procesu dela premakne, gube pa bodo različnih širin. Če vadite sprva na papirju, bo lažje obravnavati krpo. Za šivanje krilo z bantovye gubami, en večer je dovolj.

Izbira tkanine in izračun

Najprej morate kupiti krpo. Za poletje je vredno izbrati tanke lahke tkanine. V padec fit gosto tkanino, lahko z dodatkom volne. Upoštevajte tudi velikost vašega telesa. Za bujne boke ni vredno pobirati zelo gostih tkanin, dodali pa bodo še več volumna.

Naprej je določiti dolžino izdelka in kupiti dve dolžini blaga plus zalogo za pas. Če je dolžina izdelka 1 meter, potem morate kupiti 2 metra tkanine + 10 cm za pas, 1 cm pa za šivanje na pasu in 5 cm za pregib dna. Skupaj 2 m 16 cm.

Pomožne faze za začetnike

Da ne bi zamenjali z izračuni in da ne bi ponovili dela, je bolje narediti vzorec na pavs papirju, veliko lažje je označiti vse izračune na njem. Taka slepa se lahko uporablja ne samo enkrat, ampak za različne tkanine in z različnimi dolžinami.

Če obstaja zaupanje v njihova dejanja, lahko na tkanini naredite vse naenkrat. Za izdelavo risbe morate imeti dve meritvi. Prva je dolžina, druga pa obseg pasu (OT). Prvi ukrep je bil uporabljen pri izračunu tkanine za proizvod, njegovo dolžino. Drugi ukrep je potreben za izračun širine tkanine. Če je OT = 70 cm, mora biti širina tkanine trikrat večja, ta dodatna tkanina pa se zloži. Prav tako ne pozabite na dodatek za šiv.

Torej (70 * 3) +6 cm (stranski šivi 1, 5 cm) = 216 cm.

Izračun gube

Glavni element v takšnem krilu je lok. Kako izračunati število gub? Spomnimo se, da so lahko gubice različnih širin, majhne in velike. Vzemite trak ali ravnilo in si oglejte, katera širina vam ustreza. Vzemite, na primer, krat 7 cm široko.

70 (OD): 7 (širina preklopa) = 10 (število gub). V tem modelu bo 10 krat. 5 na sprednji plošči in 5 na hrbtni strani.

Delo s krpo

Priporočljivo je, da si zapišete osnovne podatke, da ne zamenjate ničesar, naj bo pred vašimi očmi.

Vzorci kril z bantovimi gubami se prenesejo na material iz pašnega papirja ali pa se narišejo s krojaško kredo na šivkasti strani tkanine. Preden odpremo zadevo, moramo likati. 10 cm se lahko takoj razreže na pas in zlepi z dulerinom, naj se za trenutek odloži.

Najprej pa razrežite tkanino na dva kosa 1, 6 m in sprednje strani zložite na rob do roba. Robe lahko takoj izrežete, ne gredo na delo. Širina krila se je izkazala za 216 cm skupaj, razdeli ga na 2.

216: 2 = 108 (dolžina ene plošče). Iz rezanega roba je potrebno odložiti 108 cm in držati pod kotom 90 stopinj navzdol. Dobite dva kosa 1.08 x 1.60.

Sestavljanje delov

Robovi se zaradi udobja lahko razcepijo z zatiči, tako da se tkanina ne spusti pod nogo stroja in se šivajo robovi izdelka. Po eni strani ne šivajte do roba, pustite pa 18-20 cm za vstavitev zadrge, pri čemer je treba privezati stranske robove na overlock, tako da se tkanina ne sesuje. Če ni overlock, lahko naredite cikcak. Šivi za likanje skozi likanje.

Nato morate obdelati dno, 2, 5 cm * 2 platneno dvorano na dnu. Torej traja 5 cm, ki so bili prvotno položeni na rob dna, ostane 1 m 1, dno se likati, likanje poteka skozi likalnik, tako da na tkanini ni sijaja.

Folds - najpomembnejši trenutek

Pravilno položene gube - jamstvo za uspeh.

Polovica dela je že opravljena, malo več - in puhasta krila, izdelana z lastnimi rokami, bodo pripravljena. Najpomembneje je, da počasi skozi to stopnjo, da so gube enakomerne, celoten videz izdelka je odvisen od njega.

Odločili smo se, da je širina enega kosa 7 cm, da bi jo pravilno oblikovali, bi potrebovali trikrat več tkanine.

7 * 3 = 21 cm je količina tkanine, ki bo šla v eno krat. Kako položiti trak? Potrebno je označiti površino 21 cm za 7 cm, na voljo pa bodo 3 takšna območja, v ospredje pa bo srednji del - 7 cm. Dva stranska dela 7 cm deljena z 2, izkaže, 3, 5 - to je globina gube. Na enak način se oblikujejo tudi druge gube. Vsak zavoj mora biti pritrjen z zatiči.

Zadnja faza pri krojenju krila z bantovskimi gubami

Naslednji korak bo šivanje zadrge, lahko uporabite skrivnost ali normalno.

Pojdi na pas. Obstajajo različni vzorci krila z bantovye gubami. Obstajajo modeli, ko se namesto pasu razreže jaram, vendar je tak izdelek težje šivati. V naši različici je krilo z običajnim pasom, zato vzamemo že pripravljen del, ki ga zlepi dublerin. OD = 70, kar pomeni, da mora biti dolžina pasu 70 cm + 2 cm na stranskih šivih + 3 cm za gumb ali gumb.

Dolžina pasu je 70 + 2 + 3 = 75. Širok je 5 cm, da ga pritrdite na krilo in na vsaki strani ostane 1 cm. Končni pas bo širok 4 cm.

Za šivanje robov pasu z bočne strani, da iztegnemo pas in ga gladimo s sprednje strani, ga zdaj moramo zavezati na krilo in izvleči zatiče. Malo več dela - in puhasto krilo bo opravljeno z lastnimi rokami

Ko je trak obrabljen, lahko naredite zadnjo vgradnjo in se prepričajte, da se izdelek dobro prilega na sliko.

Najprej pritrdimo pas z napačne strani, nato pa na sprednji strani pritrdimo rob, tako da bo šiv videti enakomerno in gladko.

Zadnja podrobnost je gumb ali gumb. Če se ustavite na majhnem gumbu, boste morali zašiti tudi zamašek.

Vzorci krila z bantovye gube enostavno graditi, in šivati ​​krilo preveč enostavno. Vendar pa lahko slišite veliko pohval o vašem videzu.

Naredi si sam sadje: mojstrski tečaj.  Topiary 8. marcaVolumetrične božične čestitke z otroki naredite sami: navodila, ideje, opisi in oceneKako narediti otroški kotiček v državi z lastnimi rokami?  Ideje in nasvetiModeli velikosti Plus: parametri, fotografije.  Ruski modeli Plus SizeKaj je fuzija?  Fusing: mojstrski razred, tehnika, cenaKako narediti pav papir z lastnimi rokamiVzorec nosi tkanino.  Kako šivati ​​mehko igračo medved s svojimi rokamiBožični križić, miniature