FoodPro Preloader

Poletni pletilni vrhovi: sheme, vzorci, opis


Poletne vrhnje pletilne igle za pošteno spolnost v tej sezoni so postale zelo priljubljene. Nosijo jih mnoge ženske in dekleta. Starost tukaj ni ovira. In to nikakor ni čudna izbira: poletni vrhovi za ženske, pleteni z iglami za pletenje, so vedno praktični in udobni. Ampak glavna stvar - lahko, če želite, da se neodvisno. Bomba

Poletne vrhnje pletilne igle za pošteno spolnost v tej sezoni so postale zelo priljubljene. Nosijo jih mnoge ženske in dekleta. Starost tukaj ni ovira. In to nikakor ni čudna izbira: poletni vrhovi za ženske, pleteni z iglami za pletenje, so vedno praktični in udobni. Ampak glavna stvar - lahko, če želite, da se neodvisno.

Bombaž je idealna izbira za prejo, saj je dobra za oblačila v toplih in hladnih sezonah. To nakazuje, da se vrh ne sme nositi le poleti, ampak jeseni nositi tudi pod jakno, kar ustvarja nekoliko romantično podobo stroge. In te vrhove, ki se nosijo pod jakno, lahko nosite ne samo pri delu. Primerni so za odhod v gledališče, v kavarno in bodo zelo primerni za sprejem gostov. Poskusimo ugotoviti, kako se ujemajo.

Nepopolna barva, mlada zelena. Pripravljalna faza

Poletni bombažni top z iglami za pletenje, zelo lepo izdelan, z vzorcem listov, se lahko odlično dopolni z romantično podobo vsakega dekleta ali ženske. Iz mehkih niti plete z iglami. Predlagana shema je zasnovana za velikost 46-48.

Iglice potrebujejo številko 3.5 in zeleno prejo (bombaž, 214 m / 100 g) - 400 g

Treba je plesti po predstavljenem vzorcu z modnim vzorcem. Gladkost obraza. Elastična 1x1.

Gostota pletenja v tem primeru bi morala biti: 26 p. vzorec iz odprtine = 10 do 10 cm; 23 str X 29 str. res. = 10 do 10 cm.

Prosimo, upoštevajte: preden začnete pletiti, morate narediti vzorec v polni velikosti. To bo pomagalo ugotoviti, kaj je kaj, mojstri začetniki.

Nepopolna barva, mlada zelena. Pletemo nazaj in prej

Poletje vrhovi pletenje igle plesti ni vedno zelo težko. Čeprav se sheme ali opisi zdijo zelo nerazumljivi. Neposreden dokaz za to je ta lepa obleka.

To je potrebno plesti nazaj. Na pletilnih igel morate poklicati 146 zank in pletene eno vrstico navzgor na napačni strani. Prvi koraki.

1. vrsta fancy odprtine vzorec: pletene po vzorcu 12 zank na desni, nato ponovite ponovitev 18 zank sedemkrat in plesti zadnjih 8 zank na levi strani. Slika 1 se ponovi od prvega do šestnajstega reda osemkrat, nato pa se v skladu s sliko 1 naveže od prve do tretje vrstice.

Nadalje, četrta vrsta pletenice na sliki 2 - na napačni strani. V vrsti se zmanjša natanko 47 tečajev - na iglih ostane 99 tečajev.

Zdaj morate plesti 1x1 gumi, en konec pa je vedno pleten iz vsakega roba. Po priključitvi 12, 5 cm gumijastega traku je potrebno v sredino zapreti 39 zank, da se reže vrat. Zdaj je čas, da vežemo roko.

Po petih centimetrih elastičnega materiala pletemo, ne da bi pozabili na robne zanke, da pletemo sprednjo površino. Zdaj lahko zaprete preostalih 30 zank rame. Druga roka se prilega na enak način.

Preden boste plesti na enak način kot hrbet, je višina elastičnega materiala v idealnem razmerju 5, 5 cm, na sredini pa blizu 39 očesnih vložkov, nato pa jih zapakirajte ločeno. Po vezavi 12 cm gumijastega traku je potrebno zapreti 30 zank, ki ostanejo. Druga armhole pletene enako.

Nepopolna barva, mlada zelena. Kako združiti vse?

To je, kako smo pletene poletje top z igle za pletenje. Zdaj morate vse kose združiti. To je narejeno na ta način. Vse predmete je treba razširiti na vzorec, rahlo navlažiti z napačne strani in pustiti, da se posuši.

Najprej šivamo ramenske šive, stranske šive. In tukaj se moramo zavedati, da se bo izrez vratnega vratu začel približno 3, 5 cm višji od dlesni. Vse Nova, lepa in elegantna obleka pripravljena. Ostaja samo, da ga preizkusite in se odpravite ven.

Pletene lep vrh, z uporabo vzorca odstranjenih zank. Kaj je potrebno za pletenje?

Poskusimo povezati drugo poletno streho z iglami za pletenje. Diagrami in opisi bodo zagotovili popolno sliko, potrebno za produktivno delo.

Pri velikosti 36/38 so uporabne 150 g bele, rožnate in vijolične preje (kombinacija bombaža, svile in poliamida), krožnih igel št.

Vzorec 1 se takole prilega: sprednja površina v sprednjih vrstah - sprednje zanke, v zadnjih vrstah - hrbet.

Vzorec 2: vzorec z zankami je krožnih vrstic (število zank v 15-18. krožnih vrstah in v 31-34. Krožnih vrstah je večkratnik 8, v preostalih krožnih vrstah pa večkratnik dveh), pletene po vzorcu. Predstavlja čudne krožne vrste.

Tudi krožne vrste: zanke morajo biti pletene z nitjo barve, ki je v prejšnji krožni vrsti v vzorcu; zanke, ki so bile odstranjene, ponovno odstranite. Kot žuborenje mora biti nit na delu.

Pletene lep vrh, z uporabo vzorca odstranjenih zank. Pleteno rapport

Poročilo je treba nenehno ponavljati.

Izvesti ga je treba enkrat od 1. do 42. vrstice in nato ves čas ponoviti od 11. do 42. kroga. Vrstice v dveh smereh - naprej in nazaj: diagram kaže, da so to točno vrstice obrazov.

Žuborenje: zanke so pletene, kot v seriji prej, zank, ki so bile odstranjene, je treba spet odstraniti kot žuborenje, nit pa naj se raztegne pred platnom. Gostota pletenja mora biti 25 zank x 36 vrstic = 10x10 cm.

Treba je biti pozoren na dejstvo, da pred poletjem oklepnih vrh napere za začetnike (in sicer, to lahko rečemo o tem modelu, ker ni zelo zapleteno), pletene v enem platnu v vrsticah v krogu. Zmanjšanja, ki so potrebna za prilagoditev, so prikazana v obliki poševnih konic.

Podaljšan vrh. Začni pletenje

Na pletilnih igel z cruciform dial, morate poklicati 232 zank z vijolično prejo. Zaprite v obroč in nadaljujte pletenje z vzorcem 2. Bolj priročno bo, če so označene stranske črte na začetku krožne vrstice, kot tudi po 116. zanki krožne vrstice. Ko so narejene 35 cm (to je 126 vrstic od začetka pletenja in 31. vrstica sheme), da bi se ujemala z vrhom, bi morali na vsaki sprednji strani speti dve zanki na sprednji strani, tako da sta med obema zankama odstranjene le pet obrazne zanke. Rezultat je 203 zank.

Iz tega opisa je mogoče razumeti, da je pletenje poletje vrhovi z igle za pletenje, na splošno, ni tako težko. Glavna stvar - da se držijo predstavljenih shem in opisi dela.

Če želite narediti osrednji odrez nazaj, vezanih 45, 5 cm (to je 164 vrstic od začetka), morate deliti vse delo po petdesetih zankah (to je sredina hrbta) in nadaljevati pletenje v vrstah v smeri naprej in nazaj. Ko je priključena 50, 5 cm (to je 182 vrstic od začetka), je čas, da začnemo pletiti ročice in začnemo z delom od zadnjega dela, tako da: pletemo 46 zank, zapremo 10 zank (to je levi vzorec), zdaj potrebujemo 92 zank. da bi prej naredili, zapremo 9 zank (to je desna roka) in pletimo še 46 zank.

Teh 92 zank

Zdaj, zaenkrat, vrnite zanke na zadnji del vrha in nadaljujte pletenje z 92 zankami, ki temeljijo na vzorcu. Po 65 cm (to je 234 vrstic od začetka), je treba zapreti povprečno 30 zank, da bi vrat. Obe strani sta zdaj povezani ločeno.

Da bi dosegli zaokroževanje na notranjem robu, uporabite vsako drugo vrsto - dvakrat zaprite dve zanki, trikrat dva in enkrat enkrat. Po 69 cm (to je 248 vrstic od začetka) lahko zapremo preostale ramene zanke - 18 kosov na vsaki strani. Zdaj morate še naprej delati na obeh polovicah hrbta na 46 očescih, seveda ločeno. Ko je 56 cm pripravljenih (to so 202 krožne vrstice od začetka dela), nadaljujte pletenje na 4 podrobnosti. To so 32 zank desnih polovic hrbta, 14 zank na desni prečkani zarezi, 14 zank na levi prečkani zarezi in 32 zank na levi polovici hrbta.

Po 60, 5 cm (to je 218 vrstic od začetka dela) je treba prečkati štirinajst zank obeh polovic naslonjala, ki so bile ločeno pletene. To pomeni, da je treba prvih 14 zank namestiti za drugih 14 zank. Zdaj lahko še vedno pletite z uporabo vseh 92 zank - na enem platnu.

Od vratu do ramen

Ženske poletne vrhnje igle morajo biti zelo pletene, saj bo rezultat vsega dela odvisen od pozornosti ne manj kot na nivoju pletilja. Vrhovi so pogosto zelo prepleteni ali s kompleksnimi lepimi vzorci. Konec koncev, ženske želijo biti elegantne tople poletne dni. Zato je treba opis in sheme obravnavati odgovorno.

Da bi obe prečni kosi, je treba plesti v naslednji drugi vrsti, kot je ta: pletene 16 zank, nato pa blizu 18, pletene 24 spet, zapreti še 18 zank, pletene 16 zank ponovno. Še naprej moramo delati na vseh treh delih posebej, pri čemer moramo upoštevati vzorec. Po 63 cm (to so 226 krožnih vrstic od začetka pletenja), pokličite na delovne igle 18 zaprtih zank in ponovno delajte z enim platnom, vključno z 92 zankami.

Ko je 69 cm priključenih (to je 248 vrstic od začetka), morajo biti vse zanke zaprte. Povprečne zanke v količini 56 kosov bodo tvorile vrat, zunanja - 18 kosov levo in desno pa bosta oblikovali ramena.

Kako skupaj?

Verjetno je že postalo jasno, da se lahko poletni vrhovi pletijo z iglami za pletenje. Da bi lahko poskusili novo stvar, morate povezati vse podrobnosti. Najprej morate narediti ramenske šive. Rezani hrbtni del izdelka je treba obdelati z vijoličnim navojem v treh krožnih vrstah povezovalnih stebrov. V tem primeru je treba iz druge okrogle vrste pripravljeno kljuko vstaviti izključno za zadnjimi zadnjimi vrvmi prejšnje vrstice. Robovi rok in vrat izdelka so vezani z vijolično nitjo - zadostuje ena krožna vrsta - z uporabo kvačkanih stebrov in povezovalnih palic.

Summer vrhovi velikih velikosti pletene plesti na enak način kot vrhovi za dekleta vitko. Edina razlika je, da bo trajalo malo več preje, zato bo delo trajalo malo dlje. Ampak za izkušene pletilce nič ni nemogoče. Ali ni tako?

Je izpostavljenost najpreprostejša fizika ali čarobnost ustvarjanja mojstrovine?Kako zgraditi vzorec kril?  Sonce je odličen rez za modno kriloŠarmantna šablona metuljev na steni z lastnimi rokamiDIY graviranje - starodavna in večno mlada umetniška oblikaTople in dekorativne pletilne dokolenke: diagrami in opisKako tkati zapestnico iz gumijastih trakov z lastnimi rokamiKako šivati ​​poletno obleko z lastnimi rokami?  Beležka za začetnikeBimetalni kovanci: seznam.  Bimetalni kovanci Rusije.  Bimetalni kovanci za 10 rubljev