FoodPro Preloader

Jesenski fotografski posnetek v parku: ideje, poze


Jesen je velik letni čas! Ona je tako edinstvena in neverjetna, da ustvari edinstvene priložnosti za fotografiranje. In kaj bi lahko bilo boljše od jesenskega fotografiranja v parku? Zamisli o tako vznemirljivem dogodku z veseljem upoštevamo. Značilnosti fotografiranja jeseni Edinstvenost jesenskih fotografij je, da so narejene v času, ki je zelo bogat v različnih barvah in odtenkih, od rumene, rdeče, zlate in konča z rdečo. Seveda g

Jesen je velik letni čas! Ona je tako edinstvena in neverjetna, da ustvari edinstvene priložnosti za fotografiranje. In kaj bi lahko bilo boljše od jesenskega fotografiranja v parku? Zamisli o tako vznemirljivem dogodku z veseljem upoštevamo.

Značilnosti fotografiranja jeseni

Edinstvenost jesenskih fotografij je, da so narejene v času, ki je zelo bogat v različnih barvah in odtenkih, od rumene, rdeče, zlate in konča z rdečo. Seveda govorimo o zgodnji jeseni - kratkem času od konca septembra do začetka oktobra. To fotografu omogoča ustvarjanje edinstvenega ozadja, na katerem bodo njegovi modeli izgledali odlično.

Prav tako lahko fotograf igra z lomom svetlobe in sence, ustvarja posebno razpoloženje njegove fotografije. Mnogi fotografi so dobri pri takšnem delu, kot je jesensko fotografiranje dekleta v parku. Zamisli o tej fotografiji so za vse drugačne, vendar imajo mnogi podobne zamisli: uporaba dodatkov (na primer padla listja, plodovi kostanjevega ali drugega drevesa, dežniki iz dežja), uporaba igre svetlobe in sence, kot tudi pritegnitev k temi ženske lepote na ozadju izginjajoče narave.

Park je najboljši kraj za fotografiranje

Za prebivalce mest, ki sanjajo o elegantnih in lepih fotografijah v ozadju jesenske narave, je boljši kraj od parka preprosto ne priporočljiv.

Zato lahko v tem času povabite vse ljubitelje rekreacije na prostem. S seboj lahko vzameš svojo družino.

Veliko ljudi si bo želelo jesensko družinsko fotografijo v parku. Njene ideje so neskončne. S svojimi otroki se lahko zavihate v listje, zložite jesenske cvetove v lase, naredite vence iz listov in cvetov ter jih položite na sebe ali svoje otroke, mazite se z družino in prijatelji - in vse to pod objektivi fotoaparatov!

Zelo koristno pri fotografiranju različnih okraskov, ki jih pogosto najdemo v parkih. To so zvite ograje, majhni in lepi mostovi, skulpture, klopi v parku in tako naprej. Zaradi majhnih arhitekturnih oblik fotografij bodo preprosto nepozabne, saj v tem primeru ne potrebujete niti rekvizitov - že imate vse!

Jesenska fotografija v parku: ideje za poziranje

Obstaja veliko idej za fotografiranje v jeseni. Ponujamo vam nekaj od njih.

Ideja ena: molitev v nebesa

Stojte ob ozadju jesenskega parka, dvignite oči in poglejte v nebesa, kot da bi želeli nekaj zahtevati na nebu. To pozicijo lahko dopolnimo tako, da vzamemo dežnik in ga premaknemo na desno ramo.

Ideja dva: pol obrata

Stojite visoko na ozadju jesenskega parka, obrnite hrbet k osebi, ki vas fotografira, in se obrnite na desno ramo.

Ideja tri: Leaf ognjemet

Tip v rokah, kolikor je to mogoče, od padlih listov (poskrbite, da so listi lepi, je bolje vzeti javorjevih listov). Na ukaz osebe, ki vas fotografira, povlecite orožje. Pri metanju lahko skočite.

Četrta ideja: moj zaklad

Pogosto se matere fotografirajo s svojimi otroki na ozadju jesenskega parka. Obstaja veliko možnosti za takšno temo, kot je jesenska fotografska seja z otrokom v parku. Konec koncev, ideje živijo v naših srcih, samo jih morate oživiti.

Praviloma matere vzamejo otroka v roke in ga stisnejo k njej. Otrok lahko drži jesenske liste v rokah ali jih položi na venec.

To jesensko fotografiranje v parku bi vam bilo res všeč. Njegove ideje so različne, vendar je vse odvisno od vaših fantazij in želja.

Poljub ljubiteljev

Glede na temo »Jesenska fotografska zabava v parku: ideje, poze« je nemogoče prezreti tako mojstrovino človeških odnosov kot poljub.

Fotografi radi fotografirajo poljubljanje ljudi, ker so slike, ki so nastale, vedno videti dotikajoče in pritegnejo pozornost gledalcev.

Kaj je treba storiti, da bi odstranili takšen jesenski poljub?

Pomembno je vedeti, da za to lahko uporabljate različne rekvizite. Na primer, to so kolesa, ki jih kolesa pritiskajo med seboj med poljubom, dežniki, oblačilnimi predmeti itd.

Dobro je uporabiti moč in svetlost sončnih žarkov, ki obdajajo ljubezen ljudi. Lahko vključite v okvir in jesenske liste, ki so neumni udeleženci te akcije.

Včasih fotografi snemajo v jesenskih parkih so že srednjih let, ki se nežno objamejo in poljubijo. Takšne fotografije, po njihovem mnenju, vedno dotikajo občinstva s svojo preprostostjo.

Rezervirajte ideje za jesensko fotografijo

Jesen je pogosto povezan z začetkom novega šolskega leta. Ni presenetljivo, da lahko knjiga postane še en atribut jesenskega fotografiranja.

Obstaja veliko možnosti za takšne fotografije! To in branje knjig v parku, in pokrivanje obraza knjige in stvari.

Pozicije za branje tukaj so tudi zelo številne: premišljeno branje v sedečem položaju, lahko uporabite tudi ležečo držo, ko model leži na tleh, rahlo zavit v jesensko listje in branje z navdušenjem. Na obrazu lahko nosite tudi očala, šale in tako naprej.

V vsakem primeru je knjiga simbol znanja, izobrazbe in visoke kulture, zato so takšne ideje primerne za mlade: šolarje, študente in vse tiste, ki želijo pokazati, da so intelektualci.

Kot alternativo knjigi lahko uporabite tablični ali prenosni računalnik, čeprav je knjiga bolj romantičen atribut jeseni!

Uporabite pri fotografiranju jesenskih plodov

Kot veste, je jesen tudi čas žetve. Mimogrede, v tem času je bilo veliko praznikov v antiki. Ni presenetljivo, da nas praznične tradicije lahko tudi zadovoljijo s svojim zmagoslavjem.

Različni sadeži se lahko uporabijo pri izvedbi takšnih idej, kot je jesenski fotografski posnetek družine v parku. Ideje o takem sprehodu s sadjem so raznolike. To je na primer goreč rovan kot ozadje za fotografiranje. Lahko naredite kroglice, uhane iz jagode, ali pa samo držite v rokah grozdov zrelega pepela.

Gobe ​​so idealne za fotografiranje. Praviloma so družinske fotografije z najdenimi gobami na ozadju jesenskega gozda ali parka vedno ugodne, saj si dovolijo, da se pokažejo in spretnosti kot nabiralnik gob.

Druge sadje lahko vnaprej pripravimo za prihodnjo fotografijo: na primer buče, jabolka, čebula in tako naprej. Takšne fotografije izgledajo zelo dobro v ozadju majhnih vaških hiš in svetlega listja, ki leži pod nogami.

Druge ideje za fotografije

In končno, voda in listje se pri fotografiranju v jeseni zelo dobro ujemata. V majhen ribnik lahko postavite kos vode in pustite, da plava. Ob ribniku lahko posnamete sliko in model.

Poze za fotografije so različne. To je lahko "Alyonushka poza", premišljeno upognjena nad vodo. In poziranje sanjarja, ki gleda v nebo, in poziranje romantične junakinje, ki razmišlja o njeni usodi.

Idealno za fotografiranje in čolne iz lubja in listov dreves, ki se lahko lansirajo v dolgih potovanjih. Če najdete rdeči javorjev list in naredite jadro iz njega, dobite prave škrlatne jadre in Assol, ki čaka na njeno Sivo.

Prav tako lahko posnamete jesenski sprehod skozi park, piknik celotne družine, družinske počitnice in zabavo s fotoaparatom. Možnosti za takšen sprehod in piknik so zelo, zelo.

V vsakem primeru bo takšno jesensko fotografiranje v parku zelo učinkovito. Njene ideje so ponujene drugače, toda kako jih uresničiti, je odvisno od vas.

Odprta klobučasta beretka: shema in opis.  Polkrožna oprt kolesaRočno izdelane lutke: podrobna delavnica za igleFreddy Kruger rokavice - kako to storiti samiCvetna kompozicija, ustvarjena ročno: osnovna pravila sestave in koristni nasvetiKako se oblikujejo gosto kvačkani vzorci: diagrami in opisKako plesti openwork tippet z iglami?  Tehnologija trikotnega rtaPoslikane sanje ali kako narediti kolaž željaKostum za moškega z lastnimi rokami