FoodPro Preloader

Kako narediti nalepke na steklenicah sami


Razmišljate o prijateljih ali znancih za počitnice? Predstavite jim steklenico dobrega alkohola. In kako lepo je predstaviti darilo? Na steklenicah naredite oznake z lastnimi rokami. Izkazalo se je, da ni le darilo, ampak zelo izvirno darilo. Za ideje o tem, kako narediti nalepko, preberite spodaj.

Razmišljate o prijateljih ali znancih za počitnice? Predstavite jim steklenico dobrega alkohola. In kako lepo je predstaviti darilo? Na steklenicah naredite oznake z lastnimi rokami. Izkazalo se je, da ni le darilo, ampak zelo izvirno darilo. Za ideje o tem, kako narediti nalepko, preberite spodaj.

Tiskana slika

Najlažji način za izdelavo nalepk na steklenicah z lastnimi rokami je, da jih okrasite s čudovito podobo. Sliko lahko narišete ročno ali jo natisnete na tiskalniku. Oznaka mora biti izbrana glede na priložnost. Če greste na dekleto rojstnodnevno zabavo, morate okrasiti steklenico vina s podobo cvetja. In če je darilo narejeno za moškega, potem lahko natisnete sliko avtomobila ali fotografijo rojstnega fanta. Tako darilo za starše. Na primer, okrasite steklenico z vzorcem vnuka.

Darilo za otroke

Ali menite, da lahko steklenice okrasite le z alkoholom? Nič takega. Prav tako lahko okrasite baby šampanjec, in celo steklenico soda. Vzeti bi morali ustrezno sliko. Otroška etiketa na steklenici z lastnimi rokami mora biti izdelana iz svetlih slik. Izberite sliko junaka iz risanke ali srčkane risbe plišastih igrač. V Photoshopu lahko dodate nalepko s smešnimi napisi ali z dekorativnimi elementi, kot so zvezde ali srca. Prav tako bi morali sliko postaviti v čudovit okvir.

Novoletna nalepka

Obisk praznih rok ni sprejet. In na novo leto še toliko bolj. Kaj dati prijateljem? Dajte jim steklenico dobrega vina. Ali ni videti zelo privlačno? Dopolnite ga z nalepko na steklenici. Naredite to sami s svojimi rokami. Izberite čudovito sliko ali natisnite eno od zgornjih možnosti. Previdno odrežite sliko in jo nalepite na dvostranski trak ali na PVA. Dodate lahko dekor z barvnimi trakovi, stožci in drugimi novoletnimi atributi.

Bulk label

Steklenico dragih muškatnih oreščkov lahko okrasite na ekstravaganten način. Potrebno je izdelati nalepko v razsutem stanju. Lahko je sestavljen iz lepenke in breze. Kako narediti etiketo na steklenici z lastnimi rokami? Vzemite bazo in izrežite pravokotnik iz njega. V sredini razsutih kroglic je postavljen vzorec grozdne veje. Izrežite nekaj zelenih listov iz klobučevine in jih pritrdite na pravo mesto. Na vrhu in na dnu ostane lep lep trak. Lahko jih zvežete. Na steklenico lahko nalepite nalepko z zlato ribiško vrvico ali tanko nitko.

Poročna etiketa

Na najbolj svečan dan življenja, želim imeti le fine stvari okoli. Zato je dekorju namenjena posebna pozornost. Danes je v modi narediti čudovita poročna očala, ki jih okrasijo z okrasnimi, kroglicami in trakovi. Vredno je razmisliti o etiketi šampanjca. To je zelo enostavno narediti z lastnimi rokami. Nalepka na steklenici za poroko je narejena na naslednji način. Grafični program združuje risanje cvetja, obročev in drugih poročnih pripomočkov. Imena mladoporočencev so postavljena v čudovit okvir. Ko je kompozicija zgrajena, ostane samo za tiskanje slike. Pred lepljenjem domače etikete je zaželeno odstraniti tisto, ki je že na steklenici.

Originalno darilo za Novo leto

Izdelava etikete na steklenici je zelo preprosta. To naredite tako, da natisnete na debelo predlogo papirja zgoraj. Zdaj ga je treba razrezati in nato okrasiti. Kaj se lahko zatakne na etiketi? Da, karkoli. Lahko kupite lepe nalepke ali količino črk.

Prav tako prvotno videti majhne umetne rože. Lahko celo rokopis napišete novoletno sporočilo. Če ne podarite le steklenice alkohola, potem razmislite o izdelavi etikete v istem slogu kot embalaža glavnega darila. In potem vaše delo ne bo ostalo neopaženo.

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy