FoodPro Preloader

"Zombija proti rastlinam". Kako narediti plastelin plakat priljubljene igre


Med igralci računalniških iger, obstaja veliko tistih, ki "pes pojedel" v boju proti zombija. Izkazalo se je, da je eno od najučinkovitejših orodij v vojni z živimi mrtvimi rastline. To drzno izjavo dokazuje arkadna igra, ki je priljubljena med oboževalci vseh starosti z elementi strategije, ki je namenjena otrokom od šestih let in več. Imenuj

Med igralci računalniških iger, obstaja veliko tistih, ki "pes pojedel" v boju proti zombija. Izkazalo se je, da je eno od najučinkovitejših orodij v vojni z živimi mrtvimi rastline.

To drzno izjavo dokazuje arkadna igra, ki je priljubljena med oboževalci vseh starosti z elementi strategije, ki je namenjena otrokom od šestih let in več. Imenuje se "Rastline proti zombijem." Kako slepiti njene junake iz gline?

Samo

Na koncu dela se pred avtorjem in občinstvom ne bo pojavila banalna slika na papirju, ampak izvirni tridimenzionalni plakat z vašimi najljubšimi liki.

Vendar jih je treba postaviti na kakršno koli podlago. Tukaj je predlagan črni karton. To je barva teme, od koder izplavajo živi mrtvi. In on je barva zemlje, na kateri rastejo njihovi sovražniki: cvetje, sadje, gobe in tako naprej.

Odrežite karton po formatu standardnega okvirja, če je načrtovan v prihodnosti. V vsakem primeru se morate odločiti o velikosti prihodnjega izdelka in pripraviti ustrezno količino gline.

Skulptura iz gline "Zombies against plants"

Naj bo to ime tega dela, kajti vsako delo mora imeti ime (po možnosti izvirno). Ta zvok odraža, kdo je koga napadel v igri.

Oba predstavnika flore in pošasti v igri veliko. Za plakat vzemite najbolj značilne in prepoznavne likove: sončnice, srček in zombi navadne.

Njihov skupni portret opisujemo v več korakih:

 1. Iz sivega plastelina naredimo zombi glavo prazno. Z prstom na torti zdrobimo oči in usta.

 2. Sredi sončnice naredimo iz iste rjave tortice.

 3. Razvaljajte dolg, precej debel sveženj rumene barve. Upognite ga z lestev in okrog njega zavrtite središče sončnice. To bodo cvetni listi.

 4. Končne dele položimo na podlago, rahlo pritisnemo navzdol, tako da se držijo in ne odpadejo.

 5. Pripravite majhne dele za dušo:
 • 2 konveksni beli kolači za oči;
 • 1 vijolično ravno ovalno za jezik;
 • 4 neenakomerne bele pravokotnike za zobe.

Vse to je tesno pripeto (pritisk) na dno glave lika.

6. Uporabite zadnje majhne podrobnosti na strašni glavi:

 • učenci in nosnice črnih majhnih kroglic;
 • gube iz tankega črnega flageluma;
 • zelenkaste redke dlake iz tanke rezine žogice.

7. Dokončajte delo na napravi. Izdelujemo in popravljamo:

 • 2 črni ovalni očesi;
 • 4 bele poudarke na učencih;
 • vijolična nit nasmejan usta.

Ustvarjalni rezultat

Za slepe "Rastline proti zombija", kot se je izkazalo, ni tako težko. Torej je plakat pripravljen. Lahko se namesti na steno poleg drugih fotografij oboževalcev na to temo. In to bo učinkovito izstopalo izvirnost delovanja.

Poleg tega bo čas ustvarjalnega dela, ki je celo odvzet vaši najljubši igri, očitno avtorju prinesel veliko večjo vrednost.

Kvačkanje platno: diagrami in opisiMatryoshka kostum za počitnice - najsvetlejši in najlepši oblekoPletene zavese: ideje in možnosti, tehnika izvedbe, fotografijaBeaded ogrlica - shema tkanja. Nakit iz kroglic in kroglicPleteni šiv pri pletenju: vrste in pravilna izvedbaVelikosti fotografij in njihova odvisnost od načinov fotografiranjaMaster class: kako so živali narejene v papirnem origami stiluDecoupage na steklu za začetnike, fotografija