FoodPro Preloader

Kako narediti srce iz modulov: dva načina


Izdelki iz modulov vedno presenečeni zaradi svoje izvirnosti in singularnosti. In zdi se, da se preprosto ne more naučiti, kako narediti nekaj takega. Vendar pa ni sploh težko narediti nekaj številk glede na njegovo tehnologijo. Razmislite, kako narediti srce modulov v obliki konturnih obrti. Tudi v tem članku je poenostavljena različica sestave postavitve istih delov s prepletanjem delov. 3D o

Izdelki iz modulov vedno presenečeni zaradi svoje izvirnosti in singularnosti. In zdi se, da se preprosto ne more naučiti, kako narediti nekaj takega. Vendar pa ni sploh težko narediti nekaj številk glede na njegovo tehnologijo. Razmislite, kako narediti srce modulov v obliki konturnih obrti. Tudi v tem članku je poenostavljena različica sestave postavitve istih delov s prepletanjem delov.

3D oblike

Modeliranje številk iz velikega števila majhnih delov vam omogoča, da ustvarite prave mojstrovine. Zahvaljujoč neskončnim različicam in različnim povezavam posameznih praznih papirjev v obliki trikotnikov lahko dobimo neverjetne volumetrične obrti. Seveda pa morate pridobiti nekaj izkušenj in spretnosti v tej kompleksni zadevi. Torej začnite z najpreprostejšimi nalogami. V tem primeru se ne uporablja plastenje. Vsi priključeni moduli so v isti ravnini. Zato razmislite, kako narediti srce iz modulov. Ampak najprej morate pripraviti za delo zahtevano število mini-trikotnikov.

Pripravljalna dela: izdelava modulov

  1. Vzemite list belega ali barvnega papirja A4 in ga razdelite na 16 enakih pravokotnikov.
  2. Eden od njih je položen vodoravno pred vami in ga prepognjen do polovice, pri čemer je pregib prepognjen navzgor.
  3. Naredite prečni prelom, da bi obrisali sredino.
  4. Dva zgornja vogala, ki se prekrivata, postavimo na sredino.
  5. Ploščo ovijte z zadnjo stranjo obrnjeno proti vam.
  6. Dva prosta lopata, ki štrlijo iz dna, ovijte, upognite navznoter na straneh vogalov.
  7. Zložite nastali trikotnik na pol.
  8. Del ovijte okoli svoje osi. Eden od dveh žepov bo vključen v montažno delo, v katerem je naslednji običajno vstavljen vzdolž verige itd.

Osnovna pravila za sestavljanje

Srce trikotnih modulov je narejeno po načelu vstavljanja papirnatih kosov drug v drugega. Za izdelavo tega venca bo potrebnih 48 praznih delov. Hkrati, kot lahko vidite, je srce modulov zelo preprosto povezano. Shema načeloma ni potrebna. Po želji lahko na papirju narišete obrise prihodnjih obrti in občasno nanizate venec, da dosežete lep in enakomeren rezultat.

Vsaka stran bo dobila 24 praznih mest. Spodnji priključek je zasnovan tako, da je eden izmed trikotnikov (v pol razširjeni obliki) na sredini dveh stranskih. Da bi konstrukcija ohranila dobro obliko, morate pri zlaganju zlepiti vse povezave. Zgornji del je prekrit z majhno lopato. Takšna izvirna obrt je lahko na primer okvir za fotografijo ali ena od plasti papirne škatle.

Kako narediti srce iz modulov po shemi?

Zahtevni modeli vključujejo uporabo podrobnih navodil. Seveda bodo najboljši asistenti pri delu video posnetki, ki prikazujejo celoten proces. Toda ali je možno in kako iz modulov narediti srce brez dodatnih virov informacij? Še posebej ta možnost je primerna za tiste, ki radi fantazirajo, kot pravijo, "na poti."

V tem primeru je potrebno vsaj na papirju potegniti približno osnovno postavitev modulov v izdelani obrti. A brez tega ni mogoče, je brez možnosti sestavljanja glavnega modula. Ker prihajajo v različnih oblikah in sklopih, lahko vse to skupaj vpliva na končni rezultat. Da bi izdelek postal enakomerno, sorazmerno in natančno tako, kot je bilo predvideno, je vredno začeti s pripravami brez uporabe lepila pri povezovanju delov.

Izdelava srca iz ploskih modulov-delov

Za to metodo oblikovanja tematskih številk je mogoče pripisati, in več različnih tehnologij montaže. Čeprav je pridobivanje obrti skoraj enako kot pri 3D modeliranju, obstaja velika razlika - ni prostora v pripravljenih stvareh. Dejstvo je, kateri deli so vzeti za delo. V tem primeru se uporablja ravno, rahlo zaobljen kvadrat. Če želite dobiti srce, potrebujete le dva dela. Če uporabljate kontrastni papir, bo obrt izgledala zelo izvirno. Zaradi tega bo glavna ideja očitno presenetljiva - prepletanje podrobnosti.

Na obeh pravokotnih straneh naredite izreze do ravni zaokroževanja, pri čemer vsa slepa dela razdelite na štiri enake dele. Potem lahko sestavite srce iz modulov. Proste trakove postavite pravokotno drug na drugega in jih začnite prekrivati ​​v vzorcu šahovnice. V tem primeru bosta oba polkroga postala "vrhovi" srca. Kot rezultat se na dnu oblikuje kot, na celotni površini pa se prepletajo večbarvne celice.

Mastering nove tehnike dela s papirjem, lahko poskusite narediti veliko nenavadnih obrti. Ne ustavljajte se! Poskusite, eksperimentirajte, fantazirajte!

Kvačkanje platno: diagrami in opisiMatryoshka kostum za počitnice - najsvetlejši in najlepši oblekoPletene zavese: ideje in možnosti, tehnika izvedbe, fotografijaBeaded ogrlica - shema tkanja.  Nakit iz kroglic in kroglicPleteni šiv pri pletenju: vrste in pravilna izvedbaVelikosti fotografij in njihova odvisnost od načinov fotografiranjaMaster class: kako so živali narejene v papirnem origami stiluDecoupage na steklu za začetnike, fotografija