FoodPro Preloader

Naredite si sam vzorec vrečke kavbojk: to naredite z očmi, jih okrasite z dušo


Če ste odšli od nepotrebnih starih kavbojk, potem lahko v enem večeru naredite novo torbo. Vzorec vrečke kavbojk z rokami je narejen na očeh, napor je potreben najmanj, posebna šivalna spretnost pa ne bo potrebna. Torej, pojdi na delo. Za nekaj minut Torbica z rokami bo pripravljena v trenutku. Samo

Če ste odšli od nepotrebnih starih kavbojk, potem lahko v enem večeru naredite novo torbo. Vzorec vrečke kavbojk z rokami je narejen na očeh, napor je potreben najmanj, posebna šivalna spretnost pa ne bo potrebna. Torej, pojdi na delo.

Za nekaj minut

Torbica z rokami bo pripravljena v trenutku. Samo vzemite stare kavbojke, odrežite hlačne noge v slogu kratkih hlač. Razmažite stepper šive, previdno razrežite ob straneh, zaokrožite robove in šivajte. Ostaja, da v vrečko dodate ročaj. Lahko se tudi šiva od preostalega materiala ali pa se pritrdi na že pripravljeno usnje, tkanino ali kroglice. Za tako vrečko primerna vse vrste nakita, ki z lastnimi rokami. Na primer, tkanine broške v obliki cvetja, značke, vezenine. Tako preprosto in nevsiljivo smo podaljšali življenjsko dobo jeans skoraj za nedoločen čas.

Nahrbtnik za noge

Mislim, da je izvorni material jasen - jeans. Tokrat odrežemo hlačne noge, odtrgamo stopničaste šive in jih zašijemo v parih. To je vzorec kavbojke. S svojimi rokami naredite nahrbtnik za šolsko izmeno ali športno uniformo. Ko boste dobili ravno pravokotnik, menijo, da je skoraj pripravljen nahrbtnik. Ostaja, da jo okrasite in dodate vezi. Mount nahrbtnik bo z uporabo trakovi. Vstavite zgornji del tkanine, vstavite trak in ga zašijete. Če jih boste zategnili, boste videli, da bo nahrbtnik prevzel pravilno vrečasto obliko. Namesto trakov, lahko uporabite posebne gumice in dodatke za njih, ki jih lahko kupite v trgovini blaga za igle. Šivanje vreč z lastnimi rokami v tem primeru se ne bodo razlikovale od enakovrednih šivalnih trgovin. Lahko okrasite z bleščicami, okrasnih ali kupite že pripravljene nalepke. Končni model lahko pobarvate z akrilnimi barvami na tkanini. Vzorec lahko izbere najbolj nenavadno, če je svetel. Ne bojte se pretiravati z barvo. In tudi če ne veste, kako pripraviti, potem na denim in navadne blots bo videti primerno in kul.

Za naše manjše brate

Tu govorimo o prenosnih računalnikih, tablicah in mobilnih telefonih. Tudi za njih lahko enostavno in hitro naredite novo stvar. In ne potrebujemo vzorca kavbojk, z lastnimi rokami bomo naredili vse še lažje. Pritrdite predmet na denim, narišite v kredo. Torej dobite eno stran. Šivamo po načelu ovojnice, lahko celo zapustimo surove robove in jo imenujemo slog grunge. Če govorimo o prenosnem računalniku, potem bi bil primernejši dvojni pokrov na poliestru. Tako boste računalnik zaščitili pred mehanskimi vplivi in ​​prihranili med padci. Podloga je najbolje izdelana iz bombažne tkanine. Ne pozabite vstaviti zadrge ali gumbov. Tukaj morate razmišljati o vprašanju enostavnosti uporabe.

Različice na temo

Izdelava vrečke kavbojk z lastnimi rokami ni edina stvar, ki jo lahko naredimo iz starih hlač. Pogosto iz organizatorjev postaneta iz žepov, udobnih predpasnikov v kuhinji in celo prevleke za stol. Res je, da bodo morali zbirati material od sosedov. Torej ne hitite, da bi vrgli kavbojke, lahko vam služi več kot ducat let, vendar v drugačni obliki.

Naredi si sam sadje: mojstrski tečaj.  Topiary 8. marcaVolumetrične božične čestitke z otroki naredite sami: navodila, ideje, opisi in oceneKako narediti otroški kotiček v državi z lastnimi rokami?  Ideje in nasvetiModeli velikosti Plus: parametri, fotografije.  Ruski modeli Plus SizeKaj je fuzija?  Fusing: mojstrski razred, tehnika, cenaKako narediti pav papir z lastnimi rokamiVzorec nosi tkanino.  Kako šivati ​​mehko igračo medved s svojimi rokamiBožični križić, miniature