FoodPro Preloader

Nenavadna božična igračka iz plastičnih skodelic. Kako narediti snežaka iz plastičnih skodelic


Tako odrasli kot otroci radi uživajo v čudovitih in neverjetnih novoletnih počitnicah. V tem času vsi čakajo na nekaj čudovitega in čarobnega. Nemogoče si je predstavljati novo leto brez elegantnega božičnega drevesa in dišečih mandarin, brez Božička, Snežne dekle in, seveda, snežaka. Na predvečer p

Tako odrasli kot otroci radi uživajo v čudovitih in neverjetnih novoletnih počitnicah. V tem času vsi čakajo na nekaj čudovitega in čarobnega. Nemogoče si je predstavljati novo leto brez elegantnega božičnega drevesa in dišečih mandarin, brez Božička, Snežne dekle in, seveda, snežaka. Na predvečer počitnic, mnogi začeli, da bi vse vrste zanimivih obrti, nato pa za dekoriranje svoj dom ali pisarno z njimi. V tem članku boste izvedeli, kako narediti snežaka iz plastičnih kozarcev hitro in enostavno.

Kaj je potrebno za delo?

Za izdelavo božičnih obrti bodo potrebni naslednji materiali in oprema:

 • približno štiristo kosov skodelic za enkratno uporabo v beli barvi;
 • več modrih in rdečih skodelic;
 • spenjač;
 • pištola za lepljenje vročega lepila;
 • barvni papir;
 • lepenka;
 • Otroška vedro;
 • Božiček.

Morda boste morali založiti škatle s pršilnimi barvami. Seveda so potrebni le, če nenadoma ne morete kupiti skodelic za enkratno uporabo bele, modre in rdeče barve. In kako narediti snežaka iz plastičnih skodelic v tej situaciji? V tem primeru lahko kupite prozorne plastične pripomočke in jih pobarvate v desnem senčilu, pri čemer lahko uporabite aerosolno posodo.

Kako narediti snežaka iz plastičnih skodelic: navodila po korakih

 1. Začnite delo z oblikovanjem telesa snežaka. Odvisno od velikosti obrti, ki jo želite na koncu dobiti, vzemite potrebno število belih skodelic in jih povežite v krog s spenjalnikom ali pištolo za lepljenje. Na ta način naredite več vrstic. Ne pozabite, da je v vsaki naslednji vrstici potrebno zmanjšati eno steklo, sicer ne boste dobili popolne oblike krogle.
 2. Takoj razberite gumbe. Kako to storiti? Plastične skodelice za snežne kepe izdelamo v istem slogu. V četrti vrsti, točno na sredini, morate pritrditi eno modro steklo, nato pa to narediti skozi vrsto, dokler se ne oblikuje krogla.
 3. Naredi pas snežak. V ta namen vzemite rdeče skodelice in jih povežite med seboj.
 4. V tej tehniki naredite dve krogli. Seveda pa mora biti drugi malo manjši premer kot prvi. Krogle povežite med seboj tako, da jih vstavite v notranjost kartona. Tako bo oblikovanje postalo bolj trajnostno.
 5. Naredite tretjo žogo. To bo glava snežaka. Ne pozabite, da so oči, usta in nos barvnih skodelic in barvnega papirja. Tukaj vam bo fantazija povedala, kako bo to bolje.
 6. Kakšen snežak brez klobuka? Prav tako ne bomo zapustili obrti brez pokrivala, vzeli otrokovo vedro in ga prilepili na glavo. Na vrh - tinsel.
 7. Pletemo šal.
 8. Zdi se, da nekaj manjka? Seveda, nismo naredili rok in nog, nisem dal metle. V tem primeru nam bodo pomagale tudi skodelice za enkratno uporabo, kot tudi vejica drevesa. Sledite podrobnim navodilom in ne razmišljajte več o tem, kako narediti snežaka iz plastičnih skodelic. Mojstrski tečaj vam bo pomagal obvladati nalogo.

Izdelava snežaka je preprosta stvar

Zdelo se vam je, da je izdelava snežaka dolgotrajen proces? To sploh ni tako. Za uspešno podjetje je dovolj, da se založite z ustrezno količino razpoložljivega materiala in z željo, da bi naredili zanimivo igračo, ki bo navdušila otroke in odrasle s svojim zabavnim videzom. Vedite, da so finančni stroški ustvarjanja takšnih obrti izredno majhni. Če želite narediti smešnega snežaka, celo zelo velike velikosti, ne potrebujete toliko denarja.

Nasveti

Plovilo bo videti bolj zanimivo in koristno, če v njem vstavite girlande božičnih dreves ali LED vrvice. Nato namestite snežaka mora biti v bližini vtičnice. Prepovedano je nameščanje električnih žarnic v igračo, saj se med delovanjem zelo segrejejo in lahko stopijo plastične skodelice.

Kakovost izhodnega materiala ima prav tako pomembno vlogo, saj lahko celo precej manjše napake ali razlike izničijo vsa vaša prizadevanja. Zato je pomembno kupiti plastične skodelice iz ene serije in na enem prodajnem mestu. Ne kupujte posode za enkratno uporabo z obroči, ker se bo težko izogniti velikim spojem med vrsticami. To pomeni, da sferična oblika elementov verjetno ne bo dosežena. Ne bojte se založiti še nekaj skodelic, kot je bilo prvotno načrtovano. Navsezadnje so nekateri morda v okvari.

Kako narediti snežaka iz plastičnih kozarcev bolj trajnostno? Da bi snežak stati trdno na tleh ali na drugi površini, ga zlepimo z obojestranskim trakom.

Možnosti oblikovanja

Igrače lahko okrasite tako, kot želite, vendar brez oči in nosu. Če nimate barvnih skodelic, ne obupajte. Za oči lahko uporabite barvni papir, karton, žogice za tenis in za nos - plastelin, stožec barvnega papirja. Brez vedra za pokritje glave snežaka? Nosite pleteno kapo, ta igrača bo videti bolj izvirno. Običajno je telo snežaka okrašeno s "gumbi". To so lahko na primer teniške žogice in celo božične žogice. Morda po branju tega članka se ne boste več spraševali, kako narediti snežaka iz plastičnih skodelic z lastnimi rokami in se odločite, da boste preizkusili svojo roko.

Naredi si sam sadje: mojstrski tečaj. Topiary 8. marcaVolumetrične božične čestitke z otroki naredite sami: navodila, ideje, opisi in oceneKako narediti otroški kotiček v državi z lastnimi rokami? Ideje in nasvetiModeli velikosti Plus: parametri, fotografije. Ruski modeli Plus SizeKaj je fuzija? Fusing: mojstrski razred, tehnika, cenaKako narediti pav papir z lastnimi rokamiVzorec nosi tkanino. Kako šivati ​​mehko igračo medved s svojimi rokamiBožični križić, miniature