FoodPro Preloader

Obleka z volančki - romantična podoba za vsako žensko


Vsaka ženska včasih želi biti nežna in romantična. Obleka z volančki je odlična za ustvarjanje takšne podobe. To vas bo okrasilo in dalo videz lahkotnosti in prefinjenosti. Ta obleka je primerna za vsako žensko, ne glede na njeno starost in gradnjo. To poletje so te obleke eden izmed modnih trendov. Številn

Vsaka ženska včasih želi biti nežna in romantična. Obleka z volančki je odlična za ustvarjanje takšne podobe. To vas bo okrasilo in dalo videz lahkotnosti in prefinjenosti. Ta obleka je primerna za vsako žensko, ne glede na njeno starost in gradnjo.

To poletje so te obleke eden izmed modnih trendov. Številni znani oblikovalci so jih predstavili v svojih zbirkah - na primer Christian Dior, Karen Millen, Azzaro, Alexander McQueen. Obleke z volančki katere koli dolžine in širine so priljubljene v tej sezoni, z uporabo različnih dekorativnih in stilskih rešitev.

Da bi ustvarili spogledljivo podobo, dvignite obleko z veliko ozkih ali majhnih volanov. In da dodate videz romance, izberite obleko z naborke širše. Če želite ustvariti popoln pisarniški slog, v omaro dodajte precej ozek zvitek.

Na debelih ženskah bo videti dobro zgoščeno obleko, okrašeno z enim samim fliktom, ali obleke s širokimi volančki tekočih tkanin. Tudi na celotni sliki, navpično sešiti shuttlecocks videti super: bodo pomagali vizualno podaljšati silhueto in da je slika vitkejši.

Mimogrede, to obleko lahko modelirate sami. Zdaj vam bomo povedali, kako lahko šivamo obleko z osnovo, vzorec njene podlage pa lahko vzamete iz različnih revij ali natisnete z interneta. Ostaja samo, da izberete obliko loparja in ga pritrdite na model, ki ga želite.

Obstaja več načinov za zmanjšanje osnov. Najlažji od njih je krožni rez. V ta namen narišite dva kroga. Prvi (notranji) krog mora ustrezati dolžini loparja, drugi (zunanji) krog pa mora biti narisan na razdalji, ki je enaka zahtevani širini loparja.

Shuttlecoats lahko tudi narežemo na spiralo. Za to se namesto kroga nariše spirala s širino, ki ustreza širini loparja. Upoštevati je treba, da bo valovitost na koncu spirale drugačna. Val na začetku spirale bo veliko močnejši kot na njegovem koncu. Če želite doseči enotno valovitost, je bolje uporabiti krožni način rezanja.

Prav tako lahko izrežete kolo, ki se konča proti koncu. Za to narišite notranji krog, ki je enak dolžini žogice. Začnemo risati zunanji krog iz najširše točke, postopoma ga zožujemo do konca in ga pripeljemo v notranji krog.

Lahko se šivate na obleke na več načinov. Lahko jih šivanje vodoravno, navpično ali asimetrično, kot tudi okrasite z njimi različne podrobnosti obleke. Obleka z ovratnikom na rokavih ali zašita ob spodnjem robu krila bo izgledala dobro.

Uporabite različne oblikovalske rešitve. Razporedite jih simetrično, v zrcalni sliki, poskusite jih šivati ​​v več plasteh vzdolž ene všite linije ali uporabite več vrstic. Vsaka odločitev bo vašo obleko naredila enkratno in nepozabno.

Letošnjo sezono je obleko z oblazmi priporočljivo nositi z različnimi čevlji, od elegantnih poletnih čevljev do čevljev za ploščad in čevljev za gležnje. Ampak dodatki so bolje, da ne bi odnesli, ker je obleka z naborki sama po sebi dekoracija. Če je obleka precej lakonična, ji lahko dodate majhno količino nakita.

Je izpostavljenost najpreprostejša fizika ali čarobnost ustvarjanja mojstrovine?Kako zgraditi vzorec kril?  Sonce je odličen rez za modno kriloŠarmantna šablona metuljev na steni z lastnimi rokamiDIY graviranje - starodavna in večno mlada umetniška oblikaTople in dekorativne pletilne dokolenke: diagrami in opisKako tkati zapestnico iz gumijastih trakov z lastnimi rokamiKako šivati ​​poletno obleko z lastnimi rokami?  Beležka za začetnikeBimetalni kovanci: seznam.  Bimetalni kovanci Rusije.  Bimetalni kovanci za 10 rubljev