FoodPro Preloader

Obleka "Cloud" ali "Cloud" - nebesa na počitnicah


Maskadna oblačila so pogosto narejena ročno in dopolnjujejo standardne slike z nenavadnimi detajli. Včasih je to glavna radost obleke - priložnost, da se počutite kot ustvarjalec. Svoje roke lahko preprosto izdelate v oblakih, vendar se morate najprej odločiti za sliko in materiale. Oblaki za obleko lahko naredimo na več načinov. Oblak

Maskadna oblačila so pogosto narejena ročno in dopolnjujejo standardne slike z nenavadnimi detajli. Včasih je to glavna radost obleke - priložnost, da se počutite kot ustvarjalec.

Svoje roke lahko preprosto izdelate v oblakih, vendar se morate najprej odločiti za sliko in materiale. Oblaki za obleko lahko naredimo na več načinov.

Oblak je volumetričen, sinteponovaya

Ta kostum v svojih obrisih izgleda kot pravi oblak. Naredite naslednje:

1. Preprosta majica s širokim vratom in rokavi do sredine podlakti je prišita iz katere koli tkanine modre ali sive.

2. Iz debelega poliestra obložite trakove različnih širin. Vsak je zvit v tesen, vendar ne pretesen valj, katerega konci so spojeni in so v tej obliki zašiti na srajco. Sintetični deli naj imajo drugačno velikost in se nahajajo asimetrično, kar ustvarja učinek "naravnega kaosa".

Vrednost ima tudi barvo sintepona. V trgovinah tekstilnih izdelkov lahko najdete snežno bele ali sive materiale. Ustrezna barva bo oblak. In da bi ustvarili "thundercloud", se lahko sintetični začinitelj pobari z namakanjem v vodi z navadnim črnilom ali gvašem.

Vse druge podrobnosti kostumov (čevlji, hlače ali nogavice) so lahko povsem normalne, vendar barva neba - bela, siva ali modra. Širok okvir z vzorcem oblaka se uporablja kot pokrivala.

Obleka Cape

Obleko "Oblak" v obliki ogrinjala je mogoče narediti v nekaj urah. Za to je iz tkanine primerne barve izrezana "sonce" ali "pol sonce". Robovi so obrobljeni, vrvica ali sponka je prišita v vrat. Rt pada v lepih grebenih, toda da bi drugi ugibali, da je to kostum oblaka, ga je potrebno okrasiti z aplikacijami. Kot dekor lahko uporabite stilizirano podobo oblaka, snežinke, kapljico vode. Vzorec izrežemo iz tkanine in z lepilnim trakom pritrdimo na ogrinjalo.

Klobuk v tej vrsti kostuma izgleda kot obroč z majhnim obsežnim oblakom. Slednje se izvaja na naslednji način:

 • Izrežite 2 "oblaka" iz sintetičnega začinskega materiala, ki so sešili ob robu in izkazali.
 • Detajlni šiv vzdolž konture, ki odstopa od roba za 1-2 cm.
 • Oblak je pobarvan z gvašem ali razredčenim črnilom in pritrjen na platišče.

"Oblačna" obleka je lahko zapletena z česanjem spodnjega roba ogrinjala, ki tvori velike gubice. Nastali Tulip Hoodie izgleda bolj zanimivo kot dežni plašč s kapljicami.

Paket v svežnju

Možnost obleke, ki je narejena na osnovi obleke ali krila, skupaj z belo ali sivo majico. Od belega ali sivega tila se všita maksimalno puhasto krilo, ki oblačila pretvori v baletni tutu.

Kostum "Oblak v paketu", razen pokrivala z oblogo v obliki oblaka, je mogoče okrasiti na naslednji način:

 • Plastične kroglice ali kroglice so nanizane na dolge (40-50 cm) niti, katerih konci so sešiti na pas.
 • Tako, da se imitacija dežnih kapljic ne zaplete, so pritrjeni na prečni navoj 10-15 cm od pasu.
 • Konci niti, ki visijo s puhasto krilo, se končajo z večjimi kroglicami ali »kapljicami«, izrezanimi iz kartona.

Imitacija dežja lahko okrasi druge dele kostuma, vključno s čevlji in klobukom, pa tudi lase in roke.

Oblačilni kostum

Model, ki zahteva več časa in določenih veščin pri rokovanju. Glavni "vrhunec" obleke je klobuk, ki se je spremenil v oblak in več polj je, bolje je.

Kot podlago za ustvarjanje "oblakovnega klobuka" lahko uporabimo vse podobne pokrivala in celo dodana polja. Naredite oblak v skladu z naslednjimi pravili:

 • Spodnji del naj bo gladko in najprej lepljen s papirjem, nato pa s krpo iz bele, sive ali modre barve.
 • Vrh klobuka je prekrit z valovi medicinskega bombaža (bela ali siva), ki popolnoma skriva višinsko razliko med polji in krono. Kot lepilo lahko uporabite lepilo "Moment" ali PVA.
 • Rob polja je okrašen s prosojnimi kroglicami, ki posnemajo dežne kaplje.

V tej izvedbi bo obleka oblakov za odrasle videti zelo privlačna. Klobuk je izdelan z lastnimi rokami. Drugi del kostuma je bele, sive ali druge "nebeške" barve obleke in čevljev v tonu. Niti "dežja" je mogoče podaljšati ali jih obleči v oblačila, pri tem pa vzeti vzdevek "Gospod oblakov".

Dekorativni predmeti za kostume

Novoletni jutri in kostumirani večeri se pogosto spreminjajo v predstavo, kjer so prikazane nekakšne spretnosti pri rokovanju. Mnogi dopolnjujejo običajno "Tuchka" kostum z izvirno opremo ali mojstrsko uporabljajo improvizirane materiale. Med zanimivimi pojmi so:

 • Oblak oblaka na klobuku iz belega balona. Zbirajo se v slepem traku z lepilnim trakom, pokritim z veliko količino PVA lepila, nad katerim se uporablja običajni toaletni papir. Po sušenju se "oblak" prekrije s koščki medicinskega bombaža.
 • S pištolo za lepilo lahko dobite veliko število pol-kroglic katere koli oblike za kostumsko dekoracijo. Ohlajene figure so premazane z lakom za nohte katere koli primerne barve.
 • Dežnik v obliki oblaka. Medicinska volna je prilepljena na kupolo, po kateri je okrašena z zvezdami, mavricami in kroglicami.

Oblaček za odrasle ali otroke je lahko kakršnekoli vrste. Človeška fantazija je neizčrpna in pogosto se obliko in dekor obleke med proizvodnim procesom spreminja, da bi bolje ustrezala osebi, njegovi starosti, tipu telesa, razpoloženju in razumevanju praznika.

Naredi si sam sadje: mojstrski tečaj. Topiary 8. marcaVolumetrične božične čestitke z otroki naredite sami: navodila, ideje, opisi in oceneKako narediti otroški kotiček v državi z lastnimi rokami? Ideje in nasvetiModeli velikosti Plus: parametri, fotografije. Ruski modeli Plus SizeKaj je fuzija? Fusing: mojstrski razred, tehnika, cenaKako narediti pav papir z lastnimi rokamiVzorec nosi tkanino. Kako šivati ​​mehko igračo medved s svojimi rokamiBožični križić, miniature