FoodPro Preloader

Deadpool kostum in masko naredite sami


V zadnjih letih postajajo stripovi in ​​filmi, ki temeljijo na njih, vse bolj priljubljeni. Da, in otroci so pripravljeni gledati risanke o ljudeh z nadnaravnimi sposobnostmi. Pred nekaj leti so bili znani samo Batman in Superman. In zdaj otroci prosijo za kostume Spider-Man, Captain America, Wolverine in mnoge druge. Iz

V zadnjih letih postajajo stripovi in ​​filmi, ki temeljijo na njih, vse bolj priljubljeni. Da, in otroci so pripravljeni gledati risanke o ljudeh z nadnaravnimi sposobnostmi. Pred nekaj leti so bili znani samo Batman in Superman. In zdaj otroci prosijo za kostume Spider-Man, Captain America, Wolverine in mnoge druge. Iz senc so se pojavili junaki, o katerih do pred kratkim nihče ni slišal. Med njimi - Deadpool z masko, ki v celoti pokrije svojo brazgotino obraza v rdeči in črni obleki.

Kdo je deadpool

Ta lik se je že pojavil na širokem zaslonu, v več animiranih serijah in računalniških igrah. Nekoč je bil navaden človek po imenu Wade Wilson. Njegova preteklost je precej nejasna. On je prišel z vzdevkom Deadpool, potem ko je uspel pobegniti iz hospica, kjer so se izvajali nezakoniti in kruti poskusi z njim in drugimi bolniki. Čeprav je Wade po teh izkušnjah našel svojo moč.

Ko je pobegnil, je oblekel rdečo obleko in masko iz Deadpoola, pod katero je bil skrit uničen obraz Wadea in postal plačanec.

Deadpool kostum

Po pridobivanju super moči se je Wade ukvarjal z veliko predelavo. Deadpoolova rdeča obleka in maska ​​sta se pojavila, ko je začel delati na različnih kriminalnih šefih.

Mnogi opažajo podobnost kostumov Spiderman in Deadpool. Imajo celo zelo podobno barvno shemo. Skupaj jih lahko vidimo v eni od serij animirane serije o Petru Parkerju.

Deadpool kostum in masko naredite sami

Če želite vi ali vaš otrok poskusiti podobo Deadpoola, sploh ni potrebno iti v trgovino za drago igralno opremo. Popolnoma realističen kostum in maska ​​Deadpool lahko storite sami.

Da bi to naredili, potrebujete rdečo obleko, črno krpo, škarje, nit, nekaj plastičnih pištol in meči. Obleknemo rdečo obleko. Lahko ga zamenjamo z rdečim trakom in rdečimi gamaše, masko pa lahko ločimo.

Glede na fotografijo Deadpoola s črnim označevalcem označimo tista mesta, ki jih je treba pobarvati s črno. Iz črne tkanine izrežemo ustrezne parne detajle, tako da je kostum simetričen, previdno šivamo elemente. Katane lahko kupite v trgovini ali iz kartona.

Maska za tkanine

Za izdelavo maske Deadpool potrebujete:

  1. Tkanina rdeča in črna.
  2. Krojaški trak.
  3. Škarje, nit, igle.

Naredite masko sami je zelo preprosta. Izmerite širino in višino vaše glave in oblikujete vzorce glede na meritve. Za masko, boste potrebovali dobro raztegnjeno tkanino, da ne bi šivali strele ali gumbe.

Iz rdeče tkanine izrežemo dva elementa glave. Zaščitimo jih skupaj, tako da spodaj podamo razpoko, da lahko nosimo masko. Poskusite izdelek in označite mesta, kjer želite odrezati oči.

Iz črne tkanine izrežemo dva elementa, ki bosta v bližini oči. Prišite jih lepo, naredite kose dovolj velike. Vaša maska ​​je pripravljena.

Kako narediti masko iz papirja

Materiali:

  1. Barvna lepenka v črni in rdeči barvi.
  2. PVA lepilo.
  3. Škarje
  4. Črni trak ali gumi.
  5. Svinčnik.

Najlažje je izdelati masko iz kartona. Vzamemo rdeči karton, narišemo obris obraza, ki ustreza vašemu obodu. Izrežite masko.

Na črni kartončki narišemo enake elemente za oči, jih narežemo in prilepimo na masko.

Svinčnik nariše usta, nos in oči junaka. Vse črte so označene s črnim markerjem.

Previdno izrežite oči s škarjami. Obračamo masko in lepilo trak ali gumo na zadnji strani, tako da maska ​​ostane na obrazu.

Izdelava kostuma za vsak lik v filmu je zelo preprosta. Dovolj je, da pokažete domišljijo in poskusite malo!

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy