FoodPro Preloader

Papirnati cvetovi z lastnimi rokami


Rože, predvsem pa vrtnice, nas očarajo s svojo lepoto in nas z različnimi očmi gledajo v svet. Nemogoče je prečkati tako lepoto. Toda rože lahko naredite iz papirja z lastnimi rokami, tako da so povsem podobne pravim. Če uporabljate krep papir za obrt, bo podobnost tako popolna, da se boste želeli nasloniti na cvet, da bi ujeli občutljiv vonj. Papirni

Rože, predvsem pa vrtnice, nas očarajo s svojo lepoto in nas z različnimi očmi gledajo v svet. Nemogoče je prečkati tako lepoto. Toda rože lahko naredite iz papirja z lastnimi rokami, tako da so povsem podobne pravim.

Če uporabljate krep papir za obrt, bo podobnost tako popolna, da se boste želeli nasloniti na cvet, da bi ujeli občutljiv vonj. Papirni cvetovi naredijo svoje roke ter odrasle in otroke. Ta zelo razburljiva dejavnost popolnoma ne dopušča naglice, pomaga pri sprostitvi in ​​sprostitvi.

Cvetje iz papirja z lastnimi rokami lahko celo začetnike. Glavna stvar - storiti vse počasi, previdno. Made z dušo takih cvetov je lahko nenavadno in izvirno darilo. Še posebej lepa iz papirnatih vrtnic.

Rose papir z lastnimi rokami je mogoče narediti na več načinov. Iz valovitega papirja ali tkanine dobimo zelo lepe vrtnice. Ampak, če pod roko enega ali drugega ni, potem lahko papir rože z lastnimi rokami, ki so tudi iz navadne prtiček. Za delo še vedno potrebujete škarje in spenjač. Iz prtičkov, ki jih ni treba raztegniti, izrežite krog z rahlo valovitim robom s premerom od šest do sedem centimetrov. Nato zložite vrečko in jo pritrdite na sredino s spenjalnikom, tako da pritrdite nosilec. Zdaj mora biti spodnji del upognjen in obrnjen navzgor.

Dokončana vrtnica se lahko prilepi na karton, steblo in listi se lahko prilepita, da bi naredili lepo voščilnico. In če držiš več teh cvetov, dobiš cel kup. Te vrtnice lahko okrasijo darilno škatlo.

Za delo je bolje vzeti barvne serviete. Zelo lepe rože dobimo iz rdečih prtičkov. Ni tako lahko barvati belih prtičkov v kateri koli barvi, tukaj potrebujete določeno spretnost. Če barve prtičke z barvami, potem bodo preprosto trgale ali postanejo neenakomerne.

S prtičkom lahko poskusite barvo z gobico in markerjem: na gobo nanesite črnilo in obrišite prtiček, tako da je pri najbolj napeti barvi naguban, ima oster konec vrečke in je bližje robu skoraj bela, kot bi bila raztopljena. Po majhni vadbi bo barva rože bolj naravna.

Težko je izdelati takšne rože iz papirja z lastnimi rokami, in to bo trajalo nekaj časa, vendar so dobre le za lepljenje na karton, ne morejo se postaviti v vazo, ker nimajo stebel.

Papir z vrtnicami z rokami na nogi poteka na različne načine. Tu je najlažji način. Vzemite obojestranski barvni papir, kot je rdeča, in izrežite kvadrat 4 x 4 cm. Na kvadratu morate narisati spiralo in jo razrezati s škarjami, od roba do središča. Potem morate zložiti cvet, začenši od zunanjega roba in se premakniti v notranjost. Da se ne bi zgodilo zgodaj, se mora držati tesno. Nekaj ​​gotovih vrtnic je treba pritrditi z lepilom na vejo in položiti v vazo. Pridobite originalen šopek.

Tukaj je še en, lažji način, da naredite rože iz papirja z lastnimi rokami na nogo. Razlika je v tem, da morate zaviti ravno trak toaletnega papirja ali prtiček 25 centimetrov dolgo, zložen skupaj.

Trak na žico ovijemo z rahlim spajanjem in oblikovanjem cvetnih listov, iz zelene papirja se izrežemo sepale v obliki črke X in jih položimo na žico. Dvojni listi so izrezani iz istega papirja, med njimi je zalepljen dolg, ozek trak, okrog njega pa se ovije steblo. Ob izdelavi več takšnih rož, lahko dobite prvotni šopek.

Takšne vrtnice lahko navijate na zobotrebcem in nato na teniško žogico pritrdite nekaj kosov. Takšno kroglo se lahko pritrdi na žico. In iz več teh rož lahko naredite šopek. Ne glede na način, na katerega naredite vrtnice, izdelane z dušo z lastnimi rokami, bodo vedno povzročile nasmeh in dvignile vaš duh.

Kvačkana jopica je najboljši način za poudarjanje vaše individualnosti.Kako kvačkati pulover?Elegantne budoar lutke to storite samiPletene kravate: v praznik in na svetu in v dobrih ljudeh!Do-it-yourself demon rogovi: nova mistična podobaElegantna obleka za dekleta: z zvončastim krilom, soncem in nagubanimiKvačkani šali: sheme, opisiVzorec kratki za fanta: 5 modelov za malo dandy