FoodPro Preloader

Vezenine črni križ: shema in zasnova


Cross-stitch je zelo priljubljen in široko razširjen način igranja po vsem svetu. Okuženi so z moškimi in ženskami po vsem svetu. Tovrstno ročno delo je zelo starodavno: sega v prazgodovino. Ta poklic zajame v omrežjih in se ne sprosti, ne boste končali še z začetkom ustvarjanja. Materiali in orodja za vezenje Preden začnete z delom, morate kupiti materiale in orodja, ki so nepogrešljiva za to vrsto ročnega dela. Najpomembnej

Cross-stitch je zelo priljubljen in široko razširjen način igranja po vsem svetu. Okuženi so z moškimi in ženskami po vsem svetu. Tovrstno ročno delo je zelo starodavno: sega v prazgodovino. Ta poklic zajame v omrežjih in se ne sprosti, ne boste končali še z začetkom ustvarjanja.

Materiali in orodja za vezenje

Preden začnete z delom, morate kupiti materiale in orodja, ki so nepogrešljiva za to vrsto ročnega dela. Najpomembnejša stvar v tem delu je platno. To je tkanina z luknjami, na kateri so vezeni križi. Zasnovan je posebej za križno šivanje. Platno je različnih velikosti: pri nakupu se morate osredotočiti na vzorec, ki ga boste oblekli. Ta tkanina je izdelana iz različnih podjetij, izdelana je iz različnih surovin, in kar je najpomembnejše - lahko je različnih barv. Črno, rdeče ali modro platno - vaša izbira.

Poleg tega za vezenje potrebujete iglo z velikim očesom, ki je primerna za uporabo in - nenazadnje - s topo konico.

Ko križni šivi ne morejo opraviti brez navoja. Najbolj priljubljena med njimi so nitke za nitke iz ekološkega bombaža. Barvna paleta teh niti ne bo nikogar pustila ravnodušnega - želim kupiti vse barve.

Prav tako bo delo potrebno škarje - majhne in z ostro konico. In tudi obroč. Prihajajo v različnih velikostih, iz različnih materialov in različnih oblik - na splošno lahko enostavno brez njih, vendar bo bolj udobno za delo z obroče, rezultat bo videti bolj gladko in hitreje.

Opozoriti je treba, da je treba šivati ​​s križem le pri dobri svetlobi - ko svetloba enakomerno pade na območje, kjer se delo nadaljuje. In za vaše udobje in zdravje, morate držati hrbet naravnost - prepričani!

Kje dobiti vzorce vezenja?

Vzorce križanja lahko kupite v vseh trgovinah, povezanih z iglo, včasih pa tudi v prodajalnah s pisalnimi potrebščinami. Običajno je v kompletih za vezenje vse, kar je potrebno za delo, vključeno v komplet: oris, niti prave barve, igla in seveda shema sama. Če hiša ima vsa potrebna orodja in materiale, in ni želje, da bi porabili finance, potem lahko najdete želeno shemo v ustreznih priročnikih ali jo sami izračunate.

Črno-beli vzorci križnih šivov

Križni šiv je lahko različnih tem in različnih barvnih palet. Obstajajo večbarvne in monokromatske sheme. Obstajajo načrti, v katerih se uporablja le črni križ: vzemite vsaj silhuete.

V večini shem so mešane vse barve: na primer pri vezenju pokrajine. V drugih - vse druge barve.

Dela, izvezena s črnim križem, so minimalistična: nič ne odvrača oči od glavne stvari. Prav tako jih je enostavno izvajati zaradi dejstva, da ni treba spreminjati barv niti, kar je precej depresivna naloga. Delo z eno barvo bo ustrezalo tako začetnim mojstrom kot že izkušenim veznikom. Kombinacija dveh barv - črnega križa in bele - izgleda zelo lepo in elegantno. Takšna dela vedno pritegnejo pozornost. Tukaj je skica konja za vezenje s črnim križem.

Kako urediti končano delo?

Slika, izvezena s križem, zagotovo potrebuje lepo registracijo. Takšna umetniška dela so pogosto vstavljena v že pripravljene okvirje in okrasijo stene hodnika ali dnevne sobe.

Lahko pa izberete bolj izvirno oblikovno možnost. Zdaj je postalo zelo modno pustiti vez v okvirju za vezenje, ki mu služi kot okvir - izgleda zelo lepo in ustvarjalno.

Črno-beli križni šiv bo prav tako odlično izgledal v notranjosti hiše na blazinah - če oblečete na blazine. Kakorkoli že, obstaja veliko možnosti - vse je odvisno od vaše domišljije, domišljije in stopnje navdušenja za ta poklic. Dare!

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom.  Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje.  Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec.  Vzorec ženskega zimskega plašča