FoodPro Preloader

Kako narediti pokrovček iz papirja. Ustvarite praznično razpoloženje


Bright lepe kape bodo dopolnili vse otroke počitnice, saj so otroci tako radi. Tudi ta dodatna oprema je primerna za praznovanja z odraslimi gosti. Običajen pokrovček bo ustvaril praznično razpoloženje za novo leto, na rojstnodnevno zabavo, dekliščina in na drugo veselo praznovanje. Ta pokrivala je mogoče kupiti v trgovini, vendar ne morete zapravljati denarja in v nekaj sekundah, da bi ga sami. Torej,

Bright lepe kape bodo dopolnili vse otroke počitnice, saj so otroci tako radi. Tudi ta dodatna oprema je primerna za praznovanja z odraslimi gosti. Običajen pokrovček bo ustvaril praznično razpoloženje za novo leto, na rojstnodnevno zabavo, dekliščina in na drugo veselo praznovanje. Ta pokrivala je mogoče kupiti v trgovini, vendar ne morete zapravljati denarja in v nekaj sekundah, da bi ga sami. Torej, kako narediti papirnat pokrovček in ustvariti praznično vzdušje?

Najlažja in najhitrejša možnost - pokrovček na predlogi

Če nimate časa in želje, da bi se ukvarjali s proizvodnjo pokrovčka, potem vam najbolj ustreza metoda. Vzemite pripravljen vzorec z vzorcem. Po potrebi prilagodite velikost. Vzemite debel papir in ga natisnite na barvnem tiskalniku. Izrežite in zložite v skladu z navodili. Ponavadi je intuitivna in brez besedila. Za zanesljivost lahko zaščitite z lepilom ali spenjalnikom. Postavimo vrv - in pokrovček je pripravljen!

Kako narediti kapo iz papirja v skladu s shemo

Način zlaganja pokrovčka je enak kot v prejšnji različici. Glavna razlika med shemo je, da ni obarvana, ampak bela. Obstaja prostor za domišljijo. V vsakem grafičnem urejevalniku lahko narišete pokrovček in ga sestavite. Ali pa najprej natisnite in nato okrasite z barvami, svinčniki, flomastri in okrasite z dekorativnimi elementi.

To možnost lahko uspešno uporabite na otroških zabavah. Samo ponudite otrokom, da okrasijo in sestavijo svoje kape. Običajno otroci radi vlečejo in ustvarjajo svoje peresa, zato se bodo z veseljem strinjali. Torej boste izpolnili čas počitnic in fantje boste privabili. Samo ne pozabite pomagati in pokazati, kako narediti pokrovček iz papirja.

Master-razred po korakih: izdelamo pokrovček iz celega lista kartona ali papirja

Nič manj preprost in hiter način. Takšen pokrov je narejen brez vzorcev in vzorcev:

  1. Vzemite navaden barvni karton ali težek papir.
  2. Roll v stožec na želeno velikost, odrežite dodatne vogale. Zato mora biti pokrovček točno na mizi.
  3. Če je vaš klobuk previsok, obrežite s škarjami. Običajno so kape majhne, ​​tako da so videti smešne na glavi.
  4. Označite križišče s svinčnikom.
  5. Spenjajte na označenih mestih s spenjalnikom, lepilom ali papirnimi sponkami.
  6. Kako narediti kapico iz papirja, da bi jo držal na glavi? Pritrdite vrv, satenske trakove ali elastiko na straneh vašega pokrivala s scotch trakom ali koščki kartona.
  7. Kapa je pripravljena, zdaj jo lahko okrasimo po okusu.

Mastery cap v tehniki origami

Običajno origami uporablja kvadratne liste papirja. Če jih ni, nič strašnega, bomo to storili sami. Vzemite navaden list A4, zavijte en vogal, tako da boste dobili trikotnik. Zvočniki rezani s škarjami.

Ne razširjamo trikotnika, še naprej delamo z njim. Vizualno delite list na tri enake dele. Stranski deli se nagnejo proti središču. Zložite vogale navzgor. Torej pripravljen ravno pokrovček za njegov rojstni dan. Kako ga narediti zajetno? Odprite pokrovček s svojo roko, kot da poravnate vogale proti sredini.

Paper Cap Ideas

Najbolj ustvarjalen in fascinanten proces je okrasitev pokrovčka. Okrasite ga, kot želite. Malo nasvetov o tem, kateri materiali bodo uporabljeni za to, vam bodo pri tem pomagali.

Praznično rojstno kapo lahko naredite neobičajno in originalno, zavito v krpo ali folijo. Okrasite s katerim koli materialom od zgoraj: bleščice, okrasne, cvetne metulje, majhne igrače, broške, kroglice, fotografije itd.

Če imate dobre umetniške spretnosti, barvajte pokrovček z barvami. Narišite smešne slike, naredite barvit prehod s prelivom. Caps lahko podpišete z imeni gostov ali zabavnimi vzdevki.

Okrasite vrh z zvezdico ali folijo pampušk ali niti. Za obrezovanje robov uporabite trakove, šal in navihan valovit papir ali satenast trak.

Zdaj veste, kako narediti papirnat pokrovček, ki ne traja veliko časa. Ta preprost dodatek bo ustvaril veselo in rahlo brezskrbno vzdušje ob vsakem praznovanju, pa naj gre za rojstni dan ali zabavo. Tudi odrasli se bodo spet lahko počutili kot otroci.

Kako narediti obmetochny šiv ročno?Kako narediti papirnate rože.  Kako narediti cvet iz papirnega trakuMaska Freddyja Krugerja: ustvarjamo z lastnimi rokamiKako skrajšati hlače?  Kaj morate vedeti?Učenje osnov kvačkanjaVrste rokavov v oblekiVodne kroglice: kako si narediti svetlo dekoracijoKako narediti topiary to storite sami