FoodPro Preloader

Kako narediti aplikacijo vaze z rožami


Če niste zelo dobri pri risanju, vendar še vedno želite ustvariti, poskusite ustvariti sliko v tehniki uporabe. Vaza s cvetjem je odličen motiv za "poskus na pero". Spodaj lahko vidite različice različnih aplikacij. Risemo z otroki Če uporaba vaze s cvetjem ni potrebna za vas, ampak za otroka, potem je najlažji način, da ustvarite, kot sledi: najprej narisati celotno sliko, nato pa izrežemo najlepše podrobnosti iz njega in jih prilepite na kos papirja. Tudi to b

Če niste zelo dobri pri risanju, vendar še vedno želite ustvariti, poskusite ustvariti sliko v tehniki uporabe. Vaza s cvetjem je odličen motiv za "poskus na pero". Spodaj lahko vidite različice različnih aplikacij.

Risemo z otroki

Če uporaba vaze s cvetjem ni potrebna za vas, ampak za otroka, potem je najlažji način, da ustvarite, kot sledi: najprej narisati celotno sliko, nato pa izrežemo najlepše podrobnosti iz njega in jih prilepite na kos papirja. Tudi to bi moralo storiti. Otrok naj pripravi testno risbo vaze. Poleg tega plovilo ni nujno enobarvno. Če vaš otrok gre v umetnostno šolo, ima koncept o svetlobi in senci. Če pa otrok ne pozna te razlike, se ne zanašajte na srednješolskega učitelja. Bolje razložite razlike. Tako lahko z risanjem vaze za volumen takoj razrežete. Obračamo se na proizvodnjo cvetja. Vašemu otroku lahko ponudite, da nariše celo polje različnih marjetic, asterjev, vrtnic in zumbul. In potem izrežite vse slike. Na koščku keramike z zalepljeno vazo morate zbrati šopek. Po želji lahko iz dela narišete ozadje ali takoj zalepite obdelovanec na toniran papir.

Standardna aplikacija

Takšno plovilo bo enostavno narediti tudi za predšolskega otroka. Vazo z rožami iz papirja nanesemo v nekaj urah. Prvi korak je izdelava praznih mest. Nariši vzorec cvetja. Izgleda kot petverna detelja petih velikosti. Izdelujemo prazne kose, nato pa od njih zberemo cvetje. Mora biti vsaj 7 kosov, sicer šopek ne bo bujn.

Vzorec vaze za rože za uporabo zgoraj. Iz njega iz papirja izrežemo obliko keramične posode. Zdaj morate vzeti napeto ploščo in narediti ozadje. Najlažji način za rezanje velikega polkroga ali pravokotnika, ki bo simboliziral tabelo. Zdaj izmenično zlepite vse podrobnosti. Če želite razredčiti enobarvno občutljivo cvetje, lahko naredite svetlost zaradi listov. Izrežite jih iz zelenega papirja. Izgledati morajo kot trak, katerega konci so zaprti. Liste dopolnjujemo s kompozicijo.

Uporaba v školjki

Naredite takšno delo majhnega otroka ne more storiti. Seveda, otroci lahko držijo školjke na papirju, ne morejo vedno oblikovati oblike. Pojdimo na delo. Uporaba vaze s cvetovi je izdelana iz školjk različnih oblik. Prvi korak je sestava, ki je na voljo v centru. To bo vaza. Lepljen mora biti iz 3 velikih lupin. Sedaj morate pritrditi na nogo in grlo vaze. To je mogoče storiti na dva načina: ali najti primerne lupine ali razbiti veliko lupino na dele. Zdaj lahko preidete na izdelovanje cvetja. Najprej postavimo velike socvetje, nato pa naredimo majhne. V intervalih med cvetovi lahko izdelate vejice iz školjk.

Vaza na blazini

Takšne obrti bodo v hišo prinesle ne le lepoto, ampak tudi uporabnost v vsakdanjem življenju. Nanesite vazo s cvetjem na blazino pod silo celo začetnico iglo. To naredite tako, da poiščete ali šivate vzglavnik. Priporočljivo je celo izdelati nov izdelek, kot ga okrasiti. Zakaj? Ker v prvem primeru bo mogoče okrasiti izdelek na pisalnem stroju, v drugi različici pa je potrebno ročno šivati ​​rože.

Za izdelavo aplikacij morate obrezati staro tkanino. Iz velikega kosa izrežite obris vaze in jo zašijete v blazino. Ampak preostanek ostankov materiala narežemo na tanke trakove. Zložimo jih v trikotnike in jih pritrdimo z nitmi na blazinici, ki oblikujejo obris cvetja. Zaželeno je imeti socvetje na različnih višinah. Šivanje cvetja in vaza je lahko kontrastna nit in se pobere nit, ki ustreza izdelku. Ne pozabite na vezenje stebel.