FoodPro Preloader

Kako igrati prednost? Pravila


Igra preferenc se je pojavila v četrtem desetletju XIX. Stoletja in od takrat se je že od zgodnjega otroštva učila igrati karte. Po določenem času je poklic postal zelo priljubljen med ljubitelji iger na srečo in komercialne zabave. Prednost ceni sposobnost igranja, tukaj sreča ni posebej pomembna, čeprav igrajo za denar. Samo z

Igra preferenc se je pojavila v četrtem desetletju XIX. Stoletja in od takrat se je že od zgodnjega otroštva učila igrati karte. Po določenem času je poklic postal zelo priljubljen med ljubitelji iger na srečo in komercialne zabave. Prednost ceni sposobnost igranja, tukaj sreča ni posebej pomembna, čeprav igrajo za denar. Samo z lastnimi veščinami lahko dosežete dobre rezultate v tej aristokratski igri. Ime preference izhaja iz francoske besede preference. Prevedeno je - "prednost, prednost, superiornost." Prej je bila ta beseda imenovana visoka kartica. Ta izraz je bil prisoten pri drugih igrah s kartami. V primeru, na primer, adut.

V našem času prednost ni izgubila svoje priljubljenosti. Leta 1996 je bil sprejet kodeks.

V njem so bile določene splošne določbe, opisana so bila načela in pravila igre. Danes so turnirji zelo pogosto organizirani, v katerih lahko sodelujejo različni igralci. V obdobju razvoja računalniške tehnologije obstaja veliko simulatorjev, ki se igrajo, na katerih lahko izpopolnite svoje sposobnosti. Ko predvajate navidezno kartico, se računalnik porazdeli kot običajno. Zato na simulatorjih trenirajo, da bi še bolj postali profesionalni igralec in se na pamet naučili pravil. V našem času igra ni izgubila položajev, ki jih je zasedla v času zore svoje popularnosti. Zdaj, kot prej, se podjetja zvečer zberejo, da bi naslikala kroglo, da bi poskusila svojo srečo v tej zelo logični in razburljivi igri. Veliko ljudi igra prednost denarju.

Prednostna koda

Preferenčna federacija je napisala kodeks, da bi pravilno določila postopek igre na vseh stopnjah. Med njene glavne naloge sodi zaščita pravic vsakega posameznega igralca, ohranjanje enakih možnosti za zmago in izgubo vseh udeležencev. Tukaj podpiše, kako igrati, kakšna je odškodnina tudi v primeru nenamernega kršenja pravil igre in je vedno ustrezna. Kodeks vas uči, da v celoti podprete sprejeta pravila in ne dela, da bi se izognili njihovemu spoštovanju. Če je igralec zaradi malomarnosti ali nepazljivosti kršil zakon, mora biti pripravljen sprejeti kazen za to kršitev z dostojanstvom. Kot lahko vidite, je zelo resna zasedba igra preferenc. Pravila je treba strogo upoštevati. Kodeks, napisan in sprejet v igro, je namenjen kaznovanju prisilnih kršitev pravil in pogojev igre.

Zaradi različnih pravil, sprejetih na različnih ozemljih, je bilo treba oblikovati enoten zakon, ki bi uredil igro med udeleženci iz različnih držav. Za razvoj skupnih poštenih pravil in skupne terminologije, ki bi odpravila dvoumnost v razlagi pojmov, je bil kodeks napisan. Namen tega dokumenta je tudi zmanjšanje sporov, ki se nenehno pojavljajo med igro, ko ni enotnih sporazumov. V prihodnje se načrtuje organiziranje preferenčne lige. Določbe Kodeksa so neke vrste vrhovna pravica, ki temelji na rimskem pravu. Udeleženci morajo točno vedeti, kako igrati prednost. Pravila se morajo naučiti. Samo v tem primeru boste dobili pošteno in produktivno igro. Vsako leto se povečuje število ljudi, ki se želijo naučiti igrati prednost. Pravila igre za začetnike so se skušala čim bolj jasno registrirati v kodeksu.

Deck za igro

Igre s kartami: pravila in koncepti se začnejo s krovom. Preferenčni krov ima 32 kartic - 8 za vsako obleko. Glede na delovno dobo obleke so naslednji: črvi, diamanti, klubi, lopate. Ta prednost je pomembna pri trgovanju in naročanju pogodbe (igre). Vsako obleko sestavljajo: Ace, King, Queen, Jack, Ten, Devet, Osem, Sedem. Ko se igrate, se karte razdelijo na dve. Na začetku igre je lahko vsaka obleka označena kot adut. Trump se vedno šteje za starejšega od katere koli druge obleke. Pri snemanju ima vsaka obleka svojo oznako. Črvi - @, E - diamanti, & - klubi in pe - vrhovi. Imena kartic imajo tudi okrajšave: kraljica, na primer D, jack-J in tako naprej. Digitalna vrednost se zabeleži s številko. Pri naročilu igre je vrednost zapisana na prvem mestu, na drugi pa adut. Na primer

Podkupnina

Načelo zabave vključuje igranje z podkupninami. Ta zabava je znana kot športna preferenca. S pomočjo pravil določite tistega, ki bi moral podkupiti in napisati nekaj točk. Začnite igro z zavojem. Premik je prva kartica, ki je postavljena na mizo. Po vstopu v črvi, na primer, drugi igralci na mizo postavijo karte srčnega oblačila.

Samo v odsotnosti kartice te obleke, lahko postavite adut. Seveda, če ni obleke ali aduta, potem lahko daš katerokoli kartico. Običajno, če se igra nadaljuje, potem dajte kartico majhne vrednosti. Igralci se izmenjajo in postavljajo karte na mizo, najstarejši in adut pa prevzamejo celotno podkupnino. Prednost, za razliko od tisoč, igra gre tako, da vzamete podkupnino, in nasprotno, ne vzamete podkupnine. To je kot ženska želja - ne želim.

Vrste iger

Igre so razdeljene v tri vrste. Ta delitev obstaja v različnih vrstah preferenc. Ruska prednost ni izjema. V prvi igri podkupnine morate uganiti znesek, ki bi ga morali vzeti, medtem ko sami naročite adut ali se igrate brez aduta. Ko mora potrtostnik skušati ne vzeti samo enega podkupnine. In v tretji tekmi, rallying, bi morali vsi poskusiti, da ne bi podkupnine. Obstajajo igre, pri katerih morate na igro vzeti 6, 7, 8 ali 9-10 podkupnin. Vsakdo, ki ima svojo igro, mora pravilno oceniti možnosti, da igra urejeno igro. Pri obravnavi je pomembno izbrati takšno rally, ki bo v tem primeru prineslo več točk. Vse igre, ki jih mora udeleženec igrati, se imenujejo bullet.

Mesta igralcev

Bullet preferenc se začne z žrebanjem sedežev. To se zgodi tako: vsi potegnejo iz krova na zemljevidu in tistega, ki je potegnil najmlajšega, in najprej izbere mesto. Preostali del vzpona sedi v smeri urinega kazalca. Če dva risata iste karte, se razlikujeta po delovni dobi. Ace velja za najmlajšega.

Če se igrajo trije in četrti prihaja, se zabeležijo povprečne točke med kroglo in goro. Novinec zavzame mesto na levi roki tistega, ki je minil in začne prehoditi.

Distribucija kartic

Prednost kartice ima pri razdeljevanju kartic svoje značilnosti. Prvi, ki se obravnava, je tisti, ki zmaga, kot tudi igranje krajev. Podajte kartice v smeri urinega kazalca. Igralec, ki je začel shuffle, končal, postavi karte pred igralca na desno in ga povabi, da odstrani in premakne karte. Vsak igralec lahko zaprosi za mešanje kartic. Ko to stori, vrne kartice prodajalcu. Ko igralec na desni odstrani karte, se tisti, ki se ukvarja, še naprej distribuira. Če so med distribucijo kartice obrnjene, jih morate premešati. Odstranitev krova se mora izvesti ne v roki, ampak na mizi, tako da, ko vzamete karte, je na mizi vsaj še štiri. V primeru kršitve pravil o odstranitvi in ​​distribuciji morate postopek ponoviti. Če je igralec, ki strelja, odsoten, lahko to stori oseba, ki sedi desno od njega. Ko se porazdelitev izvede z napakami, se kartice na novo definirajo, dokler vse ne poteče brez kršitev. Za koliko kartic pri roki, vsakdo odgovarja zase, in na koncu igre, če je potrebno, vsi požanje sadove globe. Zato je treba takoj, ko se opazi neskladje, o tem govoriti pred začetkom igre. Če je pred začetkom prišlo do neskladnosti v številu kartic, lahko kartico ponovno posnamete ali pa igralcu dodate manjkajočo kartico. Glavna stvar je, da pravice tretjega igralca, ki ne sodelujejo v distribuciji, niso kršene. V vsakem primeru, če pride do izgube obresti, jih vlagatelj nadomesti. In če igralec začne igro z manj kot zahtevano število kart, bo kaznovan z denarno kaznijo največjega možnega plus. Zahtevki glede dostave se upoštevajo pred začetkom igre. Ko igralec vidi paket pred začetkom igre, mu ni dovoljeno sodelovati v trgovini. In če se igra odigra, mora vzeti prva dva podkupnine, ki se začnejo s kartico iz znane odkupninske kartice. V situaciji, ko je nekdo pomotoma vzel odkupnino zase, je krivdo premešal svoje karte in dajal ročniku, da ga izvleče. Pazi na nakup je prepovedan pred igro, celo trgovec. Kazen za kršitev - 5 točk navzgor. Kartic ne morete prikazati nasprotnikom, kot tudi gledati druge. Pred trgovanjem je vsakdo dolžan preveriti število svojih kartic in se strinjati, da ni zahtevkov za distribucijo. Po začetku trgovanja je razlika v številu kartic zabeležena, ker denarna kazen ni več trgovec, ampak tisti, ki ima motnjo.

Trgovanje

Takoj po distribuciji je tak proces igre kot trgovanje (ali dražba). Kdor naredi najvišjo stavo, dobi žreb in začne igro. Prvi se začne trgovati sedi na levi strani distributerja. To se imenuje prva roka.

Potem (v smeri urinega kazalca) - drugi in tretji. Če je to primerno, lahko pokličete igralce po vsem svetu - sever, zahod, jug, vzhod. Udeleženci se pogajajo po pravilu: vsak pravi, koliko lahko vzame podkupnine, če sprejme žreb, dodeli adut in začne igro. Konkurenca za pravico do igre se najprej začne z obljubo, da bo vzela šest podkupnin. Sprva pravijo, da bodo vzeli šest lopatic, šest klubov, šest tamburin in končno šest črvov, prva faza pa je zaključena s šestimi aduti. Potem se začne isto, toda za sedem podkupnin. Ko se vsi, razen enega, trguje, igralec, ki je zmagal na dražbi, prevzame ponudbo in lahko igra ceno, ki jo je povedal, ali kateri koli drug igralec, ki je dražji od tistega, s katerim je dobil ponudbo. Po končani dražbi ni mogoče dodeliti le škrtca, temveč ga je treba takoj prodati. Obstaja pravilo: pogajati se morate strogo po lestvi cen, ne morete preskočiti korakov. To je tako, da ima igralec idejo o tem, kdo ima močno obleko. Mizer lahko naročite samo na prvi premik. Če je igralec že začel s ponudbo in ni imenoval maserja, izgubi pravico, da v igri naroči škrto. Vsakdo, ki ne želi nadaljevati s trgovanjem ali ne more - zložiti. Če je ponudba klicana in ostali zavrnjeni, mora zmagovalec začeti igro, stava mora igrati, ni vrnitve. Ko so se vsi borili med trgovino, igrajo raspasovko - vsakdo poskuša vzeti čim manj podkupnin. Odkup se lahko odpre le za tistega, ki je zmagal v trgovini. Prevzame buy-in, napove končno ceno, ki ne sme biti nižja od prijavljene cene za trgovino, in začne igro. Če so bili prvi, in nato drugi roki zloženi, potem ima tretja roka pravico, da prevzame buy-in brez trgovanja in je dolžna sprejeti kakršno koli ceno v igri, razen škotca. Ko igralec pogleda odkup pred koncem dražbe, mu ni dovoljeno nadaljevati s trgovanjem. Če je hkrati povzročena škoda tudi drugim, potem je odškodnina (na račun kršitelja) dolgovana vsem igralcem. Če je buy-in odprt za javno gledanje in nekdo ni naredil druge ponudbe, se buy-in plača tistemu, ki še ni oddal ponudbe. Če je bil odprt buy-in in stave niso bile narejene z dvema igralcema, potem vsi odprejo karte in predlagajo, koliko bi lahko kdo igral cene, in nato zapisal kazensko polje z žvižgom. Na primer, nekdo bi lahko igral devet črvov in nekdo bi lahko igral šest tamburin: kazenski plošči beleži 52 žvižg za devet in sedem vistov razlike od njihovega dobička. V primerih, ko je igralec pred koncem trgovine vzel rypk in je igralec ostal, ki še ni trgoval, lahko slednji premeša karte uporabnika in v rypk nariše dva. V temi lahko igrate samo po predhodnem dogovoru. Pri igranju v mraku, če nihče ni prekinil sedem iger, se podkupnine štejejo za dvojno ceno. Če se po sedmih igrah prepustnica ponovno naroči v temi, se prekinejo z osmico, točke pa se štejejo v štirih. Trgovanje je mogoče - enkrat v temi. Prekinejo običajno ponudbo in se še naprej pogajajo za ceno. Kartice lahko odprete in se še naprej pogajate po stopnicah. Če je igralec zmagal v temi, nikomur ne pokaže žrebanja. Če je narejena šesta igra, potem mora vsak v pihanju v mraku, v drugih igrah pa je normalno. Pri igranju v temi se cena vsake igre podvoji. Preden igralec prevzame žreb, lahko pri igranju v temi spremenite ceno in razglasite škrto. Seveda se odpre buy-in in dvojna stava izgine. Še vedno je takšna igra, kot je škrga v temi. Tako igro prekinejo le z devetimi stavami v temi ali desetimi v mraku. S takšno igro se žrebanje izvede brez prikazovanja, ujamejo se v temi, z drugimi besedami, tisti, ki piščalko ne odprejo svojih kart.

Cena naročila

Ko je posel končan, zmagovalec dobi žreb, odstrani dve nepotrebni kartici in začne igro. Imenuje se točkovna straža in lahko dvigne ceno, ki jo pričakuje. Če igralec ne želi igrati ali pa število kart ni enako deset, se kaznuje z opustitvijo (globo) brez dveh na deklarirani igri. Ko je cena naročena, ni dovoljeno spreminjati kartic v rušenju. Po prvem premiku je prepovedano gledati rušenje. Če kršite to pravilo, se kaznuje ena podkupnina. In tudi če je igral, koliko naročil, potem se šteje kazen - brez njega.

Ko se vzame več, kot je potrebno, napišite eno manj. Če zavrnete nakup, lahko določite kazen v obliki dogovorjenega števila točk v gori. Pri resnih turnirjih pravilo ne deluje - nihče ne sme trpeti zaradi nezmožnosti, da bi aces v buy-inu. Če je igralec igralcu dal podkupnino, potem zapiše nagrado, kot če bi igral igro. Za ase, na primer, je v paketu napisano eno podkupnino, za asa in kralja iste obleke pa se beležita dva podkupnine. Dva asa v odkupu bodo stala tri podkupnine v premijah in samo ena podkupnina za igro. Toda to pravilo spet ne velja pri resnih rating igrah. Neznancem je nemogoče, da bi vas opozorili, in igralcu je nemogoče uporabiti pozive tujcev.

Mizer

Po trgovanju zmagovalni igralec začne igro. Napoveduje, če želi, igro višjo od tiste, ki jo je naročil, in začne jemati podkupnine z ali brez aduta. Če je igralcu naročena škrtava, to pomeni, da je igralec, ki je naročil, dal obvezo, da ne bo vzel nobenega podkupnine. Po tem, ko je nekdo zmagal na minuskuli, razkrije karte za buy-in. Po tem se vsaka od dveh kartic porušita (rušenje ni nikomur prikazano). V situaciji, ko poteza pripada igralcu, to stori, preden nasprotniki "položijo" (odprejo svoje karte), in če morajo igralci narediti pot, odprejo karte tudi pred prvim korakom. V maserju ni adutov, upoštevana je starost kart, premik gre igralcu, ki je nazadnje vzel podkupnino. Pri igranju v škrtcu lahko zapišete poravnavo, ko je v drugih igrah prepovedana. Vsa ta pravila pomagajo ugotoviti, kako igrati prednost.

Raspasovka

Igra se s tremi prehodi. Poskušati moramo vzeti najmanjše podkupnine. Pred tekmo se udeleženci strinjajo o tem, kje bo zabeleženo tekmovanje - navzgor ali navzdol. Pri različnih vrstah preferenc je vsaka podkupnina vredna zahtevanega števila točk v gori. Če igralec ne prevzame nobenega podkupnine, se zabeleži ena podkupnina, tisti, ki je vzel najmanjše število podkupnin, napiše določeno število žetonov drugim igralcem.

Če ni podkupnine, se napiše samo ena točka. Po koncu igre, tako kot z amnestijo, se odpisuje enako število podkupnin. Če ni adutov, lahko nosite katerokoli kartico, če nimate obleke. Če se igrajo štirje igralci, potem, ko se zbirajo, začnejo igro od odprtja prve karte trgovca, poleg tega najstarejši v obleki vzame podkupnino. Drugi korak poteka tudi iz žrebanja. In le tretji korak je igralec, ki je levo od tistega, ki se je podal. Drsenje v klasični igri se igra tako, da vsi igralci zaslužijo določeno število bomb.

Stroški iger

Pri različnih vrstah preferenc so za igre na voljo različne cene. Bullet je zabeležil cene, ki so bile naročene in odvzete med igro. Zapisi morajo upoštevati nekatera pravila točkovanja točk. Če ste dosegli več kot katero koli igro, ki bi jo lahko napisali za to igro, se preostale točke pišejo v drugih igrah ali odpisane od drugih žetonov. Končni rezultat v igri je določen z igranjem. Največ rekrutov je objektivna ocena zmage. To so osnovna pravila, kako igrati prednost. Prav tako je treba povedati, da lahko uporabite za določitev zmagovalca in število zmagovalnih rasposovok ali število podkupnin sploh raspasovkah. Ampak na koncu se šteje za razliko v virih. V finalu igre se točke vedno pretvorijo v denarno vrednost. Navsezadnje se preferenca za denar igra brez trpljenja vesti. Ta igra je prav za ta namen in ustvarjena. Kako igrati prednost, če ne morete tvegati?