FoodPro Preloader

Cvetovi iz klobas za klobase: navodila za izdelavo


Cvetovi iz balonov - originalna izbira dekorja. Ali načrtujete praznovanje in hišo želite okrasiti na izviren in lep način? Ustavite svojo izbiro na dekor, narejen v tehniki sukanja. To je umetnost napihovanja in obračanja balončkov za klobase v različnih skladbah. Kot dekor prostora, rože iz klobase kroglice so zelo pomembne in v povpraševanju danes. Uporabi

Cvetovi iz balonov - originalna izbira dekorja. Ali načrtujete praznovanje in hišo želite okrasiti na izviren in lep način? Ustavite svojo izbiro na dekor, narejen v tehniki sukanja. To je umetnost napihovanja in obračanja balončkov za klobase v različnih skladbah. Kot dekor prostora, rože iz klobase kroglice so zelo pomembne in v povpraševanju danes. Uporabite lahko storitve obrtnikov z veščinami za izdelavo dekorjev iz balonov. In če ste ustvarjalna oseba, potem vam ne bo težko naučiti, kako narediti svoje rože iz klobas. Sheme, fotografije, navodila in celo celotni video mojstrski tečaji za njihovo produkcijo si lahko ogledate na internetu ali v publikacijah o ročni obdelavi.

Cvetovi iz klobas iz klobase: Navodila DIY

Začetniki pri izdelavi cvetov iz balonov se morajo najprej naučiti izvajati najenostavnejši cvet iz ene klobase. Ne pozabite, da se pletenice izvajajo samo v eni smeri: v smeri urinega kazalca ali proti njej. Ball klobase težko pout, za to je bolje, da uporabite posebno črpalko. Krogla ne sme biti mehka, lahko se pri sukanju zlomi tesna krogla.

Da bi cvet zvili, morate napihnjeno kroglo prepogniti na pol in zavarovati z vozlom. Na nasprotni strani vozla, zavrtite žogo na pol. Nato zavrtite nastalo dvojno "klobaso" na dva mesta. Zložite žogico na mestih, kjer se zvijači kot ventilator. Nato s prsti držite sklepe na obeh straneh, jih zavrtite tako, da bodo s ključavnico povezani s središčem.

Če želite narediti pecelj in liste za cvet, morate napihniti kroglo z zeleno klobaso in zavezati vozel. Zavijte »tulipan«: s kazalcem leve roke potisnite kroglico navznoter, z drugo roko zgrabite to vozlišče, odstranite levo roko, zavrtite jo tako, da je vozel pod njo. Če želite narediti liste, morate zaviti dva mehurčka na isti krogli v ključavnico. Še vedno je treba združiti podrobnosti. V sredini krogle vstavite kroglo. Vse cvet iz žogice je pripravljeno! Samo nekaj minut dela - in pripravljeni cvetovi iz kroglic klobas. Navodila za izvedbo so na voljo tudi otroku.

Balonski cvetlični aranžmaji

Cvetje iz klobase za klobase, za katero so navodila predstavljena prej, lahko združimo v različne sestavke. Svetla talna vaza s šopek od 10-15 cvetov iz klobase žoge bo svetla točka v hiši. Stene in stopnice hiše lahko okrasite s celimi cvetličnimi venci balonov. Za okrasitev zaves in lestencev so narejeni majhni cvetovi iz kroglic. Poleg klobas za klobase se pri modeliranju cvetnih kompozicij z uporabo tehnike zvijanja uporabljajo običajni okrogli in ovalni baloni.

Cvetovi iz balonov ne bodo le okrasili vašega doma, ampak tudi razveselili vašega otroka. Predstavljajte si, koliko radosti in veselja mu bo povzročilo veliko število kroglic po razstavljanju kompozicij. To bo kaj igrati in vaš otrok, in vsi otroci sosedov.

Vsak od vas bo s svojimi rokami lahko naredil lep in izviren dekor za vaš dom - cvetje iz klobase. Navodila za izdelavo takšnih barv omogočajo spoznavanje spretnosti zvijanja za vsakogar. Vso srečo v vseh vaših prizadevanjih!

Pletena škatla: uporaba, samoproizvodnjaRep trak: kaj je, kako se uporabljaŠablona je nepogrešljivo orodje pri notranji opremi.Sklopka za roke: mojstrski razred in vzorciSlavni fotograf Nigel Barker: kariera, osebno življenje, deloKvačkani vzorci: izvirne ideje, opis fotografije, nasvetiNajboljše igre za dve osebiPletene palčke z iglami za pletenje - ustvarjajo lepoto z vzorci ali vzorci