FoodPro Preloader

Kako narediti edinstven primer za bliskovni pogon z lastnimi rokami?


V sodobnem svetu so flash diski univerzalni medij, na katerega lahko prenesete različne datoteke (glasbo, filme, igre) in jih prenesete na druge naprave. Ker so bliskovni pogoni zelo majhni in lahki, jih lahko vedno nosite s seboj in po potrebi odprete datoteke, ki so na njih. Da bi se vaš pomnilniški medij razlikoval od drugih, lahko naredite primer za bliskovni pogon z lastnimi rokami. R

V sodobnem svetu so flash diski univerzalni medij, na katerega lahko prenesete različne datoteke (glasbo, filme, igre) in jih prenesete na druge naprave. Ker so bliskovni pogoni zelo majhni in lahki, jih lahko vedno nosite s seboj in po potrebi odprete datoteke, ki so na njih. Da bi se vaš pomnilniški medij razlikoval od drugih, lahko naredite primer za bliskovni pogon z lastnimi rokami. Razlogi za zamenjavo zunanjega dela so lahko naslednji:

 • Poškodba zunanje lupine bliskovnega pogona.
 • Gumijasti napisi, napolnjeni na ohišju.
 • Moteče oblikovanje.
 • Želja, da telo postane edinstvena in lepa.

Flash pogon z izvirno in dobro izdelano torbico je lahko odlično darilo, ki ga bomo dolgo časa zapomnili.

Potrebni materiali

Obstaja veliko idej, iz katerih lahko naredite pogon bliskavice. Ta članek se bo štel za lesen primer za bliskovni pogon z lastnimi rokami.

Za to boste potrebovali:

 1. USB pogon, ki ga želite spremeniti.
 2. Lovski nož ali običajen oster nož.
 3. Lepilo (po možnosti pištola s palicami).
 4. Klešče.
 5. Bar želenega lesa, iz katerega bo izdelan trup.
 6. Brusni papir.

Proizvodni proces

 1. Prva stvar, ki jo potrebujete za notranjost starega bliskovnega pogona, torej odstranitev lupine. Če želite to narediti, potrebujete oster nož, tako da lahko dvignete rob in odstranite del telesa. Če je lupina sestavljena iz polnilnega materiala, potem z nožem morate iztakniti zaklepni element, ki se nahaja v bližini prednje osnove bliskovnega pogona. To je treba opraviti previdno, da ne poškodujete matične plošče in je ne poškodujete.

 2. Če želite narediti primer za bliskovni pogon z lastnimi rokami, morate pripraviti novo lupino lesa. Če želite to narediti, morate izvlečeni del bliskovnega pogona pritrditi na vrstico in narisati črto svinčnika, da zmanjšate želeno velikost.
 3. Ko odrežete odvečni del drevesa, morate prerezati palico na enake dele in nato izrezati podrobnosti, podobne staremu. Notranjost dreves je treba odstraniti, da se prilega matični plošči.

 4. Za rezanje utorov ne poškodujete mehanizmov, lahko jih obdelate z brusnim papirjem.
 5. Prav tako morate s pomočjo istega papirja gladko obdelati površino lesenega ohišja.

Zgradite flash pogone

Zdaj je ostalo, da pritrdite bliskovni pogon v lesenem okvirju. V ta namen je treba napravo najprej namestiti v en del telesa, nato pa celotno površino napolniti z lepilom. Drugi pokrijemo z lesenim delom od zgoraj in nekaj časa stisnemo konstrukcijo s kleščami, da se bo lepilo posušilo in držalo lupino nedotaknjeno.

Na tej montaži je končano. Vse štrleče elemente lepila ali lesa lahko narežemo z nožem, z ostrim robom pa gladimo s smirkovim papirjem. Na tej stopnji je postopek izdelave lastnih rok na primeru za bliskovni pogon končan.

Preverjanje naprave

Po vseh akcijah z lupino, seveda, morate preveriti delovanje bliskovnega pogona. Če so vsi ukrepi pravilno izvedeni in kontakti niso poškodovani, bo naprava delovala dobro.

Obstaja tudi veliko drugih idej o tem, kako narediti primer za bliskovni pogon z lastnimi rokami. To lahko na primer naredite iz:

 • majhne igrače;
 • podrobnosti o oblikovalcu;
 • pokrovitelj itd.

Tukaj morate preprosto uporabiti fantazijo in narediti edinstveno stvar.

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom. Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje. Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec. Vzorec ženskega zimskega plašča