FoodPro Preloader

Okusni ježi iz hrušk in grozdja


Sestavine iz sadja in zelenjave postanejo resnična dekoracija počitniške mize. Kuharji prihajajo z novimi in novimi okusnimi "obrti", ki jih včasih celo obžaluje, saj so tako lepe in čudovite. Carving je ime “umetnosti” ustvarjanja kompozicij iz sadja in vsakdo jo lahko obvlada. Morate se učiti od najlažje izdelave obrti, kot je tista, ki jo vidite na fotografiji v tem članku. Povedali va

Sestavine iz sadja in zelenjave postanejo resnična dekoracija počitniške mize. Kuharji prihajajo z novimi in novimi okusnimi "obrti", ki jih včasih celo obžaluje, saj so tako lepe in čudovite. Carving je ime “umetnosti” ustvarjanja kompozicij iz sadja in vsakdo jo lahko obvlada. Morate se učiti od najlažje izdelave obrti, kot je tista, ki jo vidite na fotografiji v tem članku. Povedali vam bomo, kako so ježi izdelani iz hrušk in grozdja. Zahvaljujoč mojstrskemu razredu, ki je predstavljen tukaj, lahko vsak od vas opravi takšno vitaminsko sestavo. Preberite opis, dobite potrebne dobrote iz hladilnika in se potopite v sladki ustvarjalni proces.

Priprava materialov za sestavo "ježkov" hrušk in grozdja

Najprej bomo izbrali sadje in jagode. Hruške kuhajo trdo, podolgovate. Sadje ne sme biti odtisov iz izboklin in prask. V grozdje, dajo prednost gosto, mesnate velike jagode.

Krmila vitaminskih dobrot, za sliko potrebujejo tudi nageljnove žbice ali rozine, jagodičje ribeza. Pritrdite vse elemente sestave z uporabo zobotrebcev.

Preden začnete izdelovati obrti "Jež" hrušk in grozdja, poskrbite za razpoložljivost potrebnih pripomočkov in orodij. Potrebovali bomo veliko ploščato posodo za nastavljanje figur, rezalne deske in noža. Še vedno pripravite čiste rokavice in serviete. Ko bodo priprave končane, lahko začnete izdelovati okusne obrti "ježi" iz hrušk in grozdja.

Opis postopka priprave vitamina

Na koži hruške naredite zarez v krogu, ki se umakne z ozkega roba plodov 3-4 cm. Nato z nožem s skrbnim gibanjem odstranimo zgornjo lupino zarodka. Tako ste oblikovali obraz sadne živali. Da bi ježek haze od hruška enakomerno, odrežite lupino po vsej dolžini sadja od spodaj.

Izdelek položite na posodo. Nato izvedite "igle". Zobotrebci brusijo vsako grozdje v sredini. Vstavite obdelovanec v sadež po površini "hrbta". Najprej napolnite z iglami osrednji del zarodka, nato pa strani do samega dna. Naredi jež očesa semen klinčkov ali rozin. Kot žleb uporabite jagode ribeza ali temno grozdje. Na hrbtni strani kljukate jagode ali maline. Podobno izvedite drugega ježa. Postavite jih na krožnik. Če želite, lahko pripravite celo družino vitaminov iz manjših sadežev.

Na zapisku

Ker je kompozicija "ježi" hrušk in grozdja narejena iz svežega sadja, območje "obraza" pa je olupljeno, se lahko čez nekaj časa zatemni in izgubi estetski videz. Če je treba plovilo obdržati nekaj ur, vam priporočamo, da ga takoj po kuhanju potresete s sveže stisnjenim sokom limone ali limete. Pred prihodom gostov v hladilnik shranite sadne in jagodne ježe. Sladki rezbar za vas!

Kako narediti užitne šolske potrebščine: recepti in razkošnostiOsupljive slike, ki jih zlahka zamenjate s PhotoshopomShahl Engelna: shema in opis.  Pletenje s šalom iz škarjLjudje so se odločili, da bodo ustvarili najljubše otroške fotografije, rezultat pa je bil zelo smešen.Kako sušiti pomaranče za dekor.  Zanimive ideje o uporabi posušenih citrusovCrochet lekcije: jaknaSpregovorimo o tem, kako kvačkati krpico z raztegnjenimi zankamiKvačkane čevlje: shema in opis pletenja