FoodPro Preloader

DIY balonsko krilo


Balonsko krilo je zelo zanimiv in nenavaden model. Podobnost z „balonom“ je pritrjena z zloženimi robovi in ​​dodatnim volumnom. Zato je to krilo dobilo takšno ime. Je skoraj univerzalna: lahko služi kot del poslovne in vsakodnevne obleke. Lahko ga nosite na romantičen datum in celo na najbolj svečane priložnosti. Balonsko kri

Balonsko krilo je zelo zanimiv in nenavaden model. Podobnost z „balonom“ je pritrjena z zloženimi robovi in ​​dodatnim volumnom. Zato je to krilo dobilo takšno ime. Je skoraj univerzalna: lahko služi kot del poslovne in vsakodnevne obleke. Lahko ga nosite na romantičen datum in celo na najbolj svečane priložnosti.

Balonsko krilo lahko združite z različnimi stvarmi. Ostale podrobnosti garderobe so izbrane individualno, odvisno od primera. Upoštevati je treba le en odtenek: oblikovanje balonastega krila je takšno, da vizualno zmanjša dolžino nog. Zato oblikovalci priporočajo čevlje z visokimi petami ali klinastimi sandali.

Ena od edinstvenih bo krilo balon, šivane skupaj. Vzorec tega modela ni tako zapleten, kot se zdi na prvi pogled. Najdete ga lahko na internetu ali v kateri koli reviji za šivanje. Glavna skrivnost krila je, da mora biti obloga krajša od glavnega dela.

Tkanini pri šivanju namenjamo veliko pozornosti, saj je od nje odvisno, kje boste nosili novo stvar - za strog dogodek ali za bolj igrive primere.

Po tem boste morali izbrati stil krila po vaših željah. Toda vsaka balonska krila so sešiti iz več delov. Njegov zgornji del lahko ponovi vsaka igla, ki pozna izraze "sonce" ali "pol sonce". In za tiste, ki so pozabili, se spomnimo: vzorec "sonce" je pravilen krog, z okroglim izrezom na sredini. Izrezan je na tkanini, prepognjen na pol, obrnjen navzdol. Druga možnost je polkrog s podobnim rezom. Osrednji zarez se izračuna po formuli: polovica pasu je razdeljena na tri in minus 1 cm za boljše prileganje.

Izberite katero koli od teh možnosti, odvisno od tega, ali želite bučno krilo ali ne. Glavna stvar - pri rezanju ven, dodamo 25-30 cm na dolžino želenega krila.V spodnjem delu, nasprotno, bo nekoliko krajša. Šivajte še lažje: to je trapez, to je ravna, rahlo razkropljena krila.

Po izrezu detajlov zgornjih in spodnjih kril jih izrežemo in šivamo. Zberite rob zgornjega dela, pometite čez dno in šivajte na pisalnem stroju. Ostala bo povezati dva dela in šivati ​​v pasu.

Mimogrede, če ste rahlo na vrhu zgornjega in spodnjega krila glede na drug drugega, dobite originalen in moden vijačni učinek.

Naredite si lažje pri sebi. Oblačite spodnje krilo z vrhom, ki je pritrjen na njo, nato dvignite zgornji del krila do nivoja pasu in ga zavrtite do želene stopnje premika in ga pritrdite s krojačimi zatiči. Naše krilo bo imelo mehke repove in ostane samo šiv. Tukaj je balonsko krilo. Fotografije vam bodo pokazale, kako okrasite in okrasite izvirna nova oblačila.

Vrh je lahko okrašen s širokim pasom ali jarmom. Lahko okrasite po svojem okusu: šljokice, vezenine, čipke, dekorativni cvet itd.

Prav tako lahko eksperimentirate s tkaninami: na primer, naredite zgornji del pregleden, tako da bo rezultat videti preprosto osupljiv! V vsakem primeru je balonska krila, narejena z roko, še en razlog za ponos na sebe.

Vojaška oprema naredi sam iz odpadnega materiala.  VzorciNaredi si sam paradižnik: zanimive idejeVzorec klobučevine je osnova za najljubšo igro ali dekorMojster razred kako narediti lotus origamiObleka v grškem slogu z lastnimi rokami.  Ekspresna možnostKonopljina vrv ali ChuniObrt iz zgoščenk.  Kaj narediti za CD-jeTkanje iz vrbe za začetnike korak za korakom: tehnologija, mojstrski tečaj, sheme, zanimive ideje in priporočila