FoodPro Preloader

Cvetje iz sladkarij to storite sami: mojstrski tečaj za začetnike. Tulipani in Candy Roses


Kaj dati žensko v delu počitnice? Idealna možnost je vedno obravnava rože in sladkarije. In kaj, če združiš ta dva darila v eno? Vsako dekle bo prijetno presenetilo tako presenečenje, ko bo v vsakem koru našla svoje najljubše sladkarije. Poleg tega, da rože iz sladkarije z lastnimi rokami je snap. Spoznajmo

Kaj dati žensko v delu počitnice? Idealna možnost je vedno obravnava rože in sladkarije. In kaj, če združiš ta dva darila v eno? Vsako dekle bo prijetno presenetilo tako presenečenje, ko bo v vsakem koru našla svoje najljubše sladkarije. Poleg tega, da rože iz sladkarije z lastnimi rokami je snap. Spoznajmo zapletenost tega procesa.

Kaj sladkarije izbrati

Šopek cvetja iz sladkarij se začne prav iz slednjega. To naj bi bilo ravno sladkarije, ki raje dekle. Če ne poznate okusa junaka priložnosti, izberite nekaj dragega in elegantnega. Karamelni bonboni v takšnem darilu bi bili neprimerni.

Najbolj primerno je delo z bonboni v ovitku z repom. Služil bo kot odličen kraj za pritrditev potaknjencev bodočega cvetja. Če ni repa, lahko malo goljufate: zavijte sladkarije v prozorno embalažno folijo in iz nje oblikujte želeni element.

Pri delu s sladkarijami si zapomnite, da so to živilski izdelki. Iz tega razloga ni priporočljivo kršiti celovitosti paketa. To bo prihranilo sladkarije pred okužbo z bakterijami in paraziti, ki lahko povzročijo bolezni ljudi.

Zdaj, ko vsi vemo za sladkarije, naj razumemo, kako narediti rože iz sladkarij.

Potrebni materiali

Rože iz sladkarij z lastnimi rokami so narejene iz krep papirja. Zato je pomembno, da se ga nahajate v večih odtenkih v najbližji trgovini obrti. Bolje je, da izberete drage in goste materiale z razmerjem raztezanja 110%. Z njim je lažje delati, cvetovi bodo bolj prefinjeni, šopek pa bo trajnejši, kar pa ni tako nepomembno.

Poskrbite tudi, da imate:

  • ozek lepilni trak;
  • sukanec za šivanje v tonskem papirju;
  • floristična žica;
  • časovni trak zelen ali rjav;
  • lepilo ali pištolo za lepilo;
  • vladar;
  • škarje.

Odvisno od oblike šopek cvetov iz bonbonov, boste morda še vedno potrebovali: peno ali floristično oazo, ovojni papir, košaro ali druge pripomočke, v katerih boste oblikovali svoj dar. Govorili bomo o tem, kako narediti šopke na samem koncu članka, zdaj pa moramo ugotoviti, kako so rože izdelane, ker brez njih spektakularno darilo ne bo delovalo.

Začnemo z najpreprostejšim

Najenostavnejše barve sladkarij lahko naredite z minimalno ceno. Na primer, kupite lizike, jih vtisnite v peno in vse okrasite z lepim ovojnim papirjem. Ta možnost bo veliko darilo za najstnika, lahko pa ga predstavite tudi kot šalo glavnemu darilu.

Prav tako lahko vzamete bonbone z večbarvnimi ovoji in jih oblikujete v cvetje na žici. Prav tako naredijo liste. Vstavite jih v vrč in predstavite to nenavadno cvetico deklici.

Druga možnost - cvetje iz tablet ali sladkarije "Montpensier". Vzemite ovijalni papir in naredite od njega "vrečke", v katerih morate zaspati naše sladkarije. Menimo, da vas ni treba opominjati, da morate v tem delu imeti sterilno čistočo na površini.

Te vrečke pritrdite s repi navzdol do žice. Iz več teh brstov lahko ustvarite nenavaden šopek, ki točno nasmehuje osebi, ki ji je namenjena.

Izdelava jedra brstov

To je osnova, na kateri bo kasneje ustvarjena sama cvet, in ni pomembno, kaj bo to: tulipan, vrtnica, marjetica ali zvonček. Večina jih je narejenih na ta način. Torej, kako začeti izdelovati rože iz sladkarij z lastnimi rokami? Za začetnike bo najlažje slediti temu navodilu:

  • Vzemite ovojnico z repom in žico.
  • Scotch tesno veter sladkosti v prihodnje potaknjenci.
  • Prepričajte se, da ovoj ni poškodovan, in sladkarije tesno sedel na njegovo podporo.

Seveda obstaja način, na katerega je končni brus pritrjen na žico. Ampak to je malo težje. Zato, dokler ne pridete do določene stopnje spretnosti, je bolje, da pred začetkom dela razgrete sladkarije.

Zaradi pravičnosti je treba omeniti, da obstajajo načini, s katerimi sladkarije sploh niso pritrjene na cvet, tako da jih je mogoče zlahka odstraniti. Toda za to mora biti sam brst dovolj gost, kar velja tudi za povečano stopnjo kompleksnosti dela.

Izdelava žafranov

To so preproste obrti, ki se zlahka spreminjajo v sladkarije. 8. marca bodo ti šopki veliko darilo. Ustvarjeni so, kot je prikazano na sliki zgoraj in spodaj.

Najprej morate odrezati trak krepa približno 15 cm široko čez gube. Prilagodite njegovo dolžino glede na velikost samega bonbonov. Na njem naredite 2 zarezi okoli 10 cm, ki bosta podlaga za izdelavo cvetnih listov.

Odmaknite se približno 5 cm od roba traku, ga zavrtite enkrat in ga upognite na mestu, kjer se zvijte navzdol. Na mestu, kjer se je pojavil vozel, rahlo raztegnite obe plasti krepa rahlo, da oblikujejo polkrožno konkavno latico.

Lahko nadaljujemo z montažo cvetja. Na žico ovijte sladkarije in skušajte listi nekoliko prekrivati ​​in skoraj popolnoma skriti sladkarije na vrhu. Za ta papir se lahko rahlo zbere na dnu.

Potem tesno ovijte bud z nitjo, tako da se zanesljivo drži stebelne žice. Nato naredite majhne liste zelene papirja in jih ovijte z dnom brstičkov. Na zadnji stopnji morate žico skriti s trakom. Na ta način naredite nekaj cvetov, da naredite polno cvetico. Na enak način lahko ustvarite in tulipane iz bonbonov. Samo cvetni listi morajo biti pet. Če želite to narediti, razdelite želeno dolžino krepa ne na 3 dele, temveč na 5, in jih naredite nekoliko ožje, tako da se lepo prilegajo okrog sladkarij v eni plasti.

Druga različica tulipanov

Ustvarjanje cvetja iz sladkarij je razburljivo doživetje. V njem je več različnih tehnik dela, tako da so umetni brsti izdelani kot pravi. Za izdelavo tulipanov iz sladkarij ne potrebujete visoke ravni spretnosti. Samo malo vztrajnosti.

Torej za delo potrebujemo sladkarije na žici, krep, škarje in materiale za pritrjevanje.

Papir razrežite po vlaknih v tanke trakove. Njihova širina bo ustrezala velikosti cvetnih listov tulipanov. Narežite ga v pravokotnike in na eni strani rahlo zaobljene, da dobite obliko pravega cvetnega lista.

V spodnjem delu krep raztegnemo tako, da se oblikuje okrogel zob. Na robove se ne dotikamo preveč. Iz takšne manipulacije bo vrh cvetnega lista rahlo upognjen navznoter, in bo pridobil želeno obliko.

Zdaj vzamemo sladkarije in eno za drugo navijemo naše praznine. Pomembno je vedeti, da se cvetni listi rahlo prekrivajo. Dent - to je kraj, kjer bi morale biti sladkarije. Ko se cvet zbere, spodnje konce brstičja prekrijemo z vrsto traku.

Ne pozabite, da tulipan nima listov blizu rože. Zato njegova kopija ne bi smela biti. Toda na steblo lahko pritrdimo dolge liste. Če želite to narediti, jih razrežite v obliki klina zelene papirja, jih navijte z nitjo in ta prostor prekrijte z istim cvetličnim trakom.

Kraljica cvetov - Rose

Tulipani ali žafraniki so velika darila, vendar jim ne marajo vsaka dekleta, kar ne moremo reči o vrtnicah. Iz bonbonov se izkažejo tudi za neverjetne. Potrebno je le malo truda. Obstaja več načinov za ustvarjanje teh cvetov. Poglejmo nekatere izmed njih.

Izrežite dolg in širok trak krepov po raztegljivih gubah, ga zložite z harmoniko in na eni strani narežite polkrog, tako da bo vsak del izgledal kot cvetni list. Tanke reze lahko naredimo za dve tretjini širine samega obdelovanca. Tako bodo cvetni listi bolj neodvisni.

Raztegnite gredico in jo raztegnite tik nad spodnjim robom, da so cvetni listi konveksni, kot pravi cvet. Vzemite sladkarije na žico in začnite jo zaviti tesno s pripravljenimi cvetnimi listi, za to pa morate spodnji rob zmešati z harmoniko. Prepričajte se, da se malo prekrivajo. Ko položite vse cvetne liste, jih navijte z navojem, tako da ne zdrsnejo po rezanju.

Zdaj je čas, da oblikujemo sam brst. Notranji cvetni listi potrebujejo malo pritiska, tako da pokrivajo jedro. Zunanji se morajo razkrivati ​​čim bolj. Če želite oblikovati čudovit vrtilni rob, vzemite tanko iglo, zobotrebce ali kemični svinčnik. To orodje potrebuje malo zvijanja robov cvetnih listov, kot prava roža. Tukaj je naš bud in pripravljen. Ostaja samo, da se priloži zelene liste in skrije vse cvetlični trak.

Bolj gost

Zgoraj opisana vrtnica je videti lepa, vendar so njene cvetne listi zaradi rahlega buda zaradi še vedno problematične medsebojne težave. Zato obstaja še ena možnost, ki vam omogoča izdelavo vrtnic iz čokolade.

Za to krep morate razrezati v pravokotnike, od katerih vsak postane latica. Eden od robov je zaokrožen s škarjami, sam pa se raztegne, robovi pa ostanejo nedotaknjeni.

Zdaj vzamemo sladkarije z žico in nitjo in začnemo oblikovati brstiček. Vsak cvetni list je priložen posebej. Prednost te metode je, da lahko izberete najbolj optimalno mesto za vsak element, tako da bo videti čim bolj naravno.

Ko je cvet popolnoma sestavljen, se lahko robovi zunanjih cvetnih listov rahlo raztegnejo in zavijejo. Tako bo našel bolj naraven videz. Dekoracija rezanja je enaka kot pri prejšnjih metodah: lepljenje listov pod bud in ovijanje stebel s cvetličnim trakom.

Neodprte vrtnice

Ti brsti so prav tako zelo priljubljeni pri ženskah zaradi svoje lahkotnosti in milosti. Zato je smiselno, da takšne rože izdelamo iz sladkarij z lastnimi rokami. Lahko so kot del šopeka z bujnimi popki, pa tudi samostojna kompozicija.

Obstajata samo dva cvetni listi takšne vrtnice, a izgledata neverjetno. Za njih naredite praznine, kot pri prejšnji metodi: izrežite in povlecite posamezne pravokotnike.

Razlike se začnejo šele v fazi sestavljanja cvetja. Postavite dva prazna mesta drug na drugega in ovijte sladkarije. Lahko naredite majhen premik cvetnih listov, tako da bo popek bolj teksturiran.

Navijte cvetne liste na nit. Zdaj je treba zunanje robove malo raztegniti, da bo pop pol odprt. To je dokaj preprost način za izdelavo rož iz sladkarij, vendar je učinek včasih boljši od tistih bolj zapletenih različic. Še posebej ugodno, gledajo v ogromne šopke, kjer je rezultat cvetov na desetine.

Oblikovanje šopek

Tukaj imamo že veliko cvetja, vendar jim ne bomo dali brezskrbnega ograje. Iz njih je potrebno pripraviti svetle in praznične šopke, ki jih dekleta ne bodo takoj razlikovali od pravih. Tukaj lahko uporabite svoje znanje o floristiki in ikebani. Lahko pa preprosto vklopite fantazijo.

Kako enostavno je pakiranje sladkarij cvetje z lastnimi rokami je prikazano v video spodaj.

Ta možnost je kot nalašč za brstičke, kot so tulipani. Takšno ovojnico lahko ustvarite iz kateregakoli embalažnega papirja, ki je na voljo ali ki se prodaja v cvetličarnah.

Roses, na drugi strani, niso povsem primerne za dajanje, saj se lahko njihovi bujni popki sperejo. Ampak tukaj so kot nalašč za presenečenje dekle s košaro sladkarij rože. Kupite ga lahko v cvetličarni ali cvetličarskem salonu.

Na dnu košare morate položiti debelo peno ali oazo. Za to se razreže v obliko dna, tako da se prilega precej tesno in ne zaviha pod težo bodočega šopeka. Če uporabljate peno, preden jo dokončno namestite, jo ovijte z zelenim papirjem, tako da se med barvami ne pokaže.

Zdaj vzamemo vrtnice in začnemo oblikovati šopek iz njih. Da se spodnji del ne zdi prazen, lahko naredite majhen trik: narežite kvadratke iz zelene papirja različnih odtenkov, dvakrat skupaj zložite dva skupaj in pritrdite na zobotrebcem. Takšna tehnika bo pomagala skriti grdo dno in dodati našo buket.

Nevidno darilo

Ni nujno, da podarite vazo, vrč ali druge jedi. Predstavite jih z buketom sladkarij. Za to vzemite peno in jo prilepite v posodo. To bo osnova za ustvarjanje naše kompozicije.

Spodnji del je mogoče skriti na enak način kot v prejšnjem primeru, lahko pa ga zavijemo v darilno embalažo tako, da v podnožje šopeka namestimo krilo. Tako bo glavno darilo dolgo ostalo neopaženo, kar bo še eno presenečenje za lastnika.

Dodatni dekor

Da bo šopek videti bolj eleganten in bogat, poleg papirnatih cvetov, je v njem mogoče uporabiti tudi industrijske umetne. Popolnoma dopolnjujejo sestavo. To še posebej velja za majhne rože, ki ustvarjajo precej grobo krep ne bo delovalo.

Lahko kupite v cvetličar trgovinah metulji ali ptice. Prav tako so videti povsem donosne v ozadju cvetja in dodajo šopek slikovitosti. Suhe rože, spirale iz ratana in drugi elementi, ki jih uporabljajo cvetličarji pri svojem delu, bodo primerni za ustvarjanje kompozicij.

Za zaključek

V članku nismo podali niti enega mojstrskega tečaja za sladke brstice. Cvetje iz sladkarij to storite sami ni sploh težko. In v to ste prepričani. Zakaj jih je mogoče dati? Za vse, vendar je to mogoče in brez razloga, samo da prosim dekle, sestro, mamo, dekle.

Takšni šopki so postali tako priljubljeni, da jih včasih tudi neveste naročijo za poroke. Njihove prednosti so očitne: ne bodo šepale, ne bodo letele okrog, brsti bodo lahko izdelani iz katere koli barve, da se bodo ujemali z oblekami in celotno odločitvijo o poroki.

Ne bojte se poskusiti in ustvariti. To vam bo zagotovilo veliko užitka in obilo daril za sorodnike in prijatelje za različne počitnice.

Pletena škatla: uporaba, samoproizvodnjaRep trak: kaj je, kako se uporabljaŠablona je nepogrešljivo orodje pri notranji opremi.Sklopka za roke: mojstrski razred in vzorciSlavni fotograf Nigel Barker: kariera, osebno življenje, deloKvačkani vzorci: izvirne ideje, opis fotografije, nasvetiNajboljše igre za dve osebiPletene palčke z iglami za pletenje - ustvarjajo lepoto z vzorci ali vzorci