FoodPro Preloader

Kako narediti TV iz papirja: dve preprosti možnosti


Lutkovni svet očara s svojo podobnostjo življenju ljudi. Ljubitelji Barbie in druge lepotice iz plastike poskušajo ustvariti majhno igračo, ki bo izgledalo kot njihova okolica. Lutke gradijo hiše, izdelujejo pohištvo, izumljajo gospodinjske aparate. Življenjska lutka V hiši za lutke mora biti TV. Kako v

Lutkovni svet očara s svojo podobnostjo življenju ljudi. Ljubitelji Barbie in druge lepotice iz plastike poskušajo ustvariti majhno igračo, ki bo izgledalo kot njihova okolica. Lutke gradijo hiše, izdelujejo pohištvo, izumljajo gospodinjske aparate.

Življenjska lutka

V hiši za lutke mora biti TV. Kako v modernem svetu brez modre škatle? Izdelava televizorja iz papirja, tako kot prava, ni težka. Lepotica zlatih las v nekaj minutah bo imela to stvar, če so njeni lastniki oboroženi s potrebnimi materiali in z malo potrpljenja.

Za barbie

Obstajajo načini, kako narediti televizijo iz papirja. Dovolj so za rezanje po konturi in lepljenje delov.

Končni model je treba premazati z lakom ali PVA lepilom in pustiti nekaj časa, da se popolnoma posuši.

Obstaja še ena metoda po izumu "modre škatle" za malo princesko.

Da bi lutka Barbie imela televizor v hiši, mora lastnik začeti delati. Za začetek bomo pripravili gradiva za delo:

 • Škatla za ujemanje;
 • Škarje;
 • papir;
 • barve.

Sledite preprostim navodilom, da si televizor sami pod močjo tudi za otroke:

 1. Iz škatle za tekmo morate odrezati okno na sredini sprednje strani.
 2. Pokrijte pokrov na škatli in ga pobarvajte v želeno barvo. Ni nujno, da izberete temno barvno shemo - modra in roza TV se popolnoma ujema s svetlo paleto hišice za lutke.
 3. Od plastelina, zavihajte več kroglic - to bodo gumbi za modri zaslon. Zlepite jih na stran. Enako načelo je, da noge pod TV.
 4. Za zaslonsko sliko je na voljo več možnosti: pritrditi določeno sliko ali animirani magnet na "TV". Ampak to je mogoče storiti drugače. Izrežite dolg trak, ga razdelite na majhne kvadrate in v vsakem delu narišite različne ploskve ali lik, ki občasno spremeni svojo pozo.
 5. Tak trak vstavimo v okno zaslona iz »prvega okvira« in ga počasi potegnemo proti sebi. Slika se premika, TV "deluje".

Televizijsko poročilo

Za glasno otroško igro obstaja še en način, kako narediti TV iz papirja. Gre za velik, volumetričen modri zaslon, s katerim bodo fantje lahko sami povedali novice, imeli predstave in različne programe.

Za izum velikega televizorja potrebujete naslednje elemente:

 • kartonska škatla;
 • žica;
 • gumbi;
 • Škarje, noži za pisalne potrebščine;
 • lepilo za vroče taljenje;
 • barve.

Postopek je dokaj preprost:

 1. Označite zaslon televizorja na škatli in ga previdno izrežite z nožem za pisalne potrebščine.
 2. Barvite televizor s svetlo barvo. Zgoraj pritrdite žico v obliki antene.
 3. Zalepite gumbe na stran zaslona. To bodo preklopi kanalov. Pritrdite gumbe na kos pravokotne lepenke, tako da ima televizor z daljinskim upravljalnikom.
 4. TV je pripravljen. Za izvedbo oddajanja odstranite zadnjo steno škatle ali dno.

Sedaj ima otrok in njegova lutka lasten televizor.

Ladje z bučkami naredite sami korak za korakom. Obrt iz bučkeObrti iz vej: najboljše ideje ecodecoraRag lutke: podroben opis proizvodnjeNodularni batik: izvedbena tehnika, mojstrski tečaj za začetnikeDekoracija in barvanje poročnih očal naredite samiTelovnik za pse: vzorec, konice za šivanje. Oblačila za pseKako narediti škatlo z lastnimi rokami: fotografija, mojstrski razredŽenski plašč: vzorec. Vzorec ženskega zimskega plašča